30
jan
Seneste opdatering: 30/1-16 kl. 1959
54 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 30-01-2016 033546

‘What the fuck were they thinking opening our doors to everyone?’

Daily Mail og The Telegraph har haft fokus på Sverige siden mordet på Alexandra Mezher, 22. De har gjort grin med Rikspolischef Dan Eliasson og med at den sigtede påstås at være 15 år, trods det at enhver kan se, han er over 30 år gammel. De har hånet bluffen med de “ensamkommande barn,” en statsstøttet løgnehistorie, og de i det hele taget fremhævet Sverige som et skrækeksempel. Nu er der ydermere sket det pikante, at Daily Mail artikler er blokeret for læsning i Sverige, angiveligt fordi de stiller spørgsmålstegn ved den formodede morders alder og viser den “15-åriges” foto.

Idag skriver The Sun med Per Gudmundsson How immigration wrecked Sweden. The Mail skriver om Mölndal, en by i opløsning: The Mail har også nattens hændelse med:‘Hundreds-strong’ mob of masked men rampage through Stockholm station beating up refugee children.

The city destroyed by migration: Inside the Swedish town where armed gangs patrol the streets, crime has exploded. handler om ødelæggelsen af Mølndal. Danskere burde kunne læse den.

Jeg har advaret om dette i femten år, og jeg er blevet svinet til af nydelighedens ignoranter. Se nu selv, hvem der fik ret, og jeg får mere ret, for dette er kun begyndelsen på et langt mareridt. Der tales til ulidelighed om “Danmarks rygte i udlandet.” Det er øregas, tænk hvis vi blev omtalt som Sverige bliver i hele verden i disse dage. Swedish cops drowning in Muslim migrant crime wave, Det kunne de lide, alle dem med “vores rygte.”

The 22-year-old’s mother Chimene, who arrived in Sweden as a refugee, claims the country is no longer safe.Heartbroken Mrs Mezher said: ‘We left Lebanon to escape the civil war, the violence and the danger. We came to Sweden where it was safe, to start a family. But it is not safe anymore.’ She blamed Swedish politicians for a dramatic rise in immigration in Molndal – particularly of unaccompanied children.

‘We have become completely overwhelmed,’ one policeman with over 30-years-service with Gothenburg Police told MailOnline.

‘We have given up with narcotic crime. We just don’t have the resources.’

Instead officers are trying to fight back the explosion of violent street crime that has erupted in recent months.There are 20 robberies in Gothenburg every day – usually with violence. This week an 83-year-old lady had a gun put in her face when she was mugged on her way to play bingo. They got away with just 50 Kroner

‘I have worked in Gothenburg for over 30 years and I have never known anything like it,’ the officer told MailOnline. ‘I will not let my children go into the city after 2pm and especially not at night.

‘There are violent gangs roaming around the streets and the use of knives and other weapons have become normal, rather than a rarity as it used to be,’

‘There are 20 robberies in Gothenburg every day – usually with violence or the threat of violence.

‘This week an 83-year-old lady had a gun put in her face when she was mugged on her way to play bingo. They got away with just 50 Kroner [about £4].

‘In the summer there were mass shootings with lots of people killed, including a little girl.’

He added the city streets were now at the mercy of gangs of young men mainly from North Africa.The police source revealed: ‘In the past couple of months we have noticed a dramatic increase in street robbery. This is a new phenomenon.

‘They will do anything to get money – steal a person’s wallet, iPhone, jewellery. And then they will attack their victim and kick them half to death.‘Drug crime has gone through the roof. Every drug is available on the street nowadays, even in broad daylight. ‘And when the police arrest someone nowadays the suspect often fights back – with a knife or a screwdriver. This is not something we have seen before.’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?