30
jan
Seneste opdatering: 30/1-16 kl. 0031
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter Køln, Birmingham, Stockholm, Helsinki osv osv efterlyser flere og flere den europæiske mand. Iben Tranholm gjorde det forleden på RT, Mikael Jalving i Mændenes kontinent i dag, Alexander Maistrovoy i The Hypnotic Dance of Death, og mest manende måske Stephen Brown i THE COLOGNE CATHEDRAL UNDER ATTACK

But perhaps the most important message the New Year’s Eve events were meant to convey was directed at Muslims living in Germany and the Islamic world. And the message is that Germany cannot protect either its women or its religion. It is weak.

In fact, German Christians are so feeble that one of their greatest cathedrals suffered a humiliating attack during a religious service, presided over by one of Germany’s highest churchmen, without consequences. And by publicly molesting such large numbers of infidel women so boldly and brazenly without retaliation, German men are shown as equally weak.

But, just as important, the women’s molestation without retaliation showed that German men were also without ‘honour’. And honour is an esteemed concept among Muslim men, who kill female family members for the slightest sexual impropriety, real or imagined, to restore their ‘honour’. As a result of this feebleness and lack of honour, Germany deserves and is ready for conquest. It is easy pickings.… New Year’s was just a sampling.”

I Sverige en mennesket en “hon”. Jeg i årevis har kaldt landet et matriarkat, og der er ingen der efterlyser den svenske mand, ikke engang selvom svenske kvinder lider mere under indvandret vold end nogen andre i Europa. Deres officielle mandeideal er en bøsse, jvf. rigsbøssen Jonas Gardell, og de agter ikke at skifte ham ud uagtet at kun halvanden procent af befolkningen er homoseksuelle.

De tilbageværende svenske mænd finder man udenfor byerne, i land- og skovbruget. Det er mænd, som kan skyde og partere en elg, reparere en traktor, bygge et hus og forsvare deres kvinder og børn. De er nemlig alle bevæbnede med nogle af de to mio lovlige våben, der findes i landet. Han er dog en nicheforekomst, ildeset af bureaukrater, universiteter og helt ned i den politisk inficerede underskole.

I byerne har kvinderne overtaget magten, for dog straks at give gaden væk til islams brunskjorter og de pseudomaskuline AFA’er. Hver tredje kvinde er nu bange for at færdes der. Rigspolitichefen ligner en mand, men er en hulkende kvinde. Vicestatsministeren står på TV og tuder. Det ka godt være det giver menneskelighedspoints, men betryggende er det sgu’ ikke.

Hæren er stort set afskaffet, den er en tiendedel af, hvad den var i 1988, for “vi har jo ingen trusselsbilleder.” I Sverige er tilmed mændene kommet i flertal, takket været den patriarkalske indvandring, som kvinderne har sørget for. Det ser skidt ud for dem, Sverige er lige til at plukke for hvem, der vil, og magten er i færd med at overgå fra kvinderne til andre mere determinerede kræfter. Sverige er forebilledet for resten af Europa om ti år.

rapefugeesDet er ikke specielt bedre i Danmark. Den danske mand er en Morten Østergaard og en Jens Rohde og en Morten Helveg, der forråder Danmark i EU, en Uffe Elbæk i lyserødt tyldskørt og mandslingen, queerspecialisten Henrik Marstal i Politiken. Resten af venstreføjen er egentlige kvinder.

Ligner det et samfund, der kan forsvare sig? Ligner det et samfund, som tillader en somalier at voldtage en tiårig, uden at han bliver udvist? Hvem skal forsvare de her mennesker imod de indvandrede, voldelige patriarker og sig selv, skulle man måske sige?

