29
jan
Seneste opdatering: 30/1-16 kl. 1652
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 29-01-2016 222814

Det ifølge svenske aviser “racitiske” flyveblad. (Udskrift nederst) Det synes at have været en hurtigt overstået lynaktion mod marokkanske gadebørn. Der er et par hundreder af dem, og de lever udelukkende af kriminalitet. Foruden sexchikanerer de kvinder. Sverige kan ikke løse selv enkle problemer nu, så hober de sig op, og til sidst gør folk selv noget ved dem i desperation. Det kalder medierne “racisme”. Det er nu engang lettere at give andre skylden, end stat og kommune, som har den. Den relevante bemærkning til dette, er ikke svenske mediers primitive, men När staten kapitulerar

Uppåt 100 Svartklädda och maskerade män drabbade samman med väktare och polis i centrala Stockholm. Enligt Aftonbladet ska de ha attackerat personer som ser ut att ha utländsk bakgrund i området vid centralstationen.Polisen hade redan på förhand fått information om att personer med koppling till olika fotbollsfirmor skulle samlas i Stockholm på kvällen. Och kravallutrustad polis kommenderades ut för att möta de olika grupperna.I en film som Aftonbladet publicerat syns hur ett stort svartklätt, maskerat gäng ger sig på ett antal väktare vid Sergels torg. Enligt polisen ska det ha rört sig om mellan 70 och 100 personer som deltog i våldsamheterna.

Före attacken ska rasistiska flygblad med rubriken “Det är nog nu!” ha spridits, riktat mot “gatubarnen” vid Centralen. En poliskälla uppger för Aftonbladet att de grupper som rörde sig i city bestod av såväl fotbollshuliganer som nazister. DI.SE

Teksten. Denne løbeseddel er “racistisk” ifølge Aftonbladet. Nedenfor er dens tekst skrevet ud

Det är nog nu!

Att Sverige inte är som det en gång var kan ingen ha missat vid det här laget, och i princip varje dag tvingas vi numera vakna upp till nya mord, rån, våldtäkter och andra övergrepp. Vi har tvingats genomlida otaliga fall av den typens grova brottslighet där förövarna dessutom mer eller mindre slipper undan straff genom att hävda att de är under 15 år. Runt om i landet strömmar det in rapporter om att polisen inte längre mäktar med att förebygga och utreda den brottslighet som drabbar det svenska folket. I vissa fall, som t.ex. det senaste mordet på en kvinna, anställd på ett hem för så kallade ”ensamkommande flyktingbarn i Mölndal, går det så långt att rikspolischefen väljer att visa större sympati för gärningsmannen än offret. Den typens respektlösa beteende är numera så djupt inrotat i våra ryggradslösa politiker, vårt svaga rättsväsende och vår ljugande media att ingenting längre förvånar oss. Men vi vägrar att accepterade de upprepade överfallen och trakasserierna mot svenska kvinnor. Vi vägrar att acceptera raserandet av vårt en gång så trygga samhälle. När vår politiska ledning och polis visar större sympati för mördare än deras offer finns det inte längre några ursäkter att låta det ske utan protester. När de svenska gatorna inte längre är trygga att vistas på för vanliga svenskar är det vår PLIKT att åtgärda problemen.

Idag samlades därför 200 svenska män för att markera mot de nordafrikanska ”gatubarnen” som härjar runt om huvudstadens centralstation. Polisen har med all tydlighet visat att man saknar medel för att stävja dessas framfart och vi ser numera ingen annan utväg än att själva dela ut straffen de förtjänar. Rättsväsendet har lämnat walk over och samhällskontraktet är därmed brutet – därför är det nu varje svensk mans plikt att försvara våra allmänna utrymmen mot den importerade kriminaliteten. Vi som samlades idag var varken din politiker, din journalist eller din polis. Vi är däremot din pappa, din bror, din make, din kollega, din och din granne. Svenska män och kvinnor förtjänar trygghet i sin vardag och vi uppmanar därför alla andra som också ser problemen att följa i våra fotspår, både i Stockholm och på andra platser runt om i landet. För en bättre framtid tillsammans.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?