26
jan
Seneste opdatering: 26/1-16 kl. 1459
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Poul Højlund: Vi hjælper ikke dem der har mest behov. Vi hjælper de få stærke, der har klaret at komme hele vejen til Danmark. Og de svage bliver siddende tilbage, de fattige bliver siddende tilbage, og du sagde før at FN-systemet manglede 30 mia. Nu kan vi se, at alene med den høst vi har fået i år, der skal vi bruge 48 mia. frem til 2020. Dem skulle vi have sendt til FN i stedet for. Så vi kan hjælpe hvor der er behov.

Clement Kjersgaard, DR2: Så du siger i virkeligheden, at hver gang vi tager imod en flygtning. Hver gang vi bruger tusind kroner herhjemme, så handler vi ikke moralsk, vi handler ikke generøst, vi handler faktisk forkert.

Poul Højlund: Vi handler forkert, og vi handler kortsigtet, og vi handler alene på grund af – som vi alle sammen har, store medfølelse. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hele Danmark vil hjælpe alt det hele Danmark kan. Men det kan vi ikke holde til. Vi kan ikke holde til det økonomisk. Vi gør mere skade end gavn med vores hjælp. Hver gang vi hjælper herhjemme, så kunne vi have hjulpet 1000 i nærområdet. … Vi skal holde op med at tale om en flygtningekrise. Det er en permanent folkevandringssituation vi står overfor, og den løser vi altså ikke ved at tage dem til Europa, og ved at forsøge at integrere dem. Vi skal løse det i nærområderne. Jeg har forslået at vi med en helt anden skala går ind via FN og Røde Kors, og etablerer byer i nabolandene. Byer med håb.

Clement Kjersgaard, DR2: Siger du så også at Danmark i morgen ikke burde tage imod en eneste flygtning?

Poul Højlund: Præcist! Og jeg mener også at vi skal sørge for, og det har jeg sagt i lang tid. Jeg sagde det også sidst vi talte sammen. Vi skal lukke vores grænser, og vi skal lukke Europas ydre grænser. Og det kan ikke ske hurtigt nok. Og du siger at det kommer til at koste døde, at lukke grænserne. Ja, men grænserne bliver lukkede, for Europa kan ikke overleve åbne grænser, og grænsepolitik i praksis er en grim sag. Poul Højlund: “Vi skal holde op med at tale om en flygtningekrise. Det er en permanent folkevandringssituation…”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Holger Larson

Posted: 26 januar 2016 - 12:49 - Svar

Flygtningekrisen er et resultat af overbefolkning. Overbefolkning er et problem, som kun kan håndteres med udryddelse eller decimering af den overbefolkede art. Kik på håndteringen af andre dyrearter. F.eks. rotter, elefanter, løver, græshopper, ål, torsk, næsehorn, aber, fisk osv. Det har aldrig været noget problem at udrydde eller decimere disse. I hvilken gruppe skal man placere mennesker?

Mht. mennesker, så kunne man starte med at STOPPE med at sende hjælp og penge til overbefolkede lande i tilfælde af jordskæld, oversvømmelser m.v. Forbyd Røde Kors, Læger uden grænser, Dansk Flygtningehjælp og de andre 100de hjælpeorganisationer (alene i DK) enhver form for hjælp indtil lande har balance i antal fødsler og fødevaregrundlag.

Er der for lidt mad eller er der for mange mennesker på planeten?

Overbefolkningen og flygtningekriser kan diverse hjælpeorganisationer medtage æren for. Røde kors, kunne passende give Afrikas befolkninger nogle kæmpestore undskyldninger, for at være ansvarlig for Afrikas fødselsoverskud. Også FN, Læger-uden-grænser, Dansk Flygtningehjælp og de andre 1000 hjælpeorganisationer bør undskylde for deres deltagelse i Afrikas overbefolkning. Hjælpen til Afrika kunne bestå et stort ebola eller malaria udbrud eller afbrændte marker og hungersnød. Personligt har jeg mest ondt af de dyr, som lader livet.

  latmask

  Posted: 27 januar 2016 - 10:34 - Svar

  Då var det väl inte så dumt med Digerdöden som härjade mellan 1347-1352, och som tog bort nästan halva Europas befolkning? De som överlevde fick både bättre mat och bättre boende efteråt.

