7
jan
Seneste opdatering: 7/1-16 kl. 2010
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Uvist hvilket materiale, der eksploderede, men det kunne høres helt på Brommaplan små fire kilometer borte. Ti mennesker sårede, to på intensivafdeling, alligevel er  historien rykket helt ned på de svenske tabloider, og AB og Expressen er de eneste aviser, der har skrevet om det. Ingen stor historie i dagens ødelagte Sverige. Ti bombeofre i hovedstaden, lad os snakke kønsneutrale lokummer.

Ett tiotal personer skadades natten till torsdagen i ett bombdåd mot en butikslokal i Stockholmsförorten Vällingby. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och två män har gripits misstänkta för dådet. – Det är ett brott som kan ge två till åtta års fängelse, säger polisens presstalesman till Nyheter Idag.

De båda gripna männen är nyanlända invandrare och den ene av dem är en irakisk medborgare som enligt Migrationsverket ansökte om uppehållstillstånd i Sverige i september förra året. Även den andre misstänkte mannen har ett arabiskt namn, men hans nationalitet är okänd. Irakisk medborgare bakom nattens bombdåd i Stockholm – Tiotal skadade

Fotos af det udbombede hus

11908535-dkdengangan0gv6


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 7 januar 2016 - 18:43 - Svar

Tack att ni tar upp det. För det kommer att tystas ner av svensk media o politiker. För det kan öka främlingsfientligheten. Men sanningen måste fram.

  Anna Svensson

  Posted: 7 januar 2016 - 19:20 - Svar

  Intifadan har börjat, eller vad ska man kalla alla dessa incidenter?

   Disqs

   Posted: 8 januar 2016 - 11:17 - Svar

   Indrykning grundet svar 5

  sussebassa

  Posted: 7 januar 2016 - 19:30 - Svar

  friatider.se har også tatt det opp med flere kommentar…så bra.

   invandrare1957

   Posted: 8 januar 2016 - 08:38 - Svar

   Så är det. Invandringen styr hela Sverige med anpassning av svenskar. Pratade precis om hemma hur svenska brukare på boende inte får julmat längre. Utan har man en muslim som ansvarig vårdare som ska handla mat åt brukaren. Så får dom vänja sig vid kyklingkorv och dom firar inte jul då behöver brukaren heller någon julmat. Dom ska skriva avvikelse rapport på sådant här. Vad kan arbetsgivaren göra säga upp vårdaren. Men då kommer rasistkortet fram så dom vågar inte säga upp dom. Utan svenskar får anpassa sig. Ända tills araberna tar över Sverige. Sen är det klankrig igen mellan kristna o muslimer. Men svensk media är ju stolta över att svenskar flyttar till Spanien. När dom borde kritiskt ifrågasätta det. Men vad gör allt det när överhetens föräldrar får bra mat på sitt åldringsboende. Som Steffo Törnkvist sa på TV4 morgonprogram. Min mamma får jättebra mat. Men det fina privata hemmet har nog ingen muslimsk vårdare. Finns två verkligheter i Sverige en för vanligtfolk. Sen en annan verklighet för överheten. Som utnyttjar ROT o RUT. Som har fattiga som billig arbetskraft.

    ramonafransson

    Posted: 8 januar 2016 - 08:44 -

    Du skulle inte vilja skicka mig namnet på det företaget som har anställda muslimer så jag kan ringa och fråga dem om det här. Ännu bättre om du har en brukares namn som kan intyga det också. Jag håller dem anonymt så klart och även dig. Källskydd!
    Ramona.Fransson@telia.com

    invandrare1957

    Posted: 8 januar 2016 - 09:17 -

    Det är kommun. Som använder sådana jobb som instegsjobb. Dom svenska anställda lever under en fruktansvärd press från sina chefer. Jag litar fullständigt på dig. Men tyvärr nej stölder tystas ner med en omplacering av den skyldiga till en bättre tjänst. Det är så mycket galet så man tror inte det är sant. Svenska anställda lever under en fruktansvärd press och måste vakta sin tunga. Jag har blivit kollad av reaserchgruppen. Fått ekonomin kollad. Jag skulle vilja men nej.

    invandrare1957

    Posted: 8 januar 2016 - 09:22 -

    Glömde. Som svensk så måste du ha utbildning för jobbet. Som invandrare behöver man inte kunna språket en. Utan man utnyttjar LAS för att få fasta tjänster till dom. Svenskar utan utbildning dom låter man inte bli lastade även fast dom är naturbegåvningar.

    ramonafransson

    Posted: 8 januar 2016 - 15:20 -

    Ojojoj … rena rama Stasi med andra ord. Det här kommer aldrig att sluta väl. Men jag förstår att du är rädd. Alla har inte som Leif GW Persson uttryckte det: Dra åt helvete pengar … Tack för svar!

    Disqs

    Posted: 8 januar 2016 - 11:18 -

    Indrykning grundet svar 7

    sussebassa

    Posted: 8 januar 2016 - 10:59 -

    Sverige er et skrekkens eks for hele Europa…
    Når jeg diskuterer i Norske media trekker jeg fram eks herifra, og mange nekar å tro på det…selv med linker…
    Det som styrer Løfven, er stemmekveget er det viktigaste…som han måste hata eget folk.
    Jag tror vel man kommer til et punkt hvor svenskene reiser seg…redan mister Løfven stort fortroende bl velgerne sine..som rett er, og verre blir det nog.

    Disqs

    Posted: 8 januar 2016 - 11:18 -

    Indrykning grundet svar 6

   Lenn

   Posted: 8 januar 2016 - 12:14 - Svar

   Hvor finder du kommentarerne? Kan ikke se nogen…

    sussebassa

    Posted: 8 januar 2016 - 12:17 -

    friatider.se …bla deg nedover…sjekket, står der…

  Disqs

  Posted: 8 januar 2016 - 11:16 - Svar

  Indrykning grundet svar

   Disqs

   Posted: 8 januar 2016 - 11:16 - Svar

   Indrykning grundet svar 2

    Disqs

    Posted: 8 januar 2016 - 11:17 -

    Indrykning grundet svar 4

  Disqs

  Posted: 8 januar 2016 - 11:17 - Svar

  Indrykning grundet svar 3

  sussebassa

  Posted: 8 januar 2016 - 12:36 - Svar

  Litt OT
  Masse sexovergrepene/voldtektene ble selvsagt også dysset ned av både Tyske media og politikerne…, men massedemonstrasjoner ventes ikveld imot disse fegisar..dk2..nettopp.

Ezekiel

Posted: 7 januar 2016 - 18:47 - Svar

På aftonbladets newsticker 11:23 inrikes i dag. Godt skjult ja. Utroligt

Lenn

Posted: 7 januar 2016 - 22:13 - Svar

Hehe! “Lad os snakke kønsneutrale lokummer”.. Ja, hvad skal man efterhånden sige til al den fredelige kulturberigelse, der vælter ind over os.. ‘boller fra Koberg!’

Disqs

Posted: 8 januar 2016 - 11:20 - Svar

Hvor det dog er en elendig beslutning at document.dk skal køre på disqus. Brug dog noget gratis software der kører med strengt kronologiske kommentarer. i stedet for at bygge uændelige træer af undertråde.

Arbeideren

Posted: 8 januar 2016 - 14:16 - Svar

Disse to araberne ville kun få nabolaget sitt til å se ut litt mer som der hjemme i allahstan.

Leave a Comment