27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 1726
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

guardian
Steve Bell, The Guardian. Her er det hele, Bindesbølls Carlsberg-typografi. Den Kongelige Porcelænsfabrik, LEGO og Danish Bacon. Men der er andre, der hader os mere. Sammenlignet med f.eks. Dagens Nyheters tegninger under Muhammedkrisen for ti år siden, er The Guardian gemytlig og med en vis satirisk varme. Derudover er den først og fremmest dum, man bør ikke ophidse sig over den, sådan som man kan se Jakob Ellemann-Jensen er humorbefriet nok til at gøre. Jeg kan godt se, Løkke ligner Julius Streicher, men der skal mere til at bringe mit pis i kog. De nye frisure og de onde øjne er da sjove, men er dette virkelig den engelske venstreelites niveau? Indenfor satire er nazikortet falde-på-halen-komedie, og Guardian vil være højpandet?

Se så DN’s perfide tegninger her med den øldrikkende, opkastende dansker og grisen, der inviterer til en baghyler under en moskéagtig bue. Den er fra landet, der har opfundet det politiske humbugord “hatsajt.” Her er gemytligheden under frysepunktet, og man forstår ikke, de gider, hvis man ikke ved, at de er politiske kommissærer. Det gælder deres herrer og hele deres korte liv, så der skal tryk på ondskaben. Så meget had i så nobel en indpakning. Borgerskabet er, som at træde ind i et TV spil af Leif Panduro, dæmoner fra gulv til loft, men hvem var det lige, der var overlegent de fleste under Muhammedkrisen, og fik ret af historien? Værre end at hade, må det være at hade fuldstændig til ingen nytte.

dn dn (1)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Peter Zichau

  Sådan nogen tegninger varmer usigeligt. Det betyder at nogen er desperate.
  Det Danmark endnu engang har gjort er, at forsvare vores politik i selveste EU. Hvis et lille liberalt land, som af mange betegnes som både trendy og civiliseret, formaster sig til, at have en stram udlændingepolitik, er det jo vand på den europæiske “højrefløjs” mølle. Og det svier…
  Faktisk er vi ikke et land man bør lægge sig ud med. Vi er nemlig super informerede og vi vinder alligevel til sidst. Sådan er det bare. Uanset hvor meget snotdumme og uinformerede “udlændinge” forsøger at sværte os til. Selv vores lalleglade karrierepolitikere tager sig sommetider til hovedet over, hvor dumme mange af deres engelske, tyske eller franske venner egentligt er.
  Og svenskerne er naturligvis helt udenfor kategori…

  • snaphanen

   Dumme? Du så måske den belgiske EU parlamentariker ved høringen forleden. Det apolektiske anfald begynder minut 2:00 https://www.youtube.com/watch?v=lZf0SF1k1X0

   • Peter Zichau

    Jeg kan slet ikke holde ud at se på den gamle tumpe. Han skulle hellere tage og kikke lidt på sit eget ikke-land.
    Vi har i det hele taget ikke en skid at gøre i den forsamling dér..!

   • MollyM

    Det var rystende at se denne gamlings ubeherskede optræden, vorherre bevares! Fatter ikke, at der ikke blevet lukket for hans mikrofon – eller måske skulle han være eskorteret ud af salen, pronto! Når det er sagt, synes jeg forøvrigt også, at vore ministre kunne have svaret lidt bedre for sig, været lidt mere skarpe og have præciseret, hvad den lov rent faktisk gik ud på.

    Rent komisk bliver det jo, når vi kritiseres af lande som USA og England, som ikke når os til sokkeholderne i generøsitet overfor indvandrere/flygtninge/migranter

  • antisvada

   Beklager, det er ikke de danske høyreekstreme som er trendy og sivilisert.

