2
feb
Seneste opdatering: 2/2-16 kl. 0335
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

A young woman was first harassed by a refugee in the subway of Munich, Germany. After she ignored the guy, he became very aggressive and pushed against the window. When the elderly men told him to stop, the other refugee attacked one of them. Men who wanted to intervene were attacked! Watch this disrespectful behavior…Shocking footage claims to show a group of migrant men ‘attacking two pensioners who stood up for a woman they were harassing on the Munich subway’

Svenske kvinder “i upprop mot rasism”

Jeg har fortvivlet over dem, men man skal huske, de ikke er så forfærdelige, som pressen fremstiller dem. Expressen have en interessant artikel, at de mener det samme som mændene, de er blot mere bange for at stemme på partier, der er svinet til at pressen. De kan ikke lide, at stå på øretævernes holdeplads.

Det er en ærlig sag, at være frygtsom, men ikke alle frygtsomme vil vedblive at være det. Her fremstiller Dagens Nyheter dem som rene dompapper, fordi det passer i avisens kram. Og avisens kram er, at den har støtter en dødssejler i 40 år, og den vil så nødigt indse, at den er i færd med at gå ned i sammenstødet med virkeligheden. Svenske aviser vil tabe slaget. Indse det og lad være med at lave mere larm.

Svenske journalister kæmper a losing battle. I kommer til at tabe endnu mere, end I aner. Slap af. I taber ad Helvede til alligevel. Fis af først som sidst, såkaldte journalister. I får jeres penge fra staten, for at kæmpe en tabt sag. Hvem ville ofre deres liv for en af USA’s krige for demokrati i Mellemøsten? Når finanserne udebliver, skriver I ikke mere. Giv mig en ærlig luder.

I har i 40 år arbejdet for ødelæggelsen af jeres land, og mon ikke den umiddelbare fremtids frihedskæmpere vil sige om jer, som den danske frihedskæmper Gunnar Dyrberg sagde: “Vi skød ikke nær nok  af landsforrædderne.”. Tyg på den, DN. Tiderne er allerede skiftet, lad være med at fjolse jer og kæmpe en kamp, der er tabt i går. Én af grundende til, at det vil gå skrækkeligt galt i Sverige er, at pressen har undertrykt enhver advarsel i årtier. Nu er det ved at være pay-back time.

Danskere ved ikke, i hvilken grad det svenske demokrati har været dispenseret af disse “journalister,” men jeg gør. Svensson måtte af med sit land som et diktat, ingen brød sig om, hvad han mente. Sverige er overhovedet ikke noget demokrati. Svenske journalister lever stadig som om, nettet ikke var opfundet. De er lakajer for en svunden tid, og gidsler for den nærmeste fremtid, og de støtter den æfmægtige fortid, fordi de ikke tør andet.

De vil altså miste deres land uanset et aktuelt  flertal ikke ønsker det, hvad enten det nu tager ti eller tredive år.  Andre kræfter vil tage over, det står i kortene i dag.

Nu reagerar kvinnor på beskrivningen från högerextrema grupper att de skulle behöva skyddas av dessa. ”Det är ER jag är rädd för”, skriver en av initiativtagarna.

Hashtaggen #inteerkvinna trendar på sociala medier. Uppropet sprids som en löpeld efter att hundratals kvinnor lagt ut bilder på sig själva, och skrivit twitterinlägg, i protest mot att fredagens planerade huliganattack på gatubarn i Stockholm försvaras med att syftet var att ”skydda våra kvinnor”.

”Min kropp och mina rättigheter ska inte användas för att rättfärdiga rasistiskt hat och våld”, skriver en av kvinnorna.

Det är inte första gången som flyktingkritiska grupper eller partier anser sig kunna föra olika gruppers talan. När Sverigedemokraterna i början av november förra året delade ut flygblad på en Lesbos i ett försök att avskräcka flyktingar från att ta sig vidare till Sverige, då undertecknade partiet bladet med Sweden Democrats, SD-Women och The People of Sweden – Det svenska folket.

