11
jan
Seneste opdatering: 12/1-16 kl. 1147
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan vel sige, at det ikke det behageligste, at han sammenligner islam med kræft, men det er en besked til europæiske politikere: Jo længere I presser os ud, desto værre bliver det for alle parter. Ender det i storstilet vold, dvs. værre end den indvandrere begår imod os nu,  er det jeres skyld. I kommer til at hæfte personligt for det. I øjeblikket er det Venstre, der skal lytte meget godt  efter. Besind jer i tide, I kommer selv til at leve under politibeskyttelse, hvis der altså er politi nok. Torben S. Hansen: Sprogsvindel, løftebrud og befolkningsudskiftning

Neukölln: Krig eller….?

Nedenstående video bringes af to grunde: Den viser hvorledes kulturberigerne frit og uantastet kan rende rundt på offentlig gade og flashe deres skydevåben. En magtdemonstration, der skal vise lovlydige borgere, hvem der har bukserne på, og hvem der ikke har nogen vanskeligheder med at skaffe sig våben. Dernæst bringes den her, fordi den er fjernet fra YouTube i henhold til den aftale, som Den Gale Kansler i Berlin har indgået med Google, Facebook og Twitter, om at censurere alt indhold – uanset dokumentations- og sandhedsværdi – der kan opfattes som kritik af islam: Klik på link og se video Se også hvad der skete i Leipzig: Hundreds of far-right protesters rampage through German town, destroying ethnic restaurants and takeaways – hours after Merkel admits European migrant crisis is ‘out of control’.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?