12
jan
Seneste opdatering: 13/1-16 kl. 1524
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den er nu ikke helt ny. Den viser Berlin/Neukölln nytåarsaften, hvor jeg var for præcis et år siden og tog denne fotoserie. En ven siger, den er forbudt i Tyskland som “hate speech”, men jeg kan ikke få bekræftet det andre steder. New video shows Muslim refugees in Germany shooting GUNS

“Kun ti procent af flygtningene er kommet”

“Det er nødvendigt at standse udvandringen af flygtninge fra regionen til Europa. Men kun ti procent af den i Syrien og Irak udløste flygtningebølge har nået os. 8-10 millioner stadig er på vej. De, der kommer til os nu, sad i flere år sad i telt byer, kældre eller gedestalde uden vand og elektricitet. Det er skammeligt, at det internationale samfund ikke er i stand til at sikre overlevelsen på stedet.” ENTWICKLUNGSMINISTER MÜLLER IM INTERVIEW „Erst 10 Prozent der Fluchtwelle bei uns“

Kvindelandet Sverige blev et mandeland

Allerede i dag undgår hver tiende svenske kvinde helt at gå ud, når det er mørkt. Fyrre procent føler angst eller utryghed (!) Det vil ændre sig til det meget værre. Der er nu flere mænd en kvinder i Sverige for første gang nogensinde. Kønsratioen var ved udgangen af 2015 123 17-årige drenge imod 100 17-årige piger. Svenske kvinder vil blive jaget ud af det offentlige rum som i alle muslimske lande, og kun vise sig med sin mandlige værge. Hvilken barok tanke, men overklassekvinderne vil fifle med deres genusteorier uanfægtet, mens underklassens kvinder skal løbe spidsrod i det nye testoteron-Sverige.

Kender man de geniale svenske politikere ret, forestiller de sig selvfølgelig de vil omvende nogle millioner patriarker til gode, bløde mænd, men det vil ikke ske, som vi allerede ser på kvindechikanerierne i Sverige. Dette er feminismens gave til svenske kvinder: En tabt sikkerhed og tryghed. Europe’s Man ProblemMigrants to Europe skew heavily male—and that’s dangerous

According to official counts, a disproportionate number of these migrants are young, unmarried, unaccompanied males. In fact, the sex ratios among migrants are so one-sided—we’re talking worse than those in China, in some cases—that they could radically change the gender balance in European countries in certain age cohorts.

To see how these overall figures affect specific countries—and why there is reason for concern—consider the case of Sweden, which has been especially transparent about its migration statistics and whose ratios mirror the broader trend in Europe in many respects.

The resulting ratio is astonishing: These calculations suggest that as of the end of 2015, there were 123 16- and 17-year-old boys in Sweden for every 100 girls of that age.

If that trend continues into 2016 or even beyond, each successive late adolescent cohort of 16- and 17-year-olds will be similarly abnormal, and over time the abnormality will become an established fact of the broader young adult population in Sweden. (Hans Rosling, the Swedish data visualizer who created the GapMinder Foundation, has similar estimates regarding the alteration of Swedish sex ratios.) In China, long the most gender-imbalanced country in the world, the male-to-female ratio of approximately 117 boys for every 100 girls in this age group now comes up short of Sweden’s gender gap. China’s sex ratios are still more abnormal across other age groups; the imbalances there extend all the way down to birth sex ratios due to the country’s severe birth restrictions, while Sweden’s abnormalities do not. But young adult sex ratios are arguably the most crucial of all for social stability.

As anthropologist Barbara Miller has persuasively argued, a normal sex ratio is a “public good” and therefore deserves state protection. For Sweden—or any other European country—to wind up with the worst young adult sex ratios in the world would be a tragedy for European men and women alike.

Hey Muslims, want to do your Arab rape-game “Taharrush” again?

CYjVQGuWAAQXRad


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


jasminum

Posted: 12 januar 2016 - 23:23 - Svar

Og så ønsker intervuede en Marshall-plan for Syria, og innstallering av penger dertil som skal gis til oppbygging av krigsrammede steder i landet. For slik å kunne gi levelsige kår der det er mulig. Den Marshall-pengekassen skal først og fremt komme fra de EU-land som IKKE har tatt inn flyktninger. Alså her kommer en annen variant av Merkels trussler.

Erdogan skal og må få sine 3 milliarder Euro som Merkel lovet ham (ennå ikke utbetalt) for det – kan man si uklare løfte om å stagge flyktningestrømmen. HVORFOR spør jeg – var det ikk Tyrkias selvklare plikt å hjelpe, gi flyktningene ly i deres flyktningeleire, hvilket ansvar har egentlig Europa for det. Skal nå visumfrihet (ikke løfte, men antydet mulighet også innfris (det ble ikke tatt opp) – arbeidet for tyrkisk EU medlemskap heller ikke.

10% av flyktningestrømmen som forventes til Europa har kommet. Bare 10%. Overbefolkningen i Afrika og Midtøsten er klar medvirkende årsak til det. IKKE ET PINADØD innspill som går på at verdenssamfunnet må gjøre noe med den ukontrollerte befolkningsøkingen i (skulle man forvente) disse uansvarlighetenes hjemland.
MEN, så oppfordrer jo Allah ved Muhammed via koranen med tillegg å bruke fødselsubegrensning til å “vinne den hele verden”. Da tar du langtifra skade på din sjel, tvert i mot, du får en stjerne i Paradiset.

Også denne politikeren oser av agenda “globalisme”, skit i domokratiet, velkommen politistaten, folk er folk, det gjelde også lovbrytere og kvinneødeleggere (peanuts). Ideologien islam kan man hanskes med i kommende totalitært styrte europa, hæravdelinger vil sørge for det i UNIONEN EUROPAS FORENEDE STATER.

PAKK.

P.S. Heller ingen planer om intervensjon via kontingenter fra flere Europeiske land i Middelhavet. Det vil ikke være tjenlig i deres, politkernes avskyelige agenda. For slik framstår den, agendaen som rasering av Europa som vi kjenner det. UTEN AT vi har gitt vår godkjennelse.

Marie Vov

Posted: 12 januar 2016 - 23:31 - Svar

Hvor kan man købe en nicap til sit datter??

invernes

Posted: 13 januar 2016 - 01:00 - Svar

invernes

Posted: 13 januar 2016 - 01:04 - Svar

Sverige er ødelagt av landets gale politikere, det sies nå at Sverige vil bli et u land om 15 år kanskje før ?

https://youtu.be/ltJqVvtEqoM

  jasminum

  Posted: 13 januar 2016 - 09:22 - Svar

  De fikk også med den spygrønne koranen!

   invernes

   Posted: 13 januar 2016 - 15:42 - Svar

   Koranen er ikke egnet til toalettpapir en gang, den mest meningsløse bok i verden.

    latmask

    Posted: 14 januar 2016 - 09:43 -

    Tyvärr också den farligaste. Värre än Mein Kampf.

mjolly

Posted: 13 januar 2016 - 01:19 - Svar

Jøsses, overgår det meste av skrekkfilmer https://www.youtube.com/watch?v=KKu6Y7FtgF4

TheReligiousCynic

Posted: 13 januar 2016 - 01:38 - Svar

GOvSx

Posted: 13 januar 2016 - 07:31 - Svar

Kina: For hver 1 % forskjell i kjønnsgapet – øker vold, tyverier etc med 6%. Videre øker rusmisbruk, kidnappinger og handel med kvinner som prostituerte.

“Large numbers of young men competing for dominance elevate local rates of violence, homicide and lawlessness. Martin Daly and Margo Wilson’s studies show that local income inequality can explain variation in homicide rates on a number of scales: from Chicago neighborhoods to American States and Canadian provinces.

Throughout history, a surplus of young men often heralded violence. The American frontier earned its “Wild West” reputation for lawlessness because its towns overflowed with men, yet marriageable women were vanishingly rare. In The Chivalrous Society, historian Georges Duby argued that European expansionism, from the Crusades to colonialism, was fueled by a surplus of ambitious and aggressive young men with otherwise poor reproductive prospects.