I lördags anordnades en invandringskritisk demonstration i Stockholm som kallade sig ”Folkets demonstration”, en demonstration som samlade invandrarkritiker och högerextrema.Men det är fredagens flygblad som har fått ett stort antal kvinnor att ta avstånd ifrån att bli hopbuntade till en grupp som inte själva kan föra sin talan. Tusentals kvinnor i upprop mot rasism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 2 februar 2016 - 02:33 - Svar

De kvinder skyder sig selv i foden igen. Nu kommer der endnu mere de skal tage afstand fra senere.
De kæmper en tabersag. Når de ikke længere kan gå i fred nogen steder – hvilket mange jo allerede ikke kan – ender de med at få den kolde skulder og et #inte er men…

Godt gået tøser…

T. Snorrason

Posted: 2 februar 2016 - 05:10 - Svar

“Andre kræfter vil tage over, det står i kortene i dag.”

Korrekt, det er på vej.

Velfærdssystemerne bryder sammen.
De, der har betalt og betaler til det, får intet for pengene.
Gadevolden stiger, politiet er ikke i stand til at løse blot de daglige opgaver, så militær eller paramilitær må sættes ind (herhjemme er det allerede sket ved bevogtningen af den gamle Sjælsmark Kasserne, i Frankrig er der skarpt bevæbnet militær i gaderne.)
De såkaldte “retssamfund” bryder sammen, dommerstanden bidrager selv kraftigt dertil med politiske domme, Tilliden til det offentlige og ordensmagten forsvinder, private “vagtværn” oprettes, vigilantes bliver almindelige og befolkningen støtter sådanne, ved ikke at kunne huske, se eller have hørt noget.

Vi vender tilbage til tider, hvor folket vil kræve en “stærk” leder, som kan bringe ordnede tilstande for almindelige borgere, ingen ønsker tilstande som i Sverige, som er endt endnu mere absurd end DDR og østlandene var med pseudodemokrati, blot fordi nogle uduelige og studentikose politikere ikke magtede at lede landet til indbyggernes bedste.
Noget forbavsende er det, at de er socialdemokratierne og venstrefløjen i alle landene, som ødelægger og har ødelagt tilværelsen først og fremmest for dem, som skulle være deres kernevælgere.
Men hvad! Der er jo ike længere arbejdere i “arbejderpartiernes”.ledelser, men alene halvstuderede røvere, såkaldt intellektulle uden viden om arbejderes vilkår og levevis, personer, som ikke en gang kunne bestyre en pølsevognpå forsvarlig vis.

Schweiz afholder allerede militærøvelser, der forudser borgerkrig i Frankrig, med tanks i egne gader osv.

Østrigske officerer har offentligt advaret, ikke om kup, men noget der lå tæt derpå, og lur mig, om ikke samme tanker finde i andre europæiske lande. Et kup er ikke svært i noget Natoland, idet planerne allerede ligger klar i alle landene hos de enkelte kompagnichefer og opefter, en arv fra den gang modstanderen var Sovjet og man var forberedet på kommunistiske magtovertagelser med våbenmagt.

Frygteligt med militærkup, såmænd ikke, den slags er nødvendigt, når folkestyret og lov og orden er brudt sammen, politiet magter ikke den stadigt stigende muslimsk vold – og mod vold er der kun et svar, der virker.

  Bjørn

  Posted: 2 februar 2016 - 18:55 - Svar

  Måske ja, hvis der sker et rigtigt “event”. Ellers lad os finde en mand af mod, mod til at sige fra. Ikke en spytslikker som Søren Pind eller mor Lars.

  Søren Pind, som græder ud i offentligheden over den stigende politikerlede og at politikkerne ikke nyder den samme agtelse som tidligere og at leden er uberettiget, for fjernsynsnyderne har ikke det samme overblik som politikkerne, og forstår følgelig ikke, hvor svært det er at være Søren Pind og mor Lars !

Breidablikk

Posted: 2 februar 2016 - 09:00 - Svar

Kvinnenes kamp mot “hvite menn” vil måtte ta slutt. Den dagen kommer når skandinaviske kvinner atter

beundrer sine egne menn som store, sterke og stridsdyktige, “voldelige” i eminent forstand. – Men det forutsetter selvfølgelig også at skandinaviske menn våkner opp, stålsetter seg, blir menn igjen, og begynner å ligne igjen på de menn man hadde i antikken og hele historien, fram til oppstod “Den syke europeer” som Nietzsche eksempelvis skrev om.

