27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 1358
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I Danmark skal vi lige grave os igennem de politiske amatører, der er promoveret af DR og TV og som drukner enhver fornuftig debat i smykker, flæskesteg og frikadeller. Birthe Rønn Hornbech, den evige Bonnichsen, Jens Rohde, Morten Helveg Petersen, Stine Bosse og alle de der tror politik handler om at være næstekærlig og empatisk, alle de “danske svenskere,” der som de svenske for kun få måneder siden mente, at der “ikke er nogen øvre grænse for, hvor mange vi kan tage”, fem minutter inden de stødte ind i den. I virkeligheden, altså. Alle de typer, der er med til at gøre demokratiet unødvendigt pinefuldt.

Hvis man skal tolke Lars Løkke venligt, så venter han på at de store lande i Vesteuropa ankommer til Østeuropas synspunkt. Han lader i så tilfælde tiden arbejde for sig for at undgå skraldet fra de næstekærlige, EU og FN. Hypotesen kan passe, desværre skal der helt ske noget seriøst snart, inden foråret er ankommet. Når man er i færd med at begå selvmord, haster det altid.

Kemiprofessor afbryder Merkel i Halle

Professor: “I am really terrified of the future of my children. My children are aged two, four and nine years. You are doign an experiment but you don’t know what the results will be. I am seriously concerned. I expected you as a physicist to make more responsible decisions.”

Ferkel: “OK, thank you. I will meet my responsibility and take care of Germany’s future. And the future is our concern today, too, here where we are right now. Zwischenrufer unterbricht Merkel-Rede

Sverigedemokraten Nima Ali Pour i DR


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 27 januar 2016 - 10:52 - Svar

Det er helt surrealistisk at betragte hvad der sker for tiden. Alle véd hvad endemålet må være – og alligevel ønsker nogen at forhale det.
Der er jo ikke mere at snakke om. Vi kan køre i ring omkring smykker, stramninger og grænsekontrol, lige så tosset vi vil. Men i den sidste ende skal migranterne stoppes eller sendes tilbage. Det ligger helt fast, efter mange års fejlslagen politik, som nu er godt i gang med, at undergrave samtlige europæiske lande – både socialt og økonomisk.
Lige nu foregår alt for åbent tæppe. Alle véd det er kørt totalt af sporet og alle véd hvorfor. Så egentligt kan man jo bare tage sig til hovedet og undre sig over de sidste tumper…

    snaphanen

    Posted: 27 januar 2016 - 12:17 - Svar

    Jo, ikke? Der er alt for meget snak og larm af amatører og MSM. Vi ved jo, hvad det ender med. Spørgsmålet er kun, hvor megen ekstra skade, de vil tilføje os inden de kapitulerer.
    At blive holdt sådan på pinebænken ang. vores efterkommeres land, er ved at være lidt trættende

River

Posted: 27 januar 2016 - 18:11 - Svar

Det sørgelige er at alle politikere, og jeg siger alle, undviger at sige i alle sammenhænge, og jeg siger alle, at vi ikke kan integrere, eller leve sammen med muslimer. Al erfaring viser os nu, ud over enhver tvivl, vi kan ikke leve sammen med dem, de er kulturelt skabte psykopater. Hvorfor behøver vi en mio af dem for at forstå det når vi har dem i titusindvis. Er det ikke statistisk materiale nok. Let at argumentere for, men ingen vil sige det som det er. Du refererer, Steen, til Dalrymple om hvad der karakteriserer et samfund i nedgang, at man ikke kan løse enkle problemer. Der er vi nu. Har tænkt på at det enkle er at følge loven og kræve den overholdt. Derfor skal alle der er illegale og samfundsskadelige ud ellers har vi ingen samfund. Enhver gruppe er defineret igennem en grænse. Vi mangler ‘kastemaskiner’.

jasminum

Posted: 27 januar 2016 - 18:13 - Svar

Og Norge har ikke eneste politiker av Orbans støpning, hva sier det oss? I tyske diewelt.de er det en jøde som idag hyller Merkels grenseløshet, hun vet nok ingenting om de virkelige motivene som ligger bak “velcome to Germany” agendaen:
Ultraliberalisme, ruinering av inntil nå homogene samfunn til fordel for profit for kapitalindustrien; Bank/finans/frihandel. Nedbygging av velferd blir konsekvenser, likeså kultur og verdier. Svart økonomi, kriminalitet blir oversett, tillit og trygghet blir fremmedord. SLIKT bryr ikke pengetellerne seg med. PROFITT er hva som teller – for de allerede rike som ønsker seg stadig mer og bruker altså fredelige stater i sin jakt. Denne tøylesløse innvandringen er som hånd i hanske for deres infame politikk: Innføring av under minstelønn, voila så rokkes til og med minstelønn ved. Lite returer av asylsøkere til hjemland, for som det informeres om idag, så vil ikke “hjemlandene” ta imot dem. Som en sa, “løgn og bedrag”: “EU kan true med ikke å støtte disse landene økonomisk (gjelder spes. afrikanskje land. MEN, det gjør EU ikke. Medlemsland kan forlange at EU gjør det. Stillheten råder, da våre land, Danmark og Norge er enige i hva som skjer. DET forteller de ikke til sine innbyggere. FORDI dette er det konsensus om; de vil oversvømmes av migranter fra disse islamske landene (de bryr seg ikke om hvilke kulturer migrantene kommer fra. De tjener uansett ødeleggelsene av nasjonalstater. DET er i deres imbeslle, grådige mentaliteter uintressant.

SLIK, om psykopatene i Brussel, innkludert Danmark og Norge får det som de vil – går Europa som vi kjenner det til grunne på sikt.

DETTE skjønner også Orban, som så godt det lar seg gjøre velger å VERGE sitt land; UNGARN. Alt der er sikkert ikke så bra, men her handler han med integritet!

spirild

Posted: 27 januar 2016 - 18:32 - Svar

Kjemiprofessoren blir saksøkt av sitt eget universitet i Merseburg.

Destruktørene i samarbeid med islamister, globalister og hvite terroristorganisasjoner. (Amnesty, No border, Refugee Welcome and so on)

Noen av disse vil om 50 år si at dette var galt. 50 år på etterskudd.

Leave a Comment