Når kvinderne tager magten og får den bløde mand, de har efterlyst, bliver de ulykkelige. Den bløde mand er ikke på nogen måder seksuelt attraktiv, og han kan ikke forsvare dem mod fjender. Man kune nemt slutte at disse “kompetente, magtfulde kvinder” ikke har nogen anelse om, hvad der er godt for dem selv. Nu har de bragt sig ud på kvindernes mark, og der er ingen til at hente dem hjem i sikkerhed. Billedtekst: I don’t know what ever gave #Rapefugees the idea they could just march into Europe and take the women

Jeg vil ikke påtage mig at løse problemet, hvis det kan løses. Jeg vil hellere fortælle om min forhistoriske barndom. Jeg gik i en drengeskole de første ni år. Over halvdelen af lærerne, var mænd, og frikvartererne i en drengeskole gik med at drengene slås for at etablere en hakkeorden. Dette er hvad alle små han-pattedyr gør, så man kan vel kun kalde det naturligt. Vi voksede op med historiens nærvær, sangskatten og Biblen, hvilket gav os en tempereret nationalfølelse og en vaccination imod chauvinisme og ekstremisme. Den forskruede nutid, ville kalde religionsundervisning “forkyndende”, men ikke en blev troende af den.

Man slås civilliseret ligesom løveunger, dvs. man skader ikke hinanden. Det er også naturligt, i modsætning til det, vi ser i dag, hvor drenge der ikke har lært det, hopper på andres hoveder og stikker med kniv. Drenge som dog ikke havde tilladelse til at “mobbe” de svage, som det dog ikke hed dengang. Vi har i stedet fået en afsporet pseudomaskulinitet.

Resultatet af en sådan drengeskole er sådan en som mig, der ikke er fremmed for vold, når det er nødvendigt. Da kvinder overtog skolen, afskaffede de denne drengeopførsel, og resultatet ser vi idag fyrre år efter. En generation af emaskulerede og pseudomaskuline mænd, hvor Anders Breivik er det mest slående eksempel på det sidste. Et sminket, bøssoidt operettefuck, men ultra violent som hos en Kubrick. En psykopat i 3 potens, en repræsentant for tidens ideal, der gik linen ud.

Dette er altså situationen, efter at kvinderne fik det, som de troede, de ville have det.

Jeg går ud fra, de kun kan genskabe deres fysiske sikkerhed, ved at opdrage deres sønner til at blive mænd, og meget ondt lader til at skulle ske for dem inden de drenge er vokset op. Forhåbenlig kan man til den tid konstatere, at mandligheden sprang to generationer over og ikke flere, for ellers kører vi irreversibelt i grøften, som man med belæg kan påstå, Sverige allerede  er.

Kan det reddes? Regeringen Löfven synes omvendt under galgen. Lad os se, om de kan udvise 80 000, jeg tror ikke på det. Det er et socialdemokratisk PR stunt inspireret af helt katastrofale meningsmålinger, et forsøg på at virke handlekraftig, der er aldeles uden overbevisning. Det bliver ikke til noget. Sverige er i galopperende opløsning over hele fronten, og jeg ser intet, der kan standse det. I fire årtier var der ingen vilje til at forsvare landet, og nu er der ikke evne nok. Sagt på en anden måde: Kvinderne overtog kontrollen med landet, og så nedlagde de det. Forfaldet er mentalt først, så en redningsaktion af de sørgelige resten, afhænger af evner til at forandre sig mentalt.

Se også Lars Hedegaards Kampen om Danmark spidser til (også på svensk: Slaget om Danmark hårdnar.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Niels Henriksen

  Sveriges illusion

  http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8402658/sveriges-illusion/

  Dagens leder
  29.01.2016 kl. 06:00

  Nu får de travlt (bråttom) i Sverige. Den svenske indenrigsminister, Anders Ygeman,
  har meddelt, at ca. halvdelen af de 163.000, som søgte asyl i Sverige i 2015, efter
  alt at dømme får deres anmodning afvist. Det betyder, at Sverige forbereder sig på
  at sende mellem 60.000 og 80.000 mennesker hjem igen. Ifølge indenrigsministerens
  egne oplysninger er det en ganske stor opgave, som svenske myndigheder står
  overfor. Han forventer ikke, at alle afviste vil vende frivilligt hjem. Flere skal hjemsendes
  med tvang, og det betyder, at der skal bruges flere ressourcer for at håndhæve
  hjemsendelserne, der muligvis vil foregå med chartrede fly.

