9
jan
Seneste opdatering: 9/1-16 kl. 1523
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interviewet begynder min. 16:30.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 9 januar 2016 - 16:11 - Svar

Koln livestream headup: nu gaar det loes. Politiet har fyret op for vandkanonen og erklaeret demonstrationen oploest. Beundringsvaerdig handlekraft. Desvaerre ti dage for sent.

https://www.youtube.com/watch?v=a5qstfQxxGs

  Anna Svensson

  Posted: 10 januar 2016 - 01:21 - Svar

  Föga förvånande vilka prioriteter man sätter.

  T. Snorrason

  Posted: 10 januar 2016 - 17:24 - Svar

  Endnu bedre!
  Det viser sig nu – med film . at det var en (politi)provokatør forklædt som kameramand, som smed et kanonslag baf ovenstående politiflok, lige ved siden af vandkanonbilen, uden at nogen de mange betjente så meget som vendte hovedet mod eksplosionen.

  Anna Svensson

  Posted: 10 januar 2016 - 01:00 - Svar

  Men även där fanns ju dessa militanta, betalda motdemonstranter som säkert var anledningen till att vattenkanoner behövdes.

   invandrare1957

   Posted: 10 januar 2016 - 13:55 - Svar

   Fria tider skriver om hur DN har mörkat hur invandrare tafsar på svenska tjejer. Helsingfors ensamkommande barn visar sig vara 25 och kom till Sverige 2007. Sak efter sak kommer upp men media har bara en oro främlingsfientlighet. När dom skapar en explosion i framtiden när folk ledsnar och upproret kommer. Men det har ju Nato redan tränat på. Demokratin existerar inte i Sverige och en stor del av Europa. Kan ju bara sluta i uppror till slut om inte media vaknar och blir den objektiva media dom ska vara. Sanningen och inget annat.

    Anna Svensson

    Posted: 10 januar 2016 - 18:55 -

    Så hemskt det är får man vara glad att så många drabbades i Köln att det inte längre gick att tiga ihjäl. jag lider dok med varenda offer, vill jag påpeka för säkerhets skull. Däremot var polisen mer än ivrig att slå ned på Pegidademonstrationen i Köln igår, enligt enstaka polismäns utsaga var detta beordrat från högre ort.

Skåning

Posted: 9 januar 2016 - 22:24 - Svar

Den här historien om Tommy Robinsons turer i rättsväsendet är ren Kafka. Men det är helt omöjligt att försöka förklara detta för någon som inte fått upp ögonen. De ryggar direkt när han kommer på tal. Svartmålningen lyckades, i alla fall än så länge.

Leave a Comment