28
jan
Seneste opdatering: 28/1-16 kl. 2215
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sådan skal det lyde. Hun må have læst, hvad jeg skrev om kvinder i går og i morges. Anna, hvis du ser dette – jeg har hørt, du har kommenteret her: Du er en kernekvinde! Ellers havde jeg heller ikke brugt tid på at uploade dig.

Gammel mand på ny-svensk bus

Bladt multikulturalister findes der ikke noget, der hedder en cost-benefit analyse. Den må for deres skyld gerne koste, bare den rammer de allersvageste og ikke dem selv. Her mener de oldinge og småbørn og folk i rullestole. Derfor hører man dem aldrig tale om, lige præcis hvad “multikulturen” koster. Jeg er kommet til at betragte dem som kriminelle, ikke simple, men i langt større skala. Når flere mener som jeg, og den dag vil komme, ville jeg pakke mine nellikker, hvis jeg var dem. Så er tiden for tom snak udløbet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?