Poul Højlund

Posted: 26 januar 2016 - 13:29 - Svar

Hej Steen. Det interessante ved klippet er ikke tre år af min studietid for 40 år siden. Derimod at klippet fra Debatten er vist mere end 111.000 gange siden torsdag aften. Jeg har protesteret overfor Kim for den besynderlige vinkling og de meget ,mærkelige associationer, han fremkalder med de følgende sætninger. Han aner ikke et klap om min person eller mine holdninger dengang, men de var ikke som han forsøger at fremstille dem. Jeg er i øvrigt ikke journalist og har aldrig betegnet mig som sådan.

  snaphanen

  Posted: 26 januar 2016 - 14:57 - Svar

  Poul, jeg lånte det fra KIm Jeg kan slette de afsnit, for videoen er interessant nok i sig selv

   Poul Højlund

   Posted: 26 januar 2016 - 16:23 - Svar

   Ja tak. Jeg vil ikke associeres til Rote Arme Fraktion – det er simpelthen så langt ude.

invernes

Posted: 26 januar 2016 - 15:12 - Svar

Poul Højlund: har helt rett ! “Vi skal ikke tage én eneste flygtning”
Nå må folk aksjonere mot de fordømte landssvikerne.

spirild

Posted: 26 januar 2016 - 16:45 - Svar

Nettopp. Det er en PERMANENT FOLKEVANDRINGSSITUASJON og ikke en flyktningekrise!

Apropos kostnadene, diverse:

Jeg var på en motvillig bytur, lørdag, i en middels stor norsk by.

Jeg satt på en kafe ved inngangen til dette kjøpesenteret og kunne observere 2 afrikanske gutter som satt på en benk med sine NYE; DYRE klær. OG deres mobiler.
Der satt de, svært så fornøyde.

Da jeg skulle gå gikk jeg like hen til de, kikket og spurte:
Så fine mobiler dere har, hvem har betalt de da? (iphone6)
Selvfølgelig en idiotisk ting å gjøre, men kunne ikke dy meg. Det er jo politikerne som skal stilles til veggs.
Men jeg kjenner mange norske familier som ikke har det helt godt økonomisk og dess verre du har det dess vanskeligere på de offentlige kontorer. Nordmenn kan visst takke seg selv for sin situasjon.

Saken er at disse to, ca 17 – 18 år allerede har kostet det norske samfunnet tusenvis av kroner og det vil de gjøre i uoverstigelig fremtid. Bare disse to.
Afrikanske menn med sin promiskuøse adferd som ender opp med en endeløs strøm av unger som vagabonder rundt omkring i slummen og deres klanmentalitet fra topp til bunn sammen med vestlig og kinesisk pengeinnskudd, OG også de såkalte Gode hjelperne, er årsaken til Afrikas sammenbrudd.
Dere vet vel at nå begynner noen av kontinentets eldre som har opplevd kolonitida og lengte tilbake til den?

  Anna Svensson

  Posted: 26 januar 2016 - 19:55 - Svar

  Det är förvisso ingen tröst, men det förhåller sig på samma sätt i Sverige, i Tyskland, i Danmark osv.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 26 januar 2016 - 18:23 - Svar

Jag säger som Magnus Söderman på Motgift, internera, repatriera. Något annat alternativ finns inte om vi vill överleva.

Anna Svensson

Posted: 26 januar 2016 - 19:53 - Svar

Varför är det ingen som i dessa debatter föreslår att det finns plats för 3 miljoner i tältläger med hotellstandard i Saudiarabien, som kunde inhysa en stordel av dessa “flyktingar”?

  spirild

  Posted: 26 januar 2016 - 20:17 - Svar

  Fordi muslimer utenfor de rike gulfstatene blir brukt som slavearbeidere og prostituerte.

   Lenn

   Posted: 26 januar 2016 - 21:11 - Svar

   Det er nu ikke korrekt. Saudi og de rige golfstater gider da bare ikke syrerne, og de ønsker også et kalifat i Europa, derfor griner de blot af, at vi bliver overrendt af de syriske ‘psykopater’, som de kalder syrerne. Saudi tilbød allerede Tyskland i sommers at bygge 200 nye moskéer til alle de nye ‘tyskere’.
   Mht. slaver, så bruger muslimerne hinduer, buddhister, yazidier og kristne som slaver. De bruger ikke muslimer, men de har gerne brugt afrikanere… Daniel Greenfield har skrevet om det i denne artikel: http://www.frontpagemag.com/fpm/183852/islamic-slavery-and-racism-dani el-greenfield – “Some may argue that Islamic slavery, like Islamic terrorism, has nothing to do with Islam, and yet the rationale for racial slavery can be found in the Koran and the Hadiths which discuss Mohammed’s trade in black slaves…..The great Muslim historian Ibn Khaldun justified slavery by relegating black people to the rank of animals, writing, “The only people who accept slavery are the Negroes, owing to their low degree of humanity and proximity to the animal stage.”

   Se denne video om indiske slaver i Dubais byggeindustri: Den er optaget af en BBC-journalist: https://www.youtube.com/watch?v=gMh-vlQwrmU
   Denne er dog værre, og den omhandler, hvordan muzzy scumbags holder mange tusinde kristne som slaver, også små børn: http://shoebat.com/2015/02/27/muslims-force-tens-of-thousands-of-chris tians-into-actual-concentration-camps-where-they-are-brutally-tortured -raped-and-made-to-endure-grueling-slavery-but-rescue-christians-is-no w-doing-undercov/

    jasminum

    Posted: 26 januar 2016 - 21:55 -

    Det er vel Pakistansk fattigdom som vises her i den siste lenken. Slikt arbeid må vel både muslimer og tilgjengelige kristne ta. “Slavearbeid”, jo det er riktig å kalle dette for det, MEN at det gjelder bare kristne er jeg svært så skeptisk til. Men dette illustrerer godt nok hva overbefolkning, dårlig utnyttede ressurser, forfordetling av de samme og en “livet her er ikke verdt en tøddel, men DET deretter”, og jeg legger til en ideologi fra helvete.

    Og naturligvis skal organisasjonen, om det er en organisasjon tjene penger; de kommer aldri frem!

    Vi gir smuler, og det nytter ingenting. Nye generasjoner overtar lidelsene og alt blir bare verre.

    Stakkars menneskeheten. Våre samfunn skulle holdes nede hva antall mennesker angår. Vi er langt fra “fit” til å gjøre noe annet enn å ødelegge – når det kommer til stykket – lidelsene vi bevitner det forteller oss det klart og tydelig.

    spirild

    Posted: 26 januar 2016 - 22:11 -

    Jeg stoler på en mann fra Algerie.
    https://www.youtube.com/watch?v=pGN_AAybJOY

   Anna Svensson

   Posted: 26 januar 2016 - 23:18 - Svar

   Importerar de inte slavarbetare och prostituerade från t ex Filippinerna?

    spirild

    Posted: 26 januar 2016 - 23:31 -

    Fra Øst-Europa også.
    Men som Aldo sier, dette er mindre kjent. Muslimer fra mindre velstående land blir misbrukt av de rike oljesheikene.
    I deres egne hierakier har du også utbyttermentaliteten.

Iq

Posted: 26 januar 2016 - 23:32 - Svar

Jeg havde en forfærdelig oplevelse idag. Jeg var på vej hjem gennem Strøget, da jeg så en forsamling og en scene på Nytorv foran domhuset. Da jeg nærmede mig, lidt nysgerrig, blev jeg mødt af en sværm af ældre damer med gråt pagehår, der delte flyers ud. De havde allesammen et særligt forurettet udtryk i ansigtet, nogle dog med et lille tappert smil, der signalerede, at de var ude med et vigtigt budskab. Det viste sig at være bedsteforældre for asyl. Jeg så vist ikke så mange bedstefædre, men dog nogle ældre afdankede hippietyper, der sikkert glædede sig til mødet blev hævet.
På scenen optrådte Anne Marie Helger med en hylende morsom ( synes hun selv) og det taknemmelige publikum, som fnisede til de rette ondskabsfuldheder, rettet mod det racistiske danske folk. Og regeringen forstås.
Det viste sig, at hun blot var opvarmning til hovedpersonen., som var ingen mindre end CARSTEN JENSEN. Den professionelle hader af alt dansk, som aldrig forsømmer den mindste lejlighed til at udspy galde over det danske folks
retmæssige modstand mod en overmagt, som vil overdrage vores lille homogene land til fremmedgjorthed og kaos.
Jeg har stadig kvalme.

  snaphanen

  Posted: 26 januar 2016 - 23:56 - Svar

  🙂 – jeg overvejede at gå derind, men jeg forlod tanken efter ca. 5 sekunder. Tak for rapporten

River

Posted: 28 januar 2016 - 21:51 - Svar

Det er en helt forkert premis at vi er forpligtet. Man bør hårdnakket nægte at købe den premis. Bed om en forklaring på hvordan vi er forpligtet. De er kulturelle psykopater og skal holdes på afstand. Al emperi fortæller at de er problemer fra først til sidst og alligevel mener at vi skal integreres ind i ders kultur. Hvorfor skal vi i øvrigt modtage ‘blomsten’ af deres ungdom og derefter sende vores Jenser derned for at løse deres religiøse problemer for dem?
En anden tåbelig påstand er at man ikke kan stoppe strømmen af mennesker. Det er lettere end let. Der skal bare en anelse vilje til, men den mangler.

Leave a Comment