– Det er bare å legge vekk manualer på “likestilling” og paroler om antirasisme, og lese Aristotoles:

Es ist durch die Gottheit die Natur des Mannes und des Weibes dadurch zur Gemeinschaft vorher bestimmt worden, daß nicht jedes allein zu allem geschickt gemacht ward, sondern jedes zu dem, was dem anderen fehlt, damit beide zusammen den ganzen Zweck erreichen. Es soll deshalb schon frühzeitig in der Erziehung die Verschiedenheit der Geschlechter die erforderliche Rücksicht finden.

Aristoteles
(384 – 322 v. Chr.), griechischer Philosoph, Schüler Platos, Lehrer Alexanders des Großen von Makedonien

http://www.aphorismen.de/suche?f_autor=222_Aristoteles&f_thema=Mann+%2 6+Frau

  Lenn

  Posted: 2 februar 2016 - 09:49 - Svar

  Sverige kan dårligt betegnes som et kristent og Gudfrygtigt land længere. Det, der til gengæld kendetegner de tre lande, som jeg mener bliver de første til at bukke under, det er et enormt had til jøderne (og et tiltagende had mod kristne). I Sverige hader mange Israel/jøderne, og det er det samme i Frankrig. Jøder opfordres til at flytte permanent fra Frankrig, og de gør det! Hadet mod jøder og kristne er voksende i Europa. Ganske som i islam: “Først sabbatsfolket, dernæst søndagsfolket.”
  I Gl. Testamente, Jeremias 51:20 står der, at Israel er Guds “(Israel) you are my battle axe and weapons of war, for with thee I will break the nations, with thee I will destroy kingdoms”. Ødelæggelsen kan være økonomisk til at begynde med, men forbandelsen kommer også i form af en tsunami af voldelige muslimer, som er lig med Europas endeligt. Så kan Europa måske lære, hvordan det har været at være Israel i årtier… Det syge er, at nu går EU sammen om at knægte Israel endnu mer’ og sætte mærkater på alt, der kommer fra Israel! Mennesket lærer intet af historien!

   Steinadler

   Posted: 2 februar 2016 - 11:06 - Svar

   Hverken Sverige, Frankrike eller Tyskland skiller seg spesielt ut i europeiske sammenheng når det gjelder antisemittisme. Les feks rapporten fra det norske Holocaust-senteret som ble publisert i 2012. At man har fått en stadig større befolkningsandel med bakgrunn fra Midt-Østen og Nord-Afrika, og som faktisk i langt større utstrekning preges av direkte jødefiendtlig innstilling er en annen sak. Men ser man på de “innfødte” i flere av de nordvesteuropeiske landene så er faktum snarere at man tildels har latt seg moralistisk presse av ledende jødiske miljøer til å akseptere masseinnvandringen fra disse muslimske landene. Og spesielt gjelder dette selvsagt Tyskland på grunn av den “nazistiske arven” og det dertil hørende tyske skyldkomplekset. Leder for det jødiske sentralrådet i Tyskland, Josef Schuster, rykket feks tidlig ut ifm “flyktingekrisen” – under minnehøytideligheten i Dachau på syttiårsdagen for konsentrasjonsleirens befrielse – og minnet om tyskernes “særlige plikt” pga landets “onde historie”. Dette var i mai ifjor, flere uker før preses for den evangeliske kirke i Tyskland, Irmgard Schwaetser, kom med et lignende utspill om at der ikke måtte settes noen grense for hvor mange “flyktninger” Tyskland skulle ta imot. Merkel fulgte det hele opp i praksis. Ser man spesifikt på Sverige så har masseinnvandringen sitt utgangspunkt i en mediekamanje iverksatt av jøden David Schwarz i samarbeid med maoisten og sovjetapologeten Olof Lagercrantz som var redaktør for avisen Dagens Nyheter fra 1960 til 1975, eid av den jødiske familien Bonnier.

