28
jan
Seneste opdatering: 29/1-16 kl. 1905
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flere Nordafrikanske lande har frigivet tunge kriminelle og terrorister fra sine fængsler så de umiddelbart forlade landet og emigrere til Tyskland og EU, siger ARD journalisten Christoph Hörstel. De dumper m.a.o. deres værste affald hos os med vores naive og efterhånden temmelig kompromitterede  politikeres godkendelse. Se også Warum so viele Nordafrikaner in Deutschland kriminell werden og »Flüchtlinge«: Aus dem Knast direkt nach Europa?


Economist: 80% of Germany’s Muslim refugees are UNSKILLED


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Lenn

  Kendt psykoanalytiker om Merkel, ‘the Mother of all refugees’: Hun er narcissist og på randen af et sammenbrud. Det går så bare ud over hele Europa. Vielen Dank!! http://www.breitbart.com/london/2016/01/27/pyschoanalyst-diagnoses-nar cissistic-angela-merkel-verging-on-mental-breakdown/

  • achantus

   Det ryktes at Merkel har kjøpt hus i Paraguay. Det sies forøvrig også at familien Bush har kjøpt land i det nordlige Paraguay. Om det er sant, er det en mulig indikasjon på at eliten hele tiden har visst hva som kommer til å hende. Vi kommer til å bli slaktet av kriminell, Nord-Afrikansk berme, mens eliten sitter med margaritaer og pina coladas i sine tropiske luksusbunkerser.

   • Lenn

    Det får mig fluks til at tænke på, hvordan tyskere og østrigere pludselig emigrerede til Sydamerika, da Hitlers ide om et verdensrige faldt sammen… Mit håb er, at jeg vågner op i morgen og hører, at tyskere har stormet regeringsbygningen og fængslet Merkel. Dernæst er det EUs tur: Det er jo kriminelle mennesker, alle til hobe!
    Nu har man lige grebet en muzzie-psycho i Disneyland i Paris, som sikkert ville skyde løs. Han havde våben og koranen i tasken. Det er vi godt nok overraskede over da! Islam = the religion of pieces! http://www.express.co.uk/news/world/638930/Disneyland-Paris-man-arrest ed-two-handguns

    • jasminum

     Hva sier vi da om de æresløse av våre egne politikere!

  • jasminum

   Jeg leste intervjuet av denne psykiatrikeren/psykologen (et av to) i Huffington post. Han anså henne som en fare for Tyskland, og så ingen mulighet for at hun evnt. skulle komme til å trekke seg. Slike går veien til endes. Stakkars Tyskland. Men … !

   • achantus

    Narcissister og psykopater med vrangforestillinger om egen intelligens. Man har snart ikke annet å håpe på enn et mirakel.

    • jasminum

     De har til felles både manipulering og utpressing, samt en selvoppfatning som de ikke ønsker at noen adresserer negativt. DA slås alle glugger igjen med et smell. Jeg tror denne psykoanalytikeren gjorde Tyskland en tjeneste med sin åpenhet og mot.

     Jeg leser tysk dårlig; har derfor ikke helt forstått hva de tre lederne har blitt enige om, men søker etter informasjon. Det jeg jo ønsker er massive signaler om at flest mulig av asylsøkerne blir avvist, men DET ser tvilsomt ut. Og så har de visst kommet fram til enighet om hvordan familiegjenforeninger skal være.
     I tillegg skal Marocco ta tilbake sine innbyggere. Tunis og andre … i det blå. Hva Tyskland gjør, gir signaleffekt på våre nordiske land. Skjønt når det kommer til stykke, så er vi nok i lomma på globalistene som ønsker nasjonalstater nedenom og hjem ….

     Tilsammen lite som monner med andre ord, så langt jeg har forstått. . Norsk medie er ganske så tyste – der burde pr. idag være bredt omtalt. Men de har det travelt med å avlede leserne med vaginaprat, forelskelser og sex-stillinger. Jeg får fnatt av svenske “Aftonblad”-etterliknere. Og slikt får pressestøtte.
     M.v.h.

    • achantus

     Mon tro hvordan det vil gå med den videre karriere til denne psykoanalytikeren? Nei, noe effektivt kommer politikerne ikke til å kunne foreta seg. Jeg tror det meste de gjør nå er rent spill for galleriet. Agendaen er klar, de vil bare hindre oss fra kunne gjøre noe med det til det uansett er for sent. Derfor denne desinformasjonskampanjen. Dens hensikt er å villede oss og fore oss med falsk eller mangelfull informasjon. Og uten korrekt informasjon, klarer befolkningen ikke å koordinere effektive tiltak mot denne utviklingen. Og bak grensene venter en endeløs horde av nye “asylsøkere” (som de ynder å kalle det). 2016 blir ikke et godt år. De som tror at det “ordner seg til slutt”, har ikke forstått alvoret. Ikke minst forstår de lite eller ingenting av den demografiske utviklingen.

 • achantus

  Vi blefortalt at syriske flyktninger var høyt utdannet og kunne gå rett inn i arbeidslivet. Visste politikerne at dette ikke var sant, eller er de faktisk så dumme og uvitende?

  • sussebassa

   ..Ikke dumme eller uvitende, bare løgner for alle de som kjøper det, helt bevisst.

 • invernes

  EU sinnssyke politikere jubler, ja vi elsker kriminelle nord afrikanere roper Merkel mens hun blir massevoldtatt av 100 kamelryttere.

 • Niels Henriksen

  Disneyland, Paris – nu også med muslimsk “kulturberigelse?

