28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 2215
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sådan skal det lyde. Hun må have læst, hvad jeg skrev om kvinder i går og i morges. Anna, hvis du ser dette – jeg har hørt, du har kommenteret her: Du er en kernekvinde! Ellers havde jeg heller ikke brugt tid på at uploade dig.

Gammel mand på ny-svensk bus

Bladt multikulturalister findes der ikke noget, der hedder en cost-benefit analyse. Den må for deres skyld gerne koste, bare den rammer de allersvageste og ikke dem selv. Her mener de oldinge og småbørn og folk i rullestole. Derfor hører man dem aldrig tale om, lige præcis hvad “multikulturen” koster. Jeg er kommet til at betragte dem som kriminelle, ikke simple, men i langt større skala. Når flere mener som jeg, og den dag vil komme, ville jeg pakke mine nellikker, hvis jeg var dem. Så er tiden for tom snak udløbet.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • USA_Svensk

  När skall svenskarna vakna upp och stoppa detta vansinne?

  • invernes

   De er dessverre hjernevasket til idioter i Sverige.

   • sussebassa

    Nåja, ikke alla.

    • latmask

     75 % gissar jag på.

 • GOvSx

  Absolutt – Anna, du er et ærlig lysglimt i motsetning til de genus/feminist/sosialistiske skvalder kvinnfolk som ellers får sendetid og omtale i media. Og din rett fram tale om hva en blatte er – du har 100% rett.

  • Lenn

   øøh, ja, hvad er en ‘blatte’ egentlig? Lige dét ord forstod jeg ikk’. Kom til at tænke på ‘bladder’.

   • invernes
    • Lenn

     Nåååh! Tak, Invernes 🙂 På dansk er det perker.

    • invernes

     På norsk heter det svart søppel 🙂

    • Lenn

     hehe! På US engelsk hedder det muzzies, goatfuckers eller sand-monkeys.

    • invernes

     hehe ja jeg kaller de for kamel ryttere 🙂

    • Lenn

     Det med goatfuckers er jo sandt, for det er normalt blandt mange af dem. For et par år siden faldt jeg over en video, som US havde optaget med drone, af nogle jihadist-svin i bjergene, og der stod to af dem og var i gang med hver sin stakkels ged!! Det var ækelt, og de må være dæmonbesatte for at gøre sådan noget. Bvadr!

    • invernes

     Ja muslim svineriet foretrekker kameler og geiter , grunnen til alle voldtekter i Europa er at de savner sine kamel elskere, vi har kun noen få kameler i dyreparker, og de er allerede sprengt bak.

    • Lenn

     Ååh, jeg griner nu! Nå, det var det der kamptræning i fitness-centret, som kalder. Må nok til at ta mig sammen. Ha en bra dag oppe i det vakre fjell-landet. Mit favoritland, hadde det ikkje været for alle de fremmede….

    • invernes

     Takk det samme 🙂

    • Såg en video för ett par år sedan där någon ung muslim sparkade på en åsna vid en klippkant tills den till slut trillade ned och dog. I bakgrunden hörde man ett par fnittrande muslimer. Så det handlar inte bara om sex. Att skada andra levande varelser är en njutning för dessa sadistiska psykopater.

    • Lenn

     Ja, de er uhyggelige møgsvin, dog specielt arabiske muslimer, synes jeg. Deres opfindsomhed i ondskab kommer fra Helvedes dyb! Jeg har set videoer af, hvordan de i Irak – for sjov – gassede hunde, der var lukkede inde i små rum. Så stod de og kiggede på, det muslimske rakkerpak! Jeg nærer dyb afsky for dem, og jeg nærer dyb afsky for Merkel og de politikere, der lader dem invadere os.
     Her er en video, som viser fremtidens Europa: https://www.youtube.com/watch?v=lHX5jsomq_U

    • Ordet wog korresponderar mer med blatte/perker.

    • intemeranu

     Äsch. Blatte/Blatta är det latinska vetenskapliga namnet på kackerlacka. https://en.wikipedia.org/wiki/Blatta

    • Peter Zichau

     “Oriental cockroach” Ha, ha – det passer også meget bedre..!