   David Schwarz, född 1928 i Polen, död 12 november 2008 var en svensk-judisk samhällsdebattör och redaktör. Under andra världskriget placerades han i koncentrationslägren Buchenwald, Nordhausen, Dora och Bergen-Belsen. Liksom många andra interner i koncentrationslägren drabbades han av både tyfus och tuberkulos. Schwarz var dock mer lyckligt lottad än många andra drabbade och lades först in på ett sanatorium i Tyskland och flyttades senare till ett annat i Italien, där han vistades fram till 1950. När det italienska sanatoriet stängdes skickades Schwarz istället till Sverige, där han behandlades på olika platser fram till 1954. När Schwarz tillfrisknat levde han inledningsvis på statliga bidrag men kom senare att studera vid Stockholms universitet. Med tiden blev invandrarfrågan det centrala i hans liv, en fråga varigenom Schwarz kom att ha ett betydande inflytande på den svenska samhällsutvecklingen. Som flitig debattör i dagspressen och som redaktör för tidskriften Invandrare och minoriteter har han sedan 1960-talet varit djupt engagerad i svensk invandringspolitik. Den 21 oktober 1964 publicerade David Schwarz en artikel i Dagens Nyheter, rubricerad Utlänningsproblemet i Sverige. Den blev upptakten till en omfattande debatt i Sverige om invandrarnas villkor och hur de assimilerades in i det svenska samhället. Schwarz var under de följande åren mycket aktiv och tongivande i offentliga diskussioner om invandringspolitiken. Han har beskrivits som “den förste som utifrån ett immigrantperspektiv startade en debatt om flyktingarnas situation i samhället”. https://sv.wikipedia.org/wiki/David_Schwarz

   Samme løgnaktige kampanjejournalistikk som Schwartz og Lagercrantz i sin tid bedrev i Dagens Nyheter, har den avisen også bedrevet under de senere års ekstreme opptrapping av masseinnvandringen, denne gang med jøden Peter Wolodarski som redaktør. Også den jødiske menigheten i Stockholm var gjennom en årrekke dominert av et ektepar Lerner Spectre med en ikke mindre ekstremistisk innstilling når det gjelder masseinnvandring og “multikulturalisering”. Og dette like frem til de senere årene. Schwartz selv uttalte riktignok allerede en gang på 1980-tallet at han var “forskrekket” over det “innvandrersverige” han selv hadde vært med på å skape. Men da var jo nettopp også skaden i svært stor grad allerede skjedd. Apparatet, det “innvandringsindustrielle komplekset” var allerede på plass og den svenske innfødte befolkning var terrorisert til taushet med beskyldninger om “rasisme”, “nazisme” og assosiasjoner til det jødiske Holocaust.

   Även den historiska bakgrunden till framväxten av nya utgiftposter för allt ifrån invandrarföreningar, invandrarrelaterad byråkrati och invandrarrelaterade bidrag tas upp. Detta beskrivs även senare i boken i ett separat kapitel om invandringens kostnader. “Godhetsbyråkratin” verkar styras av Parkinsons lag om expanderande byråkratier. Redan på åttiotalet hade David Schwarz (som tillsammans med DN skapade opinion för ett mångetniskt samhälle under sextiotalet) följande att säga om det invandringsindustriella komplexet: “Jag har arbetat med invandrarfrågor i bortåt 20 år. När jag idag tittar på det invandrarsverige som jag själv varit med om att skapa blir jag FÖRSKRÄCKT. Vi har byggt upp en apparat med så många irrgångar att vi kanske aldrig kommer ur den.” Då anställda inom byråkratier sällan avskaffar sig själva, och då något externt tvång att dra åt svångremmen inte finns på det här området, är Schwarz omdöme om det invandringsindustriella komplexets utbredning knappast mindre relevant idag.

   Breidablikk

   Posted: 2 februar 2016 - 22:34 - Svar

   Jo, men 1000 år med kristendom preger landet fremdeles, iallfall ubevisst. Den svenske hyllest av “olika” mørkhudede folk på jorden må jo forstås ut ifra protestantisk, pietistisk opptatthet av egen, dvs hvit manns synd og skyld. “Selvtukten” som alltid har vært et element av kristen tro er blitt selvstendiggjort som anti-hvit og anti-svensk moralisme. Og folket tar imot denne “moralistiske dommedagspredikenen” som det var sant og rett, Guds ord, Amen! Og folket sier trosbekjennelsen: “Ja, vi gillar olika” – og ikke oss selv, rasistisk-syndige hvite folk!

