18
jan
Seneste opdatering: 18/1-16 kl. 1557
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Screen-Shot-2016-01-16-at-15.45.40-640x480Tysklands mest prominente feminist, Alice Schwarzer, giver et interview i Die Welt der må kaldes banebrydende, og som måske kan medvirke til at europæiske feministers delegitimering af sig selv stopper i sidste øjeblik, med forbehold for svenske, der jo lever på en anden planet. Hun mener kort sagt at muslimske sexangreb i Europa er “racisme, et terrorvåben og en krigsstrategi.” De fører slet og ret jihad imod os, og i den udstrækning vores politikere faciliterer det, fører disse politikere krig mod europæiske kvinder, vi jeg tilføje for egen regning. Det er ikke tænkeligt, at de kan fortsætte med det uden at det bliver gengældt på et tidspunkt.

Det er selvsagt en stor historie i Tyskland i dag. Tak for kaffe hvor låget røg af tredive års løgne og fortielser med et brag. Fra “Kalaschnikows, Sprenggürtel und jetzt die sexuelle Gewalt”

After the New Years migrant sex attacks, a leading German feminist has said the politically correct “bubble has burst” and Germans should speak out against Islamism. She claimed Cologne police have been covering up Muslim rape for 20 years, and said that sexual violence was now being used as a weapon of war in Germany.

Alice Schwarzer  is a veteran “second wave” feminist who rose to prominence before feminism became preoccupied with apologising for Islamism and misogynistic Muslim culture.

“20 years ago, a Cologne police officer said to me: ‘Alice, 70 to 80 percent of all rapes in Cologne go to the account of Turks.’

I was shocked and replied: ‘You absolutely must make it public! Even a Turk is not born as a rapist. There must be causes. What’s going on here? What can we do?’

“But the message was clear: ‘No way, that’s not politically opportune’. And it is this kind of political correctness that conceals the circumstances,” she said.

“That’s right, we feminist pioneers have been saying this for 40 years!” But, she said, the migrant rape phenomenon clearly is of “a new quality, a completely different dimension” to lesser sexual violence committed by native German men.

She also argued that, “the headscarf has nothing to do with faith. It is a political signal,” claiming that, “Islamists offer parents money when their daughters wear veils” and reaffirmed her call for the garment to be banned in public institutions.

“That’s right, we feminist pioneers have been saying this for 40 years!” But, she said, the migrant rape phenomenon clearly is of “a new quality, a completely different dimension” to lesser sexual violence committed by native German men.

She also argued that, “the headscarf has nothing to do with faith. It is a political signal,” claiming that, “Islamists offer parents money when their daughters wear veils” and reaffirmed her call for the garment to be banned in public institutions. Feminist Says Migrant Rape Is ‘Islamic Terrorism’, Claims Cologne Police Covered Up Problem For 20 Years. SE også ISLAMIC PROFESSOR: MUSLIMS CAN RAPE NON-MUSLIM WOMEN TO HUMILIATE THEM


Cousin of 13 year old muslim rape victim speaks out in Germany

Thirteen year old German girl kidnaped and serially gang raped for 30 hours. Police force confession from the victim, that it was with her consent.

Italian Women: Dress Down!

In the wake of the New Year’s Eve groping jihad in Cologne, an Italian TV program called La Gabbia (“The Cage”) aired a feature with the title: “Muslims: Women Without the Veil Are Not to Be Respected”. The producers sent a reporter dressed in jeans and high heels to various mosques to talk to Muslim men about how they think women should dress.The responses — well, they were about what you’d expect. GoV


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 18 januar 2016 - 06:09 - Svar

Vem o vilka har nytta av att hålla igång oroligheterna i mena länderna. Dom bär skulden till våldtäkterna i Europa. Vad har dom för baktanke med Europa och den nya världsordningen. Bara att vänta och se vem som blir president i USA vore ju intressant om Donald Trump vann och se vad Bilderbergarna gör då. Vad dom skaparför oroligheter för att få omval. Demokrati existerar inte i världen.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 18 januar 2016 - 09:13 - Svar

  Follow the money. Det finns ett namn som alltid dyker upp oavsett om det gäller brandgula revolutioner, arabiska våren, de nu pågående invasionen av Europa, statskuppen i Ukraina och många andra saker och det är miljardären Geörgy Schwartz.

   Sanningskommision

   Posted: 18 januar 2016 - 09:45 - Svar

   Och Soros.

   Gabrovitcs

   Posted: 18 januar 2016 - 13:01 - Svar

   George Soros hette ursprungligen György Schwartz – en ungerskfödd judisk miljardär och finansmogul som spekulerade mot det brittiska pundet och mot den svenska kronan i början på 1990-talet och därvid lade grunden för sin miljardimperium. Han leder otaliga NGO.s som lobbar för regime change i många länder. Aktuell nu i Makedonien. Varit aktiv mot Orbán i Ungern och bestämmer mycket i Kiev. Helt fantastiskt hur aktiv en så gammal man kan vara.

    invandrare1957

    Posted: 18 januar 2016 - 13:49 -

    83 eller 86 år gammal. Borde ju sitta o mata duvorna och inte förstöra världen.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 18 januar 2016 - 21:42 -

    Han har tydligen en son som är beredd att ta över när gubben trillar av pinnen. Så eländet kommer fortsätta med Soros Jr.

   invandrare1957

   Posted: 18 januar 2016 - 13:52 - Svar

   Gamla gubbar som tror att dom är GUD själv. Man blir bara trött att dom bara inte kan dö.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 18 januar 2016 - 09:11 - Svar

Om en video hamnar på LiveLeak så brukar det bara innebära att YouTube plockat ner den. Bara extremvänsterns rättshaverister ägnar sig åt dylika okynnesanmälningar. Uppenbarligen är det högre i tak på LiveLeak. kanske borde folk ladda upp sina filmer där istället direkt.

  snaphanen

  Posted: 18 januar 2016 - 09:41 - Svar

  Det har jeg også lagt mærke til. You Tube er ikke pålidelig.

Gabrovitcs

Posted: 18 januar 2016 - 12:42 - Svar

Detta är chaosmanagement där en överordnad makt avsiktligen koordinerar händelserna så att två kulturer hetsas mot varandra till inbördeskrigsliknande tillstånd. Parallellsamhällen existerar redan i storstäderna men sprids nu med invasionen ut i mindre samhällen och byar. Raffinerat effektivt. Så kan nyårshändelserna i Köln, och andra tyska storstäder förklaras även de i Wien och Salzburg i Österrike och i Helsingfors där polisen i tid stoppade.Det är den tredje länken i en logisk följd av händelser för att krossa den för en finansoligarkin farligaste uppstickaren och det är Tyskland sedan 1870 då det blev ett enat land som rusade förbi sina konkurrenter tekniskt, industriellt, produktkvalitativt, kulturellt. Den logiska följden blev de 2 världskrigen där Tyskland krossades men lyckades resa sig till att bli EU:s mäktigaste och rikaste industrination trots allt. Nu rustar globalisterna till ett asymmetriskt krig med massmigration som ett helt nytt vapen och NATO är ett aggressivt mot Ryssland riktat vasallförbund under den enda kvarstående supermakten USA, som självt är i händerna på en hänsynslös finansmaffia som styr båda de stora partierna i ett land där efter 9/11 friheten blivit alltmera beskuren och där gapet mellan de rika och de fattiga bara växer. USA är väl förberett för ett inbördeskrig och jättestora koncentrationsläger för upproriska finns redan färdiga att tas i bruk och inrikesarméer har tränat helt öppet, senast “jade helm”, som manövern hette.

Den privata banken Federal Reserve har den absoluta makten och producerar fiat money så att statsskulden växt till 18 trillioner dollar (i anglosaxiskt språkbruk – vi europeer skulle säga 17 biljoner dollar). Det amerikanska anslaget till “försvaret” är 10 gånger så stort som Rysslands. USA måste också bekosta sina ca 700 militärbaser utspridda i ca 150 länder! Det är viktigt att inse att folket i USA är ett offer på mammons altare precis som kvinnorna i Köln. Målet är NWO över en värld av vanmäktiga provinser, där nationalstater upphört att existera.

  invandrare1957

  Posted: 18 januar 2016 - 13:51 - Svar

  Tack bra skrivet.

Lenn

Posted: 18 januar 2016 - 14:03 - Svar

Perkere tænker Kun med lemmet! Jeg nærer afsky for disse udyr, og jeg nærer afsky for psykopatiske pansere og politikere, som ingen respekt og empati har med Ofrene for perker-tsunamien! Merkel bør sættes fra magten med det vons! I øvrigt er det sært, at hun agerer som en slags præsident for EU, og jeg fatter ikke, hvorfor vores egen såkaldte ‘leder’, Løkke, kun agerer som hendes logrende lille pekingeser. Det er da bare at sige, at nu gider vi KUN tage kristne flygtninge fra Syrien og Irak ind, for dé er nemlig de eneste Rigtige flygtninge. De andre kan tage til Libanon, Kuwait og Saudi. Daesh går ikke rundt og halshugger sunnier, for det er de jo selv.

selma

Posted: 18 januar 2016 - 19:00 - Svar

Jeg er enig i det du, Gabrovitcs, skriver. Og det er alltid folket som er ofrene. Det beklagelige er at altfor mange nasjonale borgere i Europa ikke følger med og orienterer seg om det som skjer. Nå ser vi MSM som ikke lenger er et korrektiv til politikerne slik de skal være. At et kontinent oversvømmes av mennesker fra andre kulturer slik det skjer i Europa idag, og en innvandringspolitikk som er blitt politisk styrt over 40 år, –
dette er i seg selv så hinsides all fornuft at de fleste bør forstå at noe er svært galt. Den norske forfatteren Per-Aslak Ertresvåg har skrevet om dette og mye mer i tre bøker: Sov, mitt lille Norge. Makten bak makten.
Norge . et hjerne -, finans – og maktkontrollert samfunn? I Makten bak makten tar han for seg globaliseringen og Den nye verdensorden, det som skjer i dag er en følge av disse planene.

selma

Posted: 19 januar 2016 - 06:28 - Svar

Anbefaler boka “Weapons of Mass Migration” av Kelly Greenhill. Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy.

Leave a Comment