9
feb
Seneste opdatering: 10/2-16 kl. 1711
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

30 procent af den svenske befolkning er allerede i dag udskiftet med fremmede kulturer.

Nogle tusinde har set juristen Gavin Boby’s tale i København i lørdags, men ingen har mærkeligt nok hæftet sig ved det vigtigste han siger, nemlig at mængder af følger af masseindvandringen falder ind under FN’s definition på folkemord, United Nations General Assembly Resolution 96, “The Crime of Genocide”.

Svenskere der er internt eller eksternt fordrevne, svenske kvinder der voldtages efter noder, indvandreres systematiske voldtægt af omkring 1 mio. engelske småpiger osv. osv. Mange hundrevis af svenskere er blevet dræbt af indvandrere (komplet liste er svær at opdrive og staten vil som hovedskyldig i al fald ikke fremskaffe den.) Titusinder har forladt de værst indvandringsramte byer, 50 000 fraflytter landet om året. Svenskere bliver chikaneret ud af indvandredominerede kvarterer, og der er er mindst 55 no-go områder i landet.

Der kan måske være en modvilje mod at betragte det som folkemord, men det forhindrer ikke, at det er mere end dækket af definitionerne på et sådant. Man bør nærlytte Gavin Boby’s tale, ikke bare politikere, men også svenske journalister, for medhjælp til folkemord er også strafbart. Selvom der sandsynligvis ikke kommer noget retsopgør med dem, skal sandheden om dem alligevel siges. Der er ikke nogen pæn måde, at sige det på.

For at forstå begrebet, må man vide, at folkemord er meget andet end fysiske mord på enkeltpersoner eller grupper. Der er 26 forskellige definitioner på folkemord, der mere eller mindre indeholder, hvad den polske jurist Raphael Lemkin siger her:

Generally speaking, genocide does not necessarily mean the immediate destruction of a nation, except when accomplished by mass killings of all members of a nation. It is intended rather to signify a coordinated plan of different actions aiming at the destruction of essential foundations of the life of national groups, with the aim of annihilating the groups themselves. The objectives of such a plan would be disintegration of the political and social institutions, of culture, language, national feelings, religion, and the economic existence of national groups, and the destruction of the personal security, liberty, health, dignity, and even the lives of the individuals belonging to such groups.

The crime of genocide should be recognized therein as a conspiracy to exterminate national, religious or racial groups. The overt acts of such a conspiracy may consist of attacks against life, liberty or property of members of such groups merely because of their affiliation with such groups. The formulation of the crime may be as follows: “Whoever, while participating in a conspiracy to destroy a national, racial or religious group, undertakes an attack against life, liberty or property of members of such groups is guilty of the crime of genocide. Raphael Lemkin, polsk jurist.

Om svenske politikere og journalister plejer jeg at sige, at “de har givet landet væk.” Det er ikke en talemåde eller en overdrivelse for at fremme forståelsen, og jeg foretrækker i øvrigt underdrivelsen, hvis det endelig skal være. 30 procent af den svenske befolkning er allerede i dag udskiftet med fremmede kulturer, vi ser en elite, der påfører deres egen befolkning kulturkrig, som allerede er temmelig voldelig. Den bliver værre for hver måned, der går.

50 procent vil blive nået, om det nu bliver om 15 eller 30 år. Betragt demografien 2009-2050 ud fra forskellige prognoser. I 2050 vil svenskere være i mindretal i 16 af de 25 største svenske kommuner og dermed i hele landet. De vil sandsynligvis være i mindretal inden. Det er hævet over enhver tvivl, at vi allerede i dag er vidne til et folkemord på svenskerne, spørgsmålet er kun, om de skyldige nogensinde bliver straffet og hvor fatale følger, det får for oprindelige svenskere.  Svenskerne er splittede, bedragede af politikere og journalister, og i vildrede over en stat de var vant til at kunne stole på. Hvis de vil gøre oprør mod deres kommende skæbne, er det ved at være sidste udkald.

Sejrherrerne skriver historien, og de der afskaffede Sverige kommer til at beskrive deres eget forrædderi og det vil blive i milde og forstående vendinger. Se svensk MSM i dag eller en hvilken som helst dag. Hvad der bliver tilbage for magthaverne at regere over, er et helt andet spørgsmål. Lars Berglund, docent i kunsthistorie, sagde for ti år siden om disse politikere og journalister:

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering”

Derfor er svenskerne i vildrede. Det er aldrig set før, og de har svært ved at begribe det, de ser for deres egne øjne. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg også gnider mine egne af og til.

Svenskar i minoritet år 2050?  og Utländsk bakgrund i alla kommuner 2050


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


  latmask

  Posted: 10 februar 2016 - 10:18 - Svar

  Det är för det mesta inte mjölk i flaskan. Jag vet att de inte får dricka, men i det ännu existerande Sverige gäller riks-darura.

Morten - - -

Posted: 10 februar 2016 - 01:14 - Svar

30 procent … – Hvilke årgange taler vi? Er det også tredive procent af de 90-årige? Eller … er det i stedet et endnu større antal i de fertile og førfertile årgange? Og endelig: Hvilke nationaliteter taler vