13
jan
Seneste opdatering: 13/1-16 kl. 1906
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I sit første og eneste interview om overfaldet på Tahrir? Det er værd at høre, for det er ikke “chikane” hun fortæller om, det er potentielt et had der er morderisk.  Kun et tilfælde gjorde, at hun ikke mistede livet den dag. Jeg har røde, naive kvinders uvidenhed helt oppe i halsen idag (undskyld, Tavakoli)  – P 1 debat i dag og SVT i går, så jeg magter ikke at argumentere imod dem med andet end dette interview. Hvis ikke alvoren går op for dem med dette, er al debat nyttesløs. Hvis de vil være fortabte, vil jeg lade dem være det. Det er dem, der er truet og hadet alene fordi de er kvinder, ikke mig. Verdens værste kvindehad er delvist selvpåført. Få det overstået, indse det!

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
hilde61 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
hilde61
Guest
hilde61

Dette forbannende prosjektet til kulturmarxistene må stoppes!!