 • Jens Peder nicolaisen

  Svinehunden glammer

  Det kan være svært ind imellem at hitte rede i, hvem der i grunden hører til de gode, og hvem der hører til de onde. De gode har meget travlt med at fremhæve sig selv – tilhørende de rettroende. Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke ganske er klar over, hvad den indre svinehund er for en størrelse. Selvom jeg i mine unge år har muget ud i mangen en grisesti, må jeg klart erkende min uvidenhed udi ordets egentlige betydning.

  Vi kan nok hurtigt blive enige om, at grise ikke er det mest renlige dyr, men hunde er da for det meste meget proper, efter de er blevet dresseret til stuerenlighed, i modsætning til grise, der i hvert fald ikke er stuerene, og bliver det nok heller aldrig, og når de går der og roder med snuden i skidtet, er de faktisk nogle svin.

  Jeg ved som sagt ikke hvad den indre svinehund er for noget, men jeg er ikke så sikker på, at det er noget pænt. Jeg har lagt mærke til, at det er de gode mennesker, der bruger udtrykket om andre, der nok ikke er så gode, men hvordan kan de gode vide hvad en indre svinehund er for noget, det har jeg tænkt meget over.

  Dem der bruger udtrykket må jo kende til den indre svinehund, ellers giver det jo ikke rigtig nogen mening at benævne medmennesker på denne måde, og hvis man nu er indehaver af sådan et dyr, tror man selvfølgelig at alle andre også har en, men det behøves vist nok ikke at være tilfældet.

  De gode barsler ofte med sofistikerede debatformer, når de kommer til at boble over med mærkværdige udtryk, der jo skal fortælle os andre om, hvad der er rent, og hvad der er møgbeskidt, og hvem der er klamme skimlede kældermennesker, og hvem der er stuerene og ikke stuerene, led lutheraner, white trash, nazist og så videre og så videre. Vi bliver også ind imellem belært om, at det er meget vigtigt at bruge et pænt og rent og sobert sprog og passe på tonen og tale pænt om andre, og det er jo godt vi har nogen til det.

  Det må jo egentlig ikke være særligt rart at gå og gemme på sådan en størrelse, og jeg kunne forestille mig, at bliver den indestængt og ulmer for længe, ender den jo med at vokse sig stor og fylde for meget, og kommer nemt til at skvulpe over og forurener tilværelsen for mange.

  Jeg kan huske, at det heldigvis er sådan, at når man går der midt i skidtet, bliver sanserne mere og mindre bedøvet, og det er jo vældig rart, men det var nu dejligt bagefter at slippe for det beklumrede luft og dunsten af svin – og bare nyde den ikke forurenede atmosfære.

  .

 • Holger Larson

  Udmærket reklame for vort lille land. Så behøver vi ikke bruge reklamepenge til muslimske aviser for at sprede budskabet om vor indstilling til pædofile analfabetiske muslimer.

 • FelixKrull

  Det er faktisk temmelig afdaempet efter Guardian’s standarder. De portraitterer f.eks. altid Cameron som en lyseroed pik med kondom paa.

  Det har altid undret mig at briter, der normalt besidder en raffineret humoristisk sans, altid har perfide karikaturtegnere, der svaelger i roevhuller, lort, pis og koensorganer. Det er som om deres billedsatire ikke har udviklet sig siden Napoleonskrigene.

  • Holger Larson

   Så må muslimsk børne pædofili da lige være noget for Guardian. Her kan der virkeligt svælges i mødommer, lort, pis og kønsorganer.

   • Peter Zichau

    The Guardian var nok dem, der dækkede mest over Rotherham-skandalen. Den lortesprøjte har meget at svare for.
    Her kan man da tale om et misvisende navn…

  • MollyM

   Og glem ikke, at the Guardian er ret så venstresnoet ….jeg gider aldrig læse den sprøjte …