    • Svensken är mycket ute och reser brukar det heta i PK-medierna. Sanningen är väl mer att det handlar om anhöriginvandring. Dom tvåbenta kackerlackorna åker ner till hemlandet och hämtar sina sexbenta släktingar.

   • GOvSx

    Vi har ikke noe lignende på Norsk vet jeg. Men jeg bruker for eksempel det nedsettende ordet: nigger – istedenfor Pakistaner i en lignende sammenheng. Var på pub med noen venninner – en person med afrikansk bakgrunn, Somalier, setter seg ned, prøver å flørte med en av jentene. Vi forteller rolig til Somalieren: vi er her for å snakke sammen og du oppfører deg ikke bra, plager jentene. Vær vennlig å gå. Så begynner idioten å være aggressiv, komme beskyldninger om rasisme. Da er det helt på sin plass å si til vedkommende : du, stopp å være en dum nigger. (Blatte)
    Blatte – nedsettende om mørkhudede. Like politisk ukorrekt som Nigger.

    • Lenn

     Ja, ord er vores uskadelige oprør. I det mindste går vi ikke rundt og stikker folk i ryggen, når vi bliver sure. Ligesom muhammedaneren i Sverige, ham ‘flygtningebarnet’. Prøv at se denne video: Flere og flere bliver inspireret til at holde taler, og denne lastbilchauffør er virkelig rasende og stresset. Man forstår ham, når man ser de vilde barbarer, der går og skaber sig på motorvejen. De skal bare sendes hjem, eller chaufførerne skulle bare køre henover dem, for de er jo livsfarlige. Skræmmende video, faktisk https://www.youtube.com/watch?v=U4rZqCYEA7g

    • latmask

     OK för mig, men tvivlar på att du kan skriva så här i Avpixlat. Kan du föreställa dig hur det såg ut i kommentarsspalterna när konstnären Makode Linde skulle avhandlas? Själv använder han ordet neger i alla möjliga sammanhang för att provocera. Han har rätt till det. En av Sveriges intressantaste negrer.

 • invandrare1957

  Älskade Anna det var ord och inga visor. Du har helt rätt hoppas bara du orkar för samtalen kommer väl från Säpo för att tysta dig. Du kommer att bli anklagad för hets mot folkgrupp. För det är ju som Tage Danielssom o Harrisburg det har aldrig hänt. Många kommer att anklaga dig för ditt språkbruk. Men jag gillar nog din moderna svenska. Läste på Aftonbladet nu har Löfven en hemlig plan för att höja opinionssiffrorna. Det är väl som vanligt höja invandringen och bättre integration. Nu tjatar dom om ungdomsarbetslösheten på TV4 nyheterna. Men klart har man tagit in en halv miljon nya svenskar senaste 5 åren så borde det ju skapa en svårighet att få arbete. Men det ligger väl i planen att sänka välfärden o lönerna i Sverige som Bilderberggruppen vill ha det. Härliga Anna stå på dig.

  • Lenn

   Jeg tvivler på, at de kan det, for flygtninge kan ikke ses som én folkegruppe. Det har intet med race at gøre. At tilbyde at være øjne på gaden og beskytte de udsatte, jenter, som går alene på gaden eller små barn, det kan ikke være kriminelt. Ellers må sagen bringes til Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg, og det er også på tide, at vi tager den diskussion: Har vi som oprindelige folkeslag ikke rettigheder, som står over flygtninges? Og nej, det har vi vist ikke, men hvorfor har vi så færre rettigheder end flygtninge og indvandrere?

   • invandrare1957

    Konstiga är att efter svenska normer o lagar så kan man inte begå hatbrott mot en svensk i Sverige.

    • latmask

     Det beror på att vi inte längre erkänns som ett folk i Sverige. Man vill inte tala om oss längre, utan vi är bara skräp som ska städas ut. Enda gången vi erkänns är när vi ska betala skatten.

 • Lawrence

  “Bladt multikulturalister findes der ikke noget, der hedder en cost-benefit analyse.”