   Norge er likedan. Bare i land hvor i århundrer misjonsbevegelsen har vært de største sosiale bevegelser overhodet, og, iallfall i Norge, er det kanskje fremdeles, vil folket nikke ja og amen til den absurde forestillingen om Sverige/Norge som “humanistisk stormakt”: de små, maktløse men utvalgte “messiasfolk” i Nord som skal bringe lys og “frelse” til verdens lidende. Derfor skal Sverige være et forbilde i humanitet og likestilling mellom kjønn og raser, et forbilde for hele verden.

   Og så skal det være, helt inn i den svenske (norske, tyske) selvutslettelsen som folk, som et messiansk offer for den “fortapte verden”.

   Evt hat til Jøder har nok mange årsaker. Men en årsak kan kanskje være en viss konkurranse i å være Messias-folk, utvalgt folk. De skandinaviske “nye jøder”, de nordiske messias-folk, lidende for verden, vil de ikke i sin misjon føle et visst konkurranse-hat til Islael, hvis mening er: “Det nye Israel, det er “Det nye Sverige” og “Det nye Norge”, som “erstatter” det opprinnelige Guds Folk, Israel. Jfr “Erstatningsteologi”.

   Mye spekulasjon her. Men dette temaet burde vært undersøkt av idehistorikere og historikere eksperter på mentaliteter og ideologier som er felles for hele folk og over århundrene.

Lenn

Posted: 2 februar 2016 - 09:37 - Svar

Mange svenske kvinder er tilsyneladende for dumme til at fortjene, at nogen beskytter dem.

  Lotta

  Posted: 3 februar 2016 - 09:32 - Svar

  Tyvärr är det så. Jag har träffat på en sån på nätet…helt otrolig människa!
  Men faktum är att de flesta i den diskussionen går emot henne helt och hållet och säger att de alla är tacksamma för att män vill beskydda dem. Det är mest feminiztsocialisterna som hörs i media.

Lotta

Posted: 2 februar 2016 - 09:43 - Svar

Dom här kvinnorna är så fruktansvärt aningslösa så att hälften kunde varit nog. Jag blir bara så trött.
I söndags angrep tio/ tjugo st unga maskerade invandrarkillar med batong vanliga resenärer i tunnelbanan. Tåg fick inte stanna och polisen hade automatvapen och det såg ut som en krigszon enligt vittnen. Killarna infångade men släpptes direkt…der verkar vara “barn””
Men media som först skriver om det tar sedan bort sina texter på nätet…tystnaden brer ut sig och denna dramatiska händelse blir en icke- händelse. Kod 291 mörkning?

Dessa kaxiga kvinnor är så i händerna på MSM och det narrativet som målas upp, dvs att vita nationella män är hotet medan gatubarnen etc är det bara så “synd om”.
Det må vara “synd om dom” men hur gulliga är dom när dom rånar, misshandlar och våldtar?

  jasminum

  Posted: 2 februar 2016 - 11:17 - Svar

  I söndags angrep tio/ tjugo st unga maskerade invandrarkillar med batong vanliga resenärer i tunnelbanan. Tåg fick inte stanna och polisen hade automatvapen och det såg ut som en krigsz……

  Det var da vel ikke innvandrarkillar, maskerade med batonger ….. ref. flygblad og aksjon fra svenske maskerade menn…. du vänder på historien (?)…..

   Lotta

   Posted: 2 februar 2016 - 11:38 - Svar

   Nej BÅDA händelserna har hänt. Den ena har media skrivit stort om, den om ” medborgardet” som delade ut flygblad. Två dar senare härjar tio till tjugo maskerade i vandrarkillar med batonger i T banan på Odenplan. Polisen hade till och med automatvapen som dom använde och siktade med, så situationen bedömdes tydligen allvarligt. SVT skriver om händelsen men under dagen ändras texten, men det finns skärmdump.
   Man har tystat ner händelsen och killarna skickades bara hem efter gripandet. Ansågs de vara “för unga” ?
   http://www.friatider.se/bevapnade-invandrare-gick-till-attack-vid-oden plans-tunnelbanestation

    Lotta

    Posted: 2 februar 2016 - 16:10 -

    Här kan man se hur SVT ändrat i texten https://www.anony.ws/image/JLGN först skrev dom att det var invandrare med batong, men sen tog dom bort det och skrev bara ungdomar och inget om batonger.