China is already feeling the effects of so many bare branches. The economist Lena Edlund estimates that every one percent increase in the sex ratio results in a six percent increase in the rates of violent and property crime. In addition, the parts of China with the most male-biased sex ratios are experiencing a variety of other maladies, all tied to the presence of too many young men. Gambling, alcohol and drug abuse, kidnapping and trafficking of women are rising steeply in China.”

http://edition.cnn.com/2012/11/14/opinion/china-challenges-one-child-b rooks/

invandrare1957

Posted: 13 januar 2016 - 07:56 - Svar

Som Alice Bah Kunke sa att kulturen anpassar sig efter befolkningen. Fast hon sa det stolt med lite finare ord. Så det är bara att se ett arabiserat Europa där kvinnorna får fly om dom vill leva ett normalt västerländskt liv. Sverige är ju föregångslandet i hela processen som Nordiska länder och även andra länder har fått anpassa sig efter. Svenska kvinnor gilla Australien tydligen. 1962 när jag fick följa morsan till jobbet när hon städade kontor på sågen. Det har jag förstått efteråt att det var för att freda sig mot brädgårdschefen. Han tafsade henne på rumpan o brösten även fast jag var med. År 2016 så är det vardag igen för kvinnor i restauranger som jobbar där besöker. Det är vardag för unga tjejer som går på festivaler. Jag vill inte ha tillbaka det samhället men vi är där och jag kallas rasisit i Sverige som protesterar mot det.

  jasminum

  Posted: 13 januar 2016 - 09:36 - Svar

  Takk, vi har godt av å bli minnet om tider hvor krenkelser kunne passere selv i ganske så moderne tider. OG, slippe unna med det. 1962; og bekrefter også at mang en kvinnesakskvinnes kamp for endring var betimelig framover. At noen blant industrier så seg tjent med å utnytte deres arbeid til å berike seg med overflødighetsprodukter, motivere til overdrevent konsum (politikerstyrt ?)… det fulgte dessverre med. Intressant dette her, utviklingen KUNNE vært ført over i et mer menneskelig spor – om klokskap var blitt flettet inn.

  Lotta

  Posted: 13 januar 2016 - 14:20 - Svar

  Ja vi har kommit en bit på väg! Inte roligt för din morsa att behöva utstå sån skit!
  Min farmors far var herre i huset där farmors mor var piga. Naturligtvis erkände han inte sitt faderskap och farmors mor fick klara sig själv bäst hon nu kunde i verklig fattigdom. Många gånger kände sig nog pigorna mer eller mindre tvungna att ställa upp, dom var unga och herrefolket hade makt.

Nilsv

Posted: 13 januar 2016 - 10:32 - Svar

Endelig en religion for alle os møgsvin. Aldrig mere vaske op for at få noget. Og lige meget hvad jeg gør, så er det noget Det Store Møgsvin har bestemt, jeg skal gøre. Slut med dårlig samvittighed, kvinden ned på alle fire og manden med. Stiv pik og håret tilbage og ud og gå løs på tilværelsen. Det Store Møgsvin er det fedeste, det er jeg enig med biskopinde Jäkeln i.

T. Snorrason

Posted: 13 januar 2016 - 14:25 - Svar

“En ven siger, den er forbudt i Tyskland som “hate speech”, men jeg kan ikke få bekræftet det andre steder.”
Glimrende, at sådanne videoer, som har det med at blive slettet af den stadigt stærkere politisk korrekte censur, bliver gemt og evt. oploades på ikke censurerede sites og platforme.


http://gatesofvienna.net/
vises et par videoer, som også har det med at forsvinde i censuren, hvor man ser en politiprovokatør affyre fyrværkeri bag politiets linier, hvilket anvendes som begrundelse til at angibe “de voldelige højreorienterede” demonstranter med vandkanoner og knipler.

Dansk politiledelse, læs vort Justitsministerium, arbejder på samme facon, undertrykker statistikker, Også for at skjule virkeligheden, sløre statistikker, oplysninger om begået kriminalitet af “udlændinge”, sågar voldtægt – “ingen grund til at gøre mere ved det, for ikke at opskræmme befolkningen, når du ikke kan beskrive bedre (sag fra Roskilde).”
Diverse sager i udlandet har utvivlsomt deres modsvar herhjemme, det ville være underligt andet.
Digtergeniet udtalte feks, at han kendte sager fra Århus, som dem i Rotherham, senere klappede han i.
Hvis det er sandt, så kender politi og socialforvaltning også til tilfældene, ikke en gang en benægtelse fra de offentlige myndigheder har man hørt.

Så det er godt, at diverse dokumentation fra internettet gemmes, selv om censuren prøver at slette, for på et eller andet tidspunkt kommer vel et opgør.

Leave a Comment