 • Gabrovitcs

  Danmark, Norge och Finland är fria stolta nationer, medan Sverige har dekat ner sig i en salig röra av vänsterideologi, miljötalibanism, extremfeminism, genderism, HBTQ-kult och multikultivansinne.Hur har det kunnat gå dithän? Jag tror att de svenska männens degradering och ja feminisering har tillåtit maktövertagandet genom extrema ofta lesbiska (sic!) kvinnogrupper i akademia och förvaltning. Att vi har fått ett nytt pronomen, det neutrala intersexuella och omanliga “hen” visar att “something is rotten in the State of Sweden”.Sverige gitter inte ens att försöka rädda sin existens som vit nordisk unik kulturnation. Utan vi går suicidalt likt lämlarna mot stupet, ty sådan är den konsensus som tryckts på vårt olyckliga folk av inflytelserika och samstämmiga media i ledband av NGO:s typ Soros, vars springpojke är P.Wolodarski i DN.

  • sussebassa

   Har tidligere her gitt en analyse om hvorfor svensker er “annerledes” enn vi andre…Danmark, Finland og Norge.
   Hovedårsaken er at svensker ikke har hatt krig på 200 år, og derfor føler de seg/tror de seg Uovervinnelige, men null evne eller ønske å samarbeide med oss andre, som vet av dyrekjøpt erfaring at slaver skal Vi aldrig bli igjen..(svensken fester videre).
   Tydelige i dagens “flyktningepolitikk” hvor Løfven har tatt seg vann over hodet, og da, alt forseint ber om hjelp ifra andre land…som skal rydde opp…igjen.. WW2 historien igjentar seg…altså et mønster.
   Vi stolte nasjoner ..som kjemper for sitt fedreland også i dag pga “flyktningekrisen” ..som er iverksatt av muslimske ledere ihåp om å overta makten i Europa..med EU`s hjelp… Sverige sansynligvis …Et tapt land for svensker fordi deres nasjonalfølelse blir tråkket på av både nåværende politikere og hjernevaskede svensker.

   • Peter Zichau

    Den danske professor og fremtidsforsker Uffe Paludan har et interessant bud på, hvorfor svenskerne er anderledes end os andre.
    De har aldrig skulle beskytte en grænse udadtil. Derfor har de altid vendt sig indad. Se bare hvordan de undertrykker hinanden.
    Danmark har alle dage været omgivet af fjender fra vandsiden, syd og så – naturligvis – Sverige. Derfor har vi altid beskyttet os udadtil. Det ligger i generne.

    • Lawrence

     De har da nogle gange været nød til at beskytte sig mod os. Så i virkeligheden er det vel vores skyld at vi ikke har angrebet dem jævnligt nok. 🙂

     Det bliver vi nok nød til at råde bod på, og sætte landtropper/snaphaner ind, når svensken i nær fremtid taber sit land til muselmanden..

    • sussebassa

     Nettopp…genene…Heia Danmark…
     Vet flere historikere som støtter min analyse.
     Dessuten må man beskytte sine grenser, både udandtil og innad..
     innad DVs politikken som føres/ikke…sette sine grenser der, som svensken ikke gjør med alla kriminella “flyktningar” de tar inn i landet uten ID…totalkaos blir resultatet som man ser i dag…ingen organisering..Alt flyter…anarki.
     Tipper det ikke tar lang tid før Løfven Må skrive ut nyvalg..da er han ferdig.
     SD med Alliansen vil da få regjering.
     Leser at flere vil ha Merkel vekke også, dit tidligere forrædere av det tyske folket har kjøpt seg bosted..som hun redan har.. friatider.se

 • Lawrence

  De svenske er da tamme, mens Løkke tager sig højere og mere statsmands-agtig ud på den britiske end han gør i virkeligheden 🙂

 • MollyM

  Man føler sig efterånden totalt magtesløs – disse svinske kommentarer til den danske (ansvarlige!) flygtningepolitik er jo helt hen i vejret. De løber alle med en halv vind og fatter ikke en dyt af, hvad det i virkeligheden går ud på! Sammenligningen med nazismen er intet mindre end infam! Hvad skal vi dog gøre?!