    Och chefredaktören på Expressen var så upprörd över att polisen släppte killarna och twittrade om det (frågan är dock om det var för att han ännu trodde att det var “nazister” som låg bakom angreppet?)
    Det sorgliga är att nu vet inte folk precis jasminum och hennes plussare att det inte har hänt. På så sätt så styr media hundra procent vår verklighetsbild. Mörka mörka mörka!

    jasminum

    Posted: 2 februar 2016 - 23:58 -

    Godt, og takk for utfyllende informasjon.

    Lotta

    Posted: 3 februar 2016 - 09:28 -

    Vi får hjälpas åt att reda ut sanningen så gott det går 🙂

  Marit

  Posted: 2 februar 2016 - 21:20 - Svar

  Det synes som det er bare “baarn” som for tiden styrer i hele Sveariket. Tragisk !

   Lotta

   Posted: 3 februar 2016 - 09:26 - Svar

   Ja det är som ett dagis. Jättebebisar som styr och ställer och dikterar villkoren för vuxna människor.

niklasr

Posted: 2 februar 2016 - 09:44 - Svar

Om DN påstår att det är “tusentals kvinnor” så är nog sanningen att det är nog runt ett hundratal socialister som skrivit under.

  Lotta

  Posted: 2 februar 2016 - 09:49 - Svar

  Precis! Tror inte på att det handlar om “tusentals”.

Lawrence

Posted: 2 februar 2016 - 10:21 - Svar

Niels Henriksen

Posted: 2 februar 2016 - 16:44 - Svar

Dagens gode grin 😉

Weiwei har trukket sin kunst i protest mod regeringen. Kan vi leve med tabet af hans bambusmand?

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE8410456/weiwei-ha r-trukket-sin-kunst-i-protest-mod-regeringen-kan-vi-leve-med-tabet-af- hans-bambusmand/

Rune Toftegaard Selsing

I protest mod regeringens udlændingepolitik har Ai Weiwei trukket sit kunstværk
tilbage fra udstillingen på Aros. Vi kæmper benhårdt med smerten.

Ai Weiwei er én af verdens mest indflydelsesrige kunstnere. Dog ikke i
hjemlandet Kina, hvor han i det store og hele er ukendt. I Vesten har han
derimod status af guru. Derfor kunne Weiwei også forleden trække et par
overskrifter, fordi han i protest mod regeringens asylstramninger valgte
at trække sit kunstværk tilbage fra en udstilling på Aros. En begmand til
den onde regering, og man kunne næsten mærke kulturfolkets følelser af
både sorg og retfærdig harme gennem avissiderne. Endelig satte det
store udland de fladpandede provinspolitikere på plads, men alligevel
ærgerligt, at vi ikke nåede at opleve den storslåede kunst!

  Niels Henriksen

  Posted: 2 februar 2016 - 16:51 - Svar

  Er det ikke stuerent at være national?
  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8407103/er-det-ikke-stuerent -at-vaere-national/

  Kronik 01.02.2016 kl. 06:00

  Ole Hyltoft, forfatter, Tisvildeleje

  At være national og synge med på ”Vi elsker vort land” er ligesom ikke
  rigtig stuerent. Men folk i almindelighed blæser på, hvad kulturradikalerne
  ikke finder stuerent. [!!!] De fleste handler efter hvad deres følelser og
  fornuft tilsiger dem.

  Det er blevet uanstændigt at holde af sit land. Ja, for mange kulturradikale
  er det at have nationalfølelse det samme som at være racist, fremmedhader
  og fascist.

  Når en kulturradikal lufter sådan en fordom, kommer jeg til at tænke på de
  stakkels indianere i Nordamerika. De red i døden for kærligheden til deres
  arvede land, bisonoksernes prærier. Deres våben var bue og pil. Og da vi,
  der ville have deres land, europæerne, havde mere effektive geværer, var
  indianerne dømt til at dø på grund af deres nationalfølelse.

  At holde af den plet på Jorden, hvor man er født og båren og af det land,
  hvis sprog og historie man kender indefra, er jo ikke at se ned på andre
  lande eller at være specielt højreorienteret.