  Bevæbnet mand anholdt ved Disneyland i Paris

  http://ekstrabladet.dk/112/bevaebnet-mand-anholdt-ved-disneyland-i-par is/5928473

  Opdateret 28. jan. 2016 – kl. 17:24

  En mand bevæbnet med to våben er blev anholdt ved indgangen til Disneyland i Paris. Det oplyser BBC

  Af: Peter Roelsgaard

  En 28-årig mand er ifølge britiske BBC blevet pågrebet foran indgangen
  til et hotel ved Disneyland i Paris med to håndvåben.

  • Niels Henriksen

   Gunman arrested at Disneyland Paris amusement park ‘carrying two firearms’

   http://www.mirror.co.uk/news/world-news/euro-disney-gunman-arrested-pa ris-7264731

   16:13, 28 Jan 2016 [ Britisk tid ]

   Updated

   16:23, 28 Jan 2016

   By David Raven

   The gunman was arrested at the entrance to a hotel and was carrying
   two firearms and an ammunitions cartridge along with a Koran, [!!!]
   reports claim

   • Niels Henriksen

    Gunman carrying two weapons and Koran arrested at Disneyland Paris

    http://www.nydailynews.com/news/world/gunman-carrying-koran-arrested-p aris-disneyland-article-1.2512447

    BY Meg Wagner
    NEW YORK DAILY NEWS
    Thursday, January 28, 2016, 11:18 AM

    Disneyland Paris guards stopped a gunman carrying two weapons and a copy
    of the Koran inside the park’s hotel, local media reported.

    Police believe the man may have traveled to the Happiest Place on Earth
    with an accomplice. Cops are hunting for the possible second gunman.

    ….

 • FelixKrull

  Det samme skete, da USA erklaerede at de ville give opholdstilladelse til alle cubanere. Castro takkede, og toemte faengslerne.

 • Pingback: Nordafrikansk eksport av kriminelle til Tyskland - Document()

 • Pluto

  Det grunnleggende problem er flyktningkonvensjonen, som «asylinstituttet» og andre – i sum; inhumane «menneskerettighets-umenneskelige» deklarasjoner, har sitt utspring fra. En opphevelse av flyktningkonvensjonen burde være den fremst prioriterte politiske målsetning for enhver som vil bevare de europeiske nasjonalstater og dets opprinnelsesbefolkning intakt! Hvorfor er der intet parti som fronter dette essensielt livsavgjørende for vår nasjonale- og folkelige overlevelse, da en programfestet konvensjons-uttreden i høysete grad ville få et overveldende stemmeantall ved valg?!

  De overnasjonale – og for oss påtvungne – lover, konvensjoner og forordninger fra EU og FN er ulovlig implementert inn i nasjonale lovverk uten folkelig forankring gjennom demokratiske- og valgtekniske prosedyrer; med andre ord totalt udemokratisk ved sin unatur og dermed i virkeligheten at betrakte som genuint folke- og forfatnings-fiendtlig, da Folket aldri har gitt noe samtykkende voterende mandat overfor våre respektive nasjonalforsamlinger vedrørende dette overformynderiske brutt på både folke- og naturrettens prinsipper og intensjon. – Slik er vi; indoeuropeere, blitt som «slaver» i våre egne land, med andre ord som annenrangs borgere, som egentlig arbeider, sliter og skattebetaler for vår egen undergang. – Et «Demokratur» er et skinndemokrati, hvor Folkestyret er avskaffet: Demokrati i navnet, men ikke i gavnet; http://no.metapedia.org/wiki/Demokratur

  Valget står mellom Patriotisme og EU-Globalisme. Det første er for oss europeere livsbejaende og framtidsreddende politikk, det sistnevnte betyr folkelig- og nasjonal selvutslettelse. Valget er egentlig enkelt om vi virkelig evner at forstå vårt eget beste! Og paradoksalt nok, men dog fortellende, så er det dette sist anførte som er dagens enorme utfordring…

  Pluto

  • Stig Jensen

   I Danmark er det fritt frem for EU å gjøre hva som helst .. De prøver i Norge også, og har klart å delvis “Overnasjonalisere” oss, med god hjelp av EØS-tilknytningsformen som vi er ufrivillig blitt en del av. — Jeg håper nå at EU og EØS, samt Schengen går til helvete til jubelrop fra hele Europas befolkning !!

   • Roger Torgersen

    Det har nok alt gått den veien, er bare krampetrekkninger igjen, hva de skal opp hit for kjønner ikke jeg de har mer olje en oss større areal, en bedre religion i følge dem, de er mer opplyst, vet ting bedre. har bedre tradisjoner, behandler eldre bedre tar seg av barna bedre, skulle nesten tro alle som en som har muslimske verdier ville flykte fra europa så fort beina kunne bære dem, vi gjør jo absolutt ingen ting riktig …..i følge dem.

    • jasminum

     Money, money, money – “and” the rich mens world. Den rike mannen konsentrerer seg om månelandinger, og sier lykke til 😉

 • achantus

  “Every devout Muslim is an “Islamist”. Islam is not a personal religion. It is a religion of the public space. A “moderate” Muslim would have to reject Islam as a religion of the public space, as theocracy, and that secularism would be a rejection of Islam.

  Nothing in Islam exists apart from anything else. While liberals view culture and religion as a buffet that they can pick and choose from, it is a single integrated system. If you accept one part, you must accept the whole. Once you accept any aspect of Islam, you must accept its legal system and once you accept that, you must accept its governance and once you accept that, you lose your rights.”
  Daniel Greenfield