28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 2118
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Stemmerne lyder som den israelske humorgruppe, der er kendt på You Tube, og hvis navn jeg lige har glemt. Den er oprindeligt fra kanalen Uncuck the Right, hvor der er flere.

15 år?

Jeg kørte den somaliske morder Youssaf Khaliif Nuur fra Mølndal igennnem søgemaskinen How Old. Jeg dobbelttjekkede den ved at køre et fotografi af mig selv igennem fra da jeg var 36, og den ramte plet. Nu må man jo spørge sig, når han bliver dømt, om han bliver det som en mindreårig. Gør han det, kan han nøjes med “sluten ugdomsvård”. Han var sandsynligvis allerede en grov forbryder i Somalia, og havde god grund til at flygte fra landet..

Indspilning i fuld skærm 28-01-2016 181723

Den svenske presse bekæftiger sig ikke med, om 15 år er hans rigtige alder, men i den fri verdens presse, gøres der tykt grin med svenskerne. First picture of ’15-year-old’ Somali asylum seeker who ‘stabbed to death’ Swedish social worker as he appears in court charged with her murder. Udenfor de svenske løgnemedier er der også kun hån tilovers forbilledet: “Barnet Kaliif saknar sin nalle.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Felix

  Sverige – et meget sykt sykt land, der ca 80 % av folket lider av stockholms-syndromet. Synd at vi er naboer til dette selvdestruktive landet.

  • Lenn

   Godt sagt, Felix! Og synd, at vi har en bro over til de skøre, stupide svenskere! De skulle hænge det svin! Intet mindre, for der burde statueres eksempler, og hvorfor skal han bruge af jordens oxygen? Han er et skadedyr. Vi kan ikke blive ved med at bruge retssale til den slags afskum, og tid og skattekroner. Det er virkeligt sygt, at europæerne slet ikke forstår, hvad islam er for en pervers størrelse.

   • Lawrence

    En somalier dræber en libaneser. At hænge ham er ikke vores tunge ansvar heller. En flybillet er den rette løsning. At henrette folk er en omkostningsfuld affære, som kun bør påtages når det kommer til ens egne misdædere. Hvad alle ikke-europæiske folkeslag begår af uretmæssigheder mod hinanden bør være deres opgave at bringe i orden. Hjemsend alle, eller gå under. Der er ikke nok Naser Khadere til at det gør det værd at udvande og bringe sit folks overlevelse over styr. Desuden har de brug for at deres Naser khadere bliver hjemme og hjælper dem med at udvikle deres samfund organisk ud fra deres egen etniske og kulturelle forudsætninger. Stop retssagen med alle dens omkostninger, send ham til Somalia med næste fly – han er ikke udgiften til reb eller lønnen til bødlen værd, og ingen europæisk ged skal halalslagtes for at forsyne ham med et sidste måltid.. Bær skraldet ud og smæk med døren.

    • snaphanen

     Khader ønske om at “stoppe krigen i Syrien”, er fuldstændig illusion. Man forstår ham, men det er urealistisk. Spørg russerne, hvor længe det varer

    • Lawrence

     Igen, en Syrier vil bruge vores unge danske drenges liv på at redde hans etniske brødres kastanjer ud af ilden. Lige meget hvor hyggelig og gemytlig han er slår det mig som ekstremt usympatisk at ville bruge et fremmed folks børn på den måde. Det er etnisk lobbyisme, og selv om jeg sagtens kan forstå at han er knyttet til sit folk fortsat, eksemplificerer det hvorfor vi ikke er tjent med at modtage selv deres bedste individer ind i vores midte. Han ser os stadig ikke som et folk, selvom han ser sit eget folk som et folk. Os ser han som “et demokrati” en teknisk abstraktion, en ideologi, en ressource, et værktøj til at opnå ting. Men vi er et folk som hans er det, en udvidet familie, og vores børn skal ikke bruges som et værktøj i hans udvidede families interesse. Europæernes loyalitets følelse bør afgrænses ved Europas grænser, etnisk og kulturelt. Og arabere bør tage til deres arabiske lande og finde løsninger på deres arabiske udfordringer.

    • Khader kan selv reise ned til sitt folk og “stoppe krigen i Syrien”.

  • Svenskene lider av massepsykose. Tragisk.

 • Niels Henriksen
 • allan guldberg

  Den israelske humorgruppe, som du ontaler, hedder Latma.

 • Pingback: En herlig satire over “flytninge” | Hodjanernes Blog()

 • lene vasegaard

  Kan han ikke udvises permanent efter straf?