  Virkeligheden har for alvor meldt sig i Sverige, men meget tyder på, at den endnu ikke
  har indfundet sig hos de svenske socialdemokrater [!!!], som har været med til at åbne
  dørene for alverdens migranter og kaste landet ud i et gigantisk eksperiment. Mens de
  danske socialdemokrater med 30 års forsinkelse erkender, at forestillingerne, om at
  indvandrere fra ikkevestlige lande kunne integreres, er slået fejl, ser de svenske
  socialdemokrater fortsat blindt integration som vejen frem. [ !!! 😉 ]

  Den tænkning, som den socialdemokratiske integrationsordfører, Fredrik Lundh Sammeli,
  udfoldede i går i denne avis, minder på mange måder om den, som var herskende blandt
  ledende danske socialdemokrater for 30 år siden.[!!!] Lundh Sammeli pointerer, at Sverige
  ikke vil sætte grænser for, hvor mange flygtninge landet kan modtage. Sverige vinder på
  åbenhed. [ Hvor får de dog den ide fra?!?! – efter alle de meget bitre erfaringer over adskillige
  årtier? ] Han understeger videre, at de nuværende foranstaltninger med grænsekontrol
  og skærpet kurs over for flygtningene ikke skal misforstås derhen, at socialdemokraterne
  har ændret kurs. Tværtimod skal de aktuelle tiltag åbne mulighederne for, at Sverige kan
  hjælpe endnu flere. [ Nej, hvorfor skulle man dog også langt om længe vågne op og så forholde
  sig til de virkelige og yderst ubehagelige realiteter og de tragiske konsekvenser af partiets
  30-40 år lange dybt naive og kravløse laden-stå-til og læggen-sig-på-maven-politik for folk fra
  ofte meget fjendtligtsindede kulturer med barbariske klannormer, hjemlige konflikter og krige
  samt en fanatisk, kvindeundertrykkende og intolerant balladereligion i deres mentale rygsæk? ]

  • Niels Henriksen

   Mageløst! 😉

   Socialdemokrat: Vi sætter ikke grænser – Sverige vinder på åbenhed

   International 27.01.2016 kl. 18:16

   Interview: Men Sverige er ikke et land, man bare kan komme til [ Øh, nå? 😉 ], siger socialdemokraternes integrationsordfører, som har vanskeligt ved at se, at de svenske
   socialdemokrater skulle ende i danske tilstande.

   Jette Elbæk Maressa, Jyllands-Postens udsendte medarbejder

   STOCKHOLM — Da Fredrik Lundh Sammeli i efteråret så flygtninge vandre på
   de danske motorveje med kurs mod Sverige, blev han lidt mismodig. Hvorfor skulle
   det komme dertil? [ Måske fordi Sverige selv havde inviteret dem i stor stil? 😉 ]

   »Der er behov for, at flere lande i EU siger velkommen frem for at spille sorteper
   videre. Vi tager jo imod i forventning om, at andre lande gør det samme,« tænkte
   han.

   Et par måneder senere var der ikke mere plads i Sverige. Grænsen blev lukket.

   Vicestatsministeren græd, da det blev an…

   • Gränsen ska vara stängt, men det är väl en sanning med stor modifikation, det kommer “ensamma barn” hela tiden – och “regeringen” gör inget annat än snacka bullshit.

 • Peter Zichau

  Egentligt kan det også være lige meget med den maskuline mand i dag. Vi kan alligevel aldrig vinde i regulær gadekamp. Dengang korsfarerne drog ud, var de opdraget på samme måde som muslimerne. Det er altså meget længe siden vi var så uciviliserede som dem. Selv under kolonitiden undrede europæerne sig over, hvor uciviliserede og barbariske disse mennesker var – og stadig er.
  Hvis man derimod kigger på den nyere historie, er alle krigshelte dem, som forstod at narre fjenden. Altså ved hjælp af overlegent intellekt. Og hér har vi en kæmpe force.
  Lad da bare de hårdkogte skindheads, hooligans eller rockere tage kampen op, hvis de lyster. Men de skulle måske hellere begynde, at give venstrefløjen en røvfuld.
  Staten skal derimod indføre en kontant udsmidning af kriminelle muslimer pronto. Desuden skal alle, som ikke har formået at integrerer sig eller betale skat i mere end 10 år, have tilsendt et brev, hvor deres samlede regnskab overfor landet er blevet gjort op. Så får de valget mellem at blive repatrieret, med et vist beløb i baglommen, eller at miste alle velfærdsgoder. Take it or leave it..!
  “Så bliver de jo bare kriminelle” – vil idioterne så sige. Ja, men så sparer vi jo de penge, for så ryger de direkte ud. Med militærets, politiets og evt. byggepladsernes hjælp..!

  • Peter Zichau

   I øvrigt. Hvis man beslutter sig for, at landet befinder sig i et uregerligt leje, kan man jo altid tage alternative midler i brug.
   Så hvis vores efterretningstjenester alligevel er optaget af, hvad div. muslimske rødder egentligt render rundt og foretager sig, hvorfor sætter de så ikke en specialenhed ind og lukker lortet ned med det samme..?
   Og glem så alt om den dødsyge venstreorienterede retsplejelov. Opsøg alle de sindssyge beskikkede forsvarsadvokater – midt om natten – og råd dem til, at forlade landet hurtigt. Og gerne på en måde der gør, at de ikke finder det attraktivt at ringe til nogen.
   Så kører toget lidt hurtigere…

   • jasminum

    He,he ja, kunne man det i et ennå ikke totalitært samfunn. Hørte du …., som sover godt og drømmer om alle pengene du samler på. Hvor mange SOS-barn rekker de til!

  • Holger Larson

   Hvad laver Nato. Var det ikke meningen at de skulle beskytte Natolandene?

 • Hans Rahbek

  Nej, for helvede da. Sverige er jo blevet et regulart Holberg stykke. Vi kan/skal ikke goere andet end at lade dem loebe linen ud og saa undgaa at begaa samme fejl som dem.

 • Ole Burde

  Det er svært at spå om fremtiden. Måske vil en længere serie af gruppevoldtægts episoder som i Køln og terrorangreb som i Paris være nok til at gøre en forskel på de forventninger de europæiske kvinder i den nære fremtid vil opmuntre hos en mand .
  men hvis dette IKKE sker ,er der er en mulighed mere . Så længe der er et enkelt europæisk land som nægter at indordne sig ,som feks Ungarn , Slovakiet eller Polen er der et sted at søge hen hvor man kan slutte sig til en beslægtet kultur og være med til at bevare og forstærke den . På et tidspunkt vil der udbryde krig mellem det tiloversblevne europa og den del af europa som er blevet en del af Islaam …det er stadig muligt at vælge på hvilken side af fronten man vil være på .

  • snaphanen
  • achantus

   “…er der et sted at søge hen hvor man kan slutte sig til en beslægtet kultur og være med til at bevare og forstærke den.” Det tror jeg er det beste man kan håpe på slik situasjonen er. Men bare fremtiden vil vise hvor frontene kommer til å gå, og hvilke områder som eventuelt blir bevart. Europa som helhet er det ikke lenger realistisk å tro at man kan bevare. “Europa” vil i fremtiden bli et abstrakt, kulturellt og etnisk begrep snarere enn et geografisk. Utrolige kulturverdier vil gå tapt, ja kulturverdier er allerede i ferd med å gå tapt, og tempoet vil bare øke. Nå gjelder det å redde det som ennå kan reddes. Like viktig – eller muligens viktigere – er det at tradisjoner, kultur, kunnskap, verdier og etnisk identitet blir bevart og viderført til de unge. Ellers er absolutt alt tapt. Jeg kommer til å tenke på jødene. I århundrer uten hjemland, men likevel bevarte de sin kultur, religion og etniske bevissthet. Minnet om deres gamle hjemland ble bevart fra generasjon til generasjon, og de oppgav aldri håpet om en dag å vinne hjemlandet tilbake. Jeg kan bare håpe at vi vil klare det samme.

 • Ass Hat

  Fisk har ikke brug for cykler, så get raped.

 • invernes

  Hvor blev den europæiske mand af ? jo de har spist for mye hormonforstyrrende stoffer og blitt en sykelig blanding av halvt mann og halvt kjerring.

 • invernes
 • Pluto

  MANNEN; den genuine, den maskuline, den beskyttende gestalt for det genuint feminine, livgivende vesen – og i forlengelse av dette, det forpliktende forsvar for og av; Kvinnen som mor, og barns familiær-forsørgende ivaretagende – som ble borte med pk-likestillingens indoktrinære dogmatiske innføring av stats-feminist-matriarkatets kjønnsløse utopia. Når naturens hellige vesen og dets kosmisk-evige lover tukles med, når biologi, genetikk, instinkt og fornuftens rasjonale ikke lenger tas hensyn til, når tusenårig kultur, skikker, tradisjoner og sedvane ikke lenger skal anses som historisk betinget kontinuitet fra vår egne forfedres arv – ja, så er den vesterlandske sivilisasjon i forfall; etisk og moralsk, som på alle andre samfunnsnivå i et Vest-Europa, som er i ferd med at tape både sjel, forstand og – i siste instans for det epoke-avsluttende Ragnarok; sitt territoriale livsrom!

  Dette er en del av den multikulturalistiske fremmedgjøringsprosess, som åpner for vilkårlighetens barbari via «relativismens diktatur». Kulturmarxismens gift har gjennom de siste tiårene gjordt store deler av urbefolkningen mentalt handlingslammet, hvor destruksjons-kampens strategisk-fremste mål har vært at «dekonstruere» den «hvite mann og kvinne» («Dekonstruere den hvite flekk så grundig at den aldri mer vil kunne reise seg igjen» – Thomas Hylland Eriksen*).

  Mannen sin naturgitte-, biologisk betingede definerte hovedrolle: At fungere som et fysisk og mentalt bolverk i kraft av sin natur-medfødte maskulinitet for at forhindre den massive ødeleggelse som den europeiske sivilisasjon nu står ovenfor ved det angrep som nu foregår internt og eksternt. Mannens fravær som pro-aktiv vil med sikkerhet kunne resultere i at den europeiske kvinnen som vår medsøster forslaves, med det til følge at vi; Folket, raskt blir en forsvarsløs minoritet, for deretter at forsvinne helt OM dagens selvutslettende pk-politikk lykkes i at frarøve oss vår folke-nasjonale identitet.

  I denne destruksjonskampen, så har de politisk-korrekte system-globalistene importert dysfunksjonelle primitive masser av fortrinnsvis menn fra fremmedkulturelle kontinent, som fullfører oppgaven med at legge vårt europeiske kontinent i ruiner. Dét er den grelle sannheten om en tidsepoke, hvor livsfornektende rotløshet er satt i system som «dødens ukultur» av våre egne svikefulle globalister innenfor pk-media, pk-akademia og det pk-konsensus-partipolitiske kartell. –

  Konklusjon: Fraværet av det indoeuropeisk-siviliserte maskuline mannsideal skader da også den genuin-feminine kvinneskikkelse, for sammen utgjør VI den natur-inngitte helhet av samforstandens nødvendighet for et kultur-betinget harmonisk, levedyktig samfunn! – Det er på tide at den indoeuropeiske mannen gjenfinner sin ære, heder og stolthet, og sammen med våre stolte, patriotiske kvinner gjør felles sak mot det EU-initierte selvmordsparadigmet som intet annet mål har enn at forgjøre oss alle til det verdiløse intet! – Vi står framfor en frigjøringskamp, for vår nasjonale frihet og selvstendighet er truet, og i denne situasjon, så skal mannen lette kvinnens byrde ved at trå til som en kjemper for vår legitime rett til våre egne hjemland og som forvarer og beskytter av vår europeiske- og nordiske familie.

  Det som foregår i dagens Europa en sivilisasjonskamp på liv og død, og den som ikke forstår dette elementære ved dagens kaotiske tilstand, vil selv være en medvirkende ansvarlig årsak til at vi i så fall vil kunne forgå og dermed forpasses til historiens tidløse mørke. – Så våkne opp Du Brave Mann av Europeisk Ætt, for Din Tid er kommet, hvor du må gjenfinne fordums kraft for overlevelsens plikt-nødvendige skyldighet. For hvis du ikke våger denne Ultima Thules kamp for tilværelsen mens det ennu er tid, så vil den ei heller noensinne komme igjen, og vi vil for evig tape vår manndoms rett! –

  Relatert:

  «SKJØNNHETEN OG UDYRET – Vi og Dem…»; https://www.document.no/2016/01/smabarnsmor-slatt-da-hun-hindret-tyver i/#comment-2470705465

  «SELVHATETS APOLOGETER»; http://snaphanen.dk/2016/01/17/we-can-buy-you-and-put-you-in-ovens/#co mment-2463655342

  *«EUROPA I FARLIG DRIFT»; https://www.document.no/2015/06/sosial-panikk/#comment-2097533930

  Pluto

  • achantus

   Vesten har vært i forfall lenge. Oppgaven for fremtidens historikere blir å finne ut hva som gikk galt. På ett eller annet tidspunkt gikk vi oss bort i irrasjonell idealisme, i politiske abstraksjoner og tanketom materialisme. Vi mistet kontakten med det nære og det konkrete. Vi begynte å forakte den arv våre forfedre etterlot oss, og vi ble likegyldige til våre tradisjoner og gamle verdier. Det partikulære ble erstattet av det generelle, det konkrete av det abstrakte, konsekvenstenkning av de gode hensikters narcissisme, Nasjonen av Europa, Europa av “Det globale fellesskap”.
   Nøyaktig når begynte det å gå så galt? Og hvorfor? Det blir fremtidens historieprosjekt. Men det kommer kanskje ikke til å finnes historikere i fremtiden som vil være i stand til noe slikt. Som kjent er det seierherrene som skriver historien.
   Ja, vi befinner oss i en eksistensiell kamp, men jeg synes ikke det ser ut som om vi har noe godt utgangspunkt, ikke slik ting har utviklet seg. Jeg undres på om vi ennå har kraft nok til å overleve denne krisen. Når jeg ser og hører dagens unge, må jeg innrømme at jeg har mine tvil.

   • enell

    “De gode hensikters narcissisme”.

    Den var ny for meg. Meget treffsikker formulering.

    • achantus

     Ja, møtet med virkeligheten kan bli rått og brutalt. Vi får håpe de unge klarer å våkne, selv om den intense hjernevasken ser ut til å ha forvrengt virkelighetsoppfattelsen deres og hensatt dem i akkurat den zombie-liknende sløvhetstilstanden våre herskende eliter foretrekker.

  • enell

   Dette var en god og dekkende beskrivelse av dagens vesentligste mangler og feilbedømninger ved vår feilslagne offentlige samfunnsbevissthet. Relativisme, PK-regimet, den offentlige uærligheten, fornektelsen av historisk arv, fornektelsen av kjønn, manglende identitet, både kollektivt og individuelt, og særlig manglende reell naturlig bevissthet om livets store vesentligheter.

   Kommentaren bærer umistelig preg av Plutostempelet. Takk.

 • Niels Henriksen

  Vistisen (DF) var også på RT – i går vist (?) – og svarede glimrende for sig på
  de i øvrigt fornuftige spørgsmål – endda på væsentligt bedre engelsk end
  langt de fleste fremtrædende S, V og R-politikere ( lige bortset fra ordet “thousand” 😉 )
  gennem de senere år.

  • snaphanen
   • Tack för länken. Självklart ska de betala för sig själva, och de som inte har pengar borde låna till sitt uppehälle – liksom studenter. Dessa pengar borde naturligtvis återkrävas. Detta skulle kanske minska ner flyktingströmmen på “naturligt” sätt.

   • Niels Henriksen

    Takker 😉

 • Lenn

  Tysk kvinde slår fra sig – bemærk Shoebats overskrift: “Skirt-wearing European men: Take notes”. Haha! http://shoebat.com/2016/01/30/muslim-tries-to-molest-woman-she-smacks- him-down-and-he-runs-away/
  I øvrigt rigtigt godt skrevet, Steen, denne din artikel om den forsvundne europæiske mand.
  Måske er det en god ide at have en håndtaske fuld af mursten…. Den skal være med lange stropper, så den rigtigt kan svinges!

 • Pingback: Hvor blev den europæiske mand af ? | Hodjanernes Blog()

 • Morten – – –

  Lige et øjeblik! Inden I kommer for godt i gang: Hvem er de kvinder, der værdsætter mænd? Hvor er de kvinder, der værdsætter mænd?

  For det er nemlig ikke de unge, smukke kvinder i fertil alder, der lige har forladt gymnasiet eller universitetet. Tværtimod forlader disse kvinder i stort tal mændene i Udkantsdanmark, som oprindeligt var Danmarks ressource af handlekraftige mænd, men som der nu ikke mere avles på. For at tage til København og andre storbyer. Og finde … “venstreorienterede” mænd …

  Og når de så har fået rynker på overlæben og er færdige med at føde børn til “den langhårede” – så råber de gudhjælpemig på “rigtige mænd” … De mænd, kvinder ønsker sig – er de mænd, kvinder føder børn til!
  Sådan er det! Og ikke anderledes. Kvinder skænker deres fertilitet til Venstrefløjen, og kan ikke siden kræve den tilbage. Så kan de give os ret så meget de vil i deres postfertile “æra”. De har givet Venstrefløjen definitionsretten og stigmatiseringsevnen med deres seksualitet, mens den endnu var i blomst.

  Så hold mund, Iben Thranholm! Hold mund, Lone Nørgaard! Ellers får I bare endnu flere rynker på overlæben …

  – – –

  • Bjørn

   Absolut rigtigt. Hun overser kvindernes fantasteri. Trods det, kan Iben Tranholm dog godt komme med en opsang til den moderne mand.

   • Morten – – –

    Hvis de vil gøre nogen nytte, kan de henvende sig til de unge piger i fertil alder, og fortælle dem, at det ikke er “ad, ad, ad – Dansk Folkeparti“, der er “mega-klamme”, men alle de holdningsløse fustre, der futter rundt i rumpen på dem og galer “asyl-til-al-le-her-og-nu!” og “free Palestine!” udelukkende, fordi de går efter de lugte, de udskiller mellem benene. Dét er klamt!

    Hvorfor siger de postfertile kvinder ikke til deres døtre, at det vil de fandeme ikke have? I stedet for at følge den dødssyge vane fra 70erne med at stille urimelige krav til mænd, som de overhovedet ikke agter at honorere.

    De mænd, kvinder ønsker, er de mænd, de føder børn til!

    De kan ikke bagefter komme rendende og stille krav til de mænd, de IKKE fødte børn til!

    Færdig!

    – – –

 • Lotte

  Kunne ikke være mere enig.

  Videoen virker ikke.

  Har den været for skarp kost for youtube……?