  Det er fuldstændig korrekt, i sin direkte forståelse. Men på det ubevidste plan er det faktisk en instinktiv, individualistisk evolutionær cost-benefit analyse der motiverer selve handlingen, at blive ved med at promovere multikultur, netop når den viser sig kostbar. Jo mere kostbar, jo større er signal værdien i at promovere den faktisk. Det er den samme mekanisme der gør en påfugl attraktiv og udsender et signal om overlegne gener og tilpasningsevne: at den kan investere i noget der er så kostbart og umiddelbart ødelæggende for dens overlevelses evne. Det kaldes “Costly signal theory”, og er beskrevet i forbindelse med forbruger mønstre, men kan direkte overføres til andre former for signalering end forbrugsvaner. Her er en god gennemgang af Geoffrey Millers bog Spent: Sex, Evolution, and Consumer Behavior:
  http://therightstuff.biz/2016/01/22/europe-is-the-cost-of-signaling-2/

 • MollyM

  Super godt, Anna! Vi behøver unge mennesker som dig, der bare har fået NOK og vover at udtrykke sig – også i Danmark, bravo!!

 • invernes
 • Lenn

  SUPER tale, Anna! Jeg fik lyst til at lave boksestød ud i luften! Har tænkt på noget af det samme med at lave grupper eller indvie særlige personer til beskyttelse af fx små barn, som går alene hjem fra skole eller er i svømmehallen. Folk, som har tid, kunne stille sig selv til rådighed og hjælpe med at vogte børn og være ‘øjne’ på gaden. Et af problemerne er jo også, at medierne ikke fortæller de frygtelige historier om overgreb på både børn, ældre og handicappede, så mange lever i uvidenhed.
  Måske skulle I inkludere nogle af os danskere i møder, så vi sammen kan lære af det her….

 • invernes
 • invernes
  • Lenn

   Haha! Mit blodtryk var ellers lige ved at komme op, for jeg troede, at det var i stil med svenske tegnefilm, hvor de selvfølgelig ville have lagt an på dialog, hvis indvandrerne slæbte afsted med jenten…

 • sussebassa

  Joda, Anna her er et lysende eksempel på det jeg vil kalle et objekt av Rett oppdragelse/informasjon.
  Selv er jeg den stolte mor til samme eksemplariske arter…både i Norge og Sverige.
  Så foreldre er de ansvarlige for hvordan deres barn blir, og det begynner allerede på barnehagestadiet hvor bevisste ikkePKforeldre gir de motforestillinger.
  Er så fornøyd med mine..:) og den oppdragelse jeg selv fikk…

 • King Panther

  Tack Anna!!! Mer som dig! Objektiv och ärligt, fritänkande, ansvarstagande, intelligent. Vilken kvinna.
  Ni som vill veta mer; “Trygghet för Sverige” finns på (djävelska) FB.

 • Ann O Nym

  Jeg er enig i alt du sa. Vi må få tilbake de trygge landene som vi en gang hadde før det er for sent. Anna, du imponerte meg med din gode tale. Skulle ønske at alle unge kunne se hva som holder på å skje. Lykke til Anna. Stå på. Hilsen eldre dame i Norge som er bekymret for barnebarna sine.

 • Pingback: En svensk pige, der har fået NOK ! | Hodjanernes Blog()

 • Extra extra read all about it. Svenska nationalister spöar upp marockanska gatu”barn” i Stockholm och regeringen har beordrat blockering av artiklar i Daily Mail som handlar om “15-åringen”. Detta är en stor skandal som måste få eko över hela världen. P,S. Anna ska vara gäst i Motgift på måndag. D.S.

  • latmask

   Nu ska de bilda en polisstyrka som ska sättas in mot medborgargarden. Jag MENAr, det blir inte många svenskar som kommer att ingå i denna polisstyrka. När tror ni att vi får nästa Ådalenskjutning?

 • Invandrare fr 1970-talet

  Bravo Anna, Bravo, det behövs flera såna som du.
  En invandrare fr. 1970-talet