  At vedkende sig som national vil blot sige, at man er sig bevidst om at høre
  til et bestemt sted, og at man har nogle af de egenskaber, der er knyttet til
  det sted. For danskerne er lighed og demokrati, humor og arbejdsomhed
  almindelige. Ikke at føle sig knyttet til det sted på Jorden og at være glad for
  det sted, det land, er lidt unaturligt.

  Når det er bragt i vanry hos de venstreorienterede og kulturradikalerne at
  være national, skyldes det, at ideologien hos dem har taget overhånd over
  naturen.

  I Sverige har man ganske vist forsøgt at afskaffe begrebet [national]. Svenskerne
  er begyndt at opfatte sig selv som sådan en slags frit i luften svævende engle.
  Men i virkeligheden er de forblevet meget svenske. Ligesom franskmændene er
  ganske franske. Naturen lader sig ikke sådan sætte på plads af nogle ideologiske modestrømninger, selv om den snakkende klasse forsøger på det.

   Niels Henriksen

   Posted: 2 februar 2016 - 17:05 - Svar

   Ikke engang Robin Hood ville være lige så naiv som Bo Lidegaard og den øvrige
   venstrefløj

   http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8412562/ikke-en gang-robin-hood-ville-vaere-lige-saa-naiv-som-bo-lidegaard-og-den-oevr ige-venstrefloej/

   02.02.2016 kl. 14:43 21

   Mikael Jalving

   Chefredaktørens fiktive danmarkshistorie er ikke bare ønsketænkning, men funderet i en historisk usandhed.

   Det går ikke så godt, når Politikens ansvarshavende chefredaktør Bo Lidegaard læner sig op ad andres tekster. Det går ikke stort bedre, når han opfinder sine egne kendsgerninger.
   Sidstnævnte var læserne vidne til søndag morgen, da chefredaktøren følte sig kaldet til at kommentere flygtningestrømmen og var så sød mene, at de tilrejsende havner i et sort hul, når de kommer til Danmark.

   Nu er det jo ikke alle huller, der er sorte, og nogle af dem kan være nok så bekostelige eller lukrative. Helt ringe er det ikke, hvis man kommer fra et sted i Afrika eller Irak eller Afghanistan, og modtagelsen og udsigten til asyl kan jo eventuelt, potentielt, latent og i sidste ende betyde noget for, hvor mange ungersvende, der rejser op til Bo Lidegaard og hans venner i Det Radikale Venstre og prøver lykken.

   Men chefredaktøren er jo ikke en praktisk gris. Han giver den istedet som profet og historielærer på samme tid. Hør blot her:

   ”Selvfølgelig er det ikke enkelt at omplante mange tusinde mennesker, der kommer med en anden kulturel og uddannelsesmæssig baggrund, og som ikke taler dansk. Og selvfølgelig kan og vil mange af dem blive gode og produktive borgere [ øh, nå? ], hvis vi giver dem chancen og støtter op under vejs. Det er sådan, vores samfund er blevet til. Ved at give de nederste en chance og støtte dem på vejen op. Det har virket før.[ Og hvornår var det nu lige, BL?!?! ] Lad os prøve det igen.”

    Peter Buch

    Posted: 2 februar 2016 - 18:40 -

    Vel skrevet af Jalving.

    Der er dog noget jeg ikke helt fatter. Er det virkelig sådan at jeg ikke engang kan se kommentarer, eller er det min computeropsætning, såfremt jeg ikke logger ind via en konto hos Facebook, sådan en som jeg ikke har?

    Niels Henriksen

    Posted: 2 februar 2016 - 20:23 -

    Ja, JP bruger Facebook til deres kommentarer, så det er man nødt til at have
    for at kunne se dem og evt. svare på dem.

    Peter Buch

    Posted: 5 februar 2016 - 20:30 -

    Tak!

Spaceman_Spiff

Posted: 2 februar 2016 - 20:58 - Svar

Oh, well… Now they learn… Next time, at least outnumber the germans. Continue business as usual.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 2 februar 2016 - 21:00 - Svar

Motgift med Anna Svensson och Daniel Friberg som gäster.

https://www.youtube.com/watch?v=bEL31Sw-4MQ

Leave a Comment