 • Iq

  Der er travlt i øjeblikket, mange konkurrerer om at håne, spotte og latterliggøre Danmark. En lemmingeeffekt, som er så forudsigelig, at man bliver ganske træt. Suk ! Menschliches, Allzumenschliches.
  Nyeste person, som også vil spinde guld og vinde sympati og spille gutmensch , er Ai Wei Wei, en opportonist, som kvikt har lært og taget til sig, den politisk korrekte tankegang i Europa. Det har naturligvis ikke nogen konsekvenser at kritisere Danmark. Dette lille ubetydelige land. Han bor jo i das große Vaterland, hvor den store Kanzler Merkel regerer.
  Nu har han gudhjælpemig aflyst to udstillinger her i landet. Tror han, at Staten har indflydelse på private gallerier ?
  Det er jo ikke Kina.

  • Holger Larson

   Man får jo helt sympati for den kinesiske ledelse.

  • Lawrence

   Så skønt vi slipper for hans kedelige nihilisme bras, det er ikke andet end en kinesisk kopi af vestlig degenererede make-belief samtids-gruppe-onani-“kunst” alligevel. Kedeligt og tomt, og derfor elsket af den selv-dekonstruerende europæiske elite. Røvslikkeri af magten udklædt som “oprør” mod magten.

   • Peter Zichau

    Det er vel altid lidt finere, når de progressive bliver kopieret af en etnikker. Og man skal bestemt ikke undervurderer kinesernes evne til at kopiere…

 • Nilsv

  Hvorfor skriver han party, hedder det ikke painting?

  Iagttagere mener, at der er risiko for, at udlandets omdømme kan tage skade.

 • MollyM

  Jeg er begyndt på at lave mig en mental huskeliste med navnene på de offentlige personer, der falder Danmark i ryggen. Det er altid godt at vide, hvis bøger man IKKE skal købe, hvis film man IKKE skal se, osv, osv. Og listen bare vokser og vokser 😉

  • Markus Lindt

   Tack! Var god och håll oss informerade. Vi kan tillsammans åstadkomma en stor samnordisk lista.

   Den blir lång.

  • antisvada

   Det er dere høyreekstreme som faller Danmark i ryggen.

   • MollyM

    Jaså? Efter min mening er det de venstreekstreme

    • antisvada

     Da tar du altså feil. De venstreekstreme har opp gjennom historien stått for det meste av det som fungerer med Danmark.

    • MollyM

     Socialdemokratiet kan ikke kaldes venstreekstreme, og det er i høj grad DEM, som opbyggede den danske velfærdsstat – præcist som det er tilfældet i Sverige. At de så “sejrede ad helvede til,” som en af deres egne engang sagde, ja, det var så den direkte vej til at blive obsolete. De havde deres mission og deres storhedstid dengang DK var fattigt, den cadeau skal de have. Men nu?! Nu er de bare patetiske – men ved gud ikke venstreekstreme. I det hele taget er Danmark ikke et land plaget af ekstreme partier. Den gyldne middelvej har altid været en god regel i dette land.

     Så nej, jeg har IKKE uret. Højrepartierne i DK er heller ikke specielt ekstreme, og gudskelov for det. De få venstreekstreme partier, der eksisterer i dag er derimod en anden sag og det er DEM, der kører DK ud på et sidespor med deres marxistiske outrerede synspunkter og samfundsnedbrydende principprogrammer. Hvis du kan påstå noget andet, kender du ikke meget til dansk politik. I rest my case …

    • antisvada

     Sosialdemokratene var ekstreme i sine drømmer og mål, men forstod det muliges kunst. I hele Skandinavia var sosialdemokratene tungt påvirket av anarkosyndikalisme og kommunisme i mellomkrigstiden, noe som gjorde at de aldri mistet fokus selv om de måtte forhandle med reaksjonære motkrefter. Det er derfor de oppnådde så mye mer enn dagens sosialdemokrater som ikke vet hvor de vil og er ideologisk forvirret.