2
feb
Seneste opdatering: 3/2-16 kl. 2326
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-02-2016 195739

Op fra plads nr. 90 sidste år. Tidsskriftet DSM begyndte udgivningen i 1945. Jeg ved, Torben Brostrøm brugte det i undervisningen, da han var gymnasielærer. I dette nummer kan man også læse hendes artikel “När DN blev propagandaorgan” og man kan læse den tidligere DN chefredaktør Hans Bergströms Den politiska och mediala eliten har förverkat svenskarnas tillit.

Det er i grunden ikke så dårligt klaret af en pensioneret fritidsskribent og – hvis jeg må sole mig lidt i det  – mig, et i grunden upolitisk menneske. Redaktøren Jan Gilberg var en af det to, foruden Jan Milld, der ville udgive mig i Sverige for for 12 år siden, JP kronikken: Krönika: Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige. Alle andre steder var der lukket, men nu kommer de jo dryssende som Anna Dahlberg (nr.1) tvunget af nødvendigheden. Jeg hoverer ikke, jeg sørger over at forebyggelse åbenbart ikke er mulig i politik, fordi “Problemer først erkendes, når de ikke mere kan løses,”  som Machiavelli sagde, det er bare et lille land skæbne, det drejer sig om.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?