20
jan
Seneste opdatering: 20/1-16 kl. 2147
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg forestiller mig, 2016 bliver året hvor europæerne fysisk viser politikerne, at de har fået nok. Disse fortsætter uanfægtet med at lade os invadere. EU gør ingen miner til at blokere Middelhavet efter at trafikken over er øget med 2100 procent siden samme tid sidste år. De første 16 dage i januar, er 31.224 ankommet til Grækenland. IMF venter fire millioner migranter  til Europa ved slutningen af 2017. Det er om under to år.

Når varmen kommer, bliver vi rendt over ende igen, blot mere end i 2015. Læg dertil en forventet stigning i antallet muslimske terrorangreb, og vi har en situation på vej ud af kontrol. Løkke og Støjberg sidder og nørkler med familiesammenføring. De er  kalibreret til situationen for 10-15 år siden. De lader sig selv og os alle blive taget på sengen. Video 2.   Dutch town latest to angrily protest against refugee centre  – FOUR MILLION migrants expected to reach Europe by the end of 2017, as IMF increases forecasts amid mounting refugee crisis.

Hur orkar ni hålla hoppet uppe?

Jeg fandt dette lille stykke på et svensk debatforum, som er ret repræsentativt for, hvad man støder på. Dette og en voldsom vrede. Her ligger en kommende, social eksplosion og gemmer sig, det er kun et spørgsmål om tid.

I varje deprimerande trådstart ser jag trots allt förhållandevis glada kommentarer; “Nu jäklar vänder det!” eller “Haha, nu börjar Löfvén vakna ur sin drömvärld”. Själv känner jag bara ett enormt mörker, hat och ledsamhet.

Mitt land är förstört och det kommer aldrig mer bli sig likt. Välfärden kommer raseras, kriminaliteten ökar markant, mina framtida barn kommer växa upp i ett mycket mer otryggt samhälle, lönerna för låglöneyrken kommer rasa, islam kommer få en allt större roll i det svenska samhället, bostadsköerna blir enorma, och de vita homogena bostadsområdena försvinner i en rasande takt. Tids nog kommer även de arabättade vara fler än etniska svenskar i det här landet.

Det spelar ingen roll att gränserna nu stängs eller att den offentliga diskussionen äntligen blivit öppnare. De senaste femton åren har fullständigt förstört mitt älskade land, vad som skett är oåterkalleligt, och det kommer bara bli värre. Jag är bara så himla ledsen. Är det desillusion som får er att hålla hoppet uppe?

Hur gör ni för att klara av att leva med besvikelsen att just vårt land drabbats av den här tragedin?

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
H.E.BollaMaja DackeUlf DahlAnna Svenssonramonafransson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
H.E.Bolla
Guest
H.E.Bolla

Bara resistans och hatet. Och hatet, hatet, hatet… Och sen mera hatet…

Ulf Dahl
Guest
Ulf Dahl

Jag tror inte på den totala dystrofin ,då dom kommer hit för ett bättre liv ,får dom inte det kommer dom vända sig någon annanstans. Jag gissar att när System kollapsen är här kommer mellan 30 och 50 % lämna Sverige. För att hitta ny försörjning någon annanstans (Norge,Danmark,?) Dessutom återvända till den gamla Migrationen kommer hellre att inträffa, Högkvalificerade Svenskar med hög skattemoral ersätts av Bidragstagande Analfabeter med lågskattemoral, Så hög skatte samhället är på väg ut och ersätts av en light variant av Nattväktarstaten.

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Försöker att nå ut till flera grupper på Facebook med budskapet från den
tyska 16-åriga flickan men kommer inte ut. Något har hänt som aldrig
hänt tidigare. Samtliga grupper är de som är kritiska till dagens
politik. Har Facebook stängt dessa tro? Någon som kommer in på Folkets
Sverige? Vi som hellre har olika åsikter än lika? Heta debatter? Kanske
finns det ännu fler grupper som har stängts eller manipulerats med. Jag
har då aldrig varit med om något liknande på alla de år jag varit med.

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Försöker att nå ut till flera grupper på Facebook med budskapet från den tyska 16-åriga flickan men kommer inte ut. Något har hänt som aldrig hänt tidigare. Samtliga grupper är de som är kritiska till dagens politik. Har Facebook stängt dessa tro? Någon som kommer in på Folkets Sverige? Vi som hellre har olika åsikter än lika? Heta debatter? Kanske finns det ännu fler grupper som har stängts eller manipulerats med. Jag har då aldrig varit med om något liknande på alla de år jag varit med.

Maja Dacke
Guest
Maja Dacke

Censur.

Anna Svensson
Guest
ramonafransson
Guest
ramonafransson

Tre saker håller mig uppe! Jag är 60 år, snart för gammal för det mesta! Jag bor bra och jag livnär mig på att skriva verklighetsbaserade deckare som är populära trots att jag inte är välkommen i nationell media. Och sist men inte minst så fick jag inga barn trots att jag försökte i många år. Men jag tror på ödet och ödet ville inte att jag skulle ha några barn, och med tanke på hur det ser ut i Sverige idag är det som jag ser det … TUR … Sorry. Men tro inte att jag inte kämpar för… Read more »

Anna Svensson
Guest

Du behöver inte vara ledsen för någonting! Jag är glad att jag åtminstone inte har några barnbarn. Din idoga insats för samhället uppskattas!

Maja Dacke
Guest
Maja Dacke

Inte heller jag har några barnbarn och min son bor utanför Europa – om det nu skulle vara någon tröst. Ibland pratar han om att återvända till Sverige … utan jobb och allt. Jag avråder så gott jag kan men …

Apropå något helt annat: Hade du förr via nätet kontakt med sign Karmazon? Jag minns att hon pratade om en Anna Svensson, nämligen. Hon finns i alla fall inte bland oss mera sedan 2,5 år … Outgrundligt saknad.

Anna Svensson
Guest

Nej, jag minns tyvärr ingen Karmazon, men jag saknar flera som fanns då på PI.
Jag försöker uppmuntra mina barn att flytta från Europa, men i dagens läge är det inte så lätt. För mig hade det nog varit en tröst att veta att de bor utanför Europa och klarar sig. En bonus hade varit om de hade trevliga livspartner.

Svend Andersen
Guest

Vedr. situationen i Holland, så har den åbenbart medført, at der er kommet en ny deltager i medielandskabet. Det har ellers været sparsomt, jeg mindes kun den hedengangne “Klein Verzet” som f.eks. bl.a. havde en komplet “The Fjorman Files.”

Den nye internetavis er måske lidt i retning af danske Document. De skriver ret åbent om problemerne. Desværre er der ikke noget engelsk resume for folk som ikke kan læse hollandsk. Link her:

http://tpo.nl/

Snaphanen DK København
Guest

tak, har spurgt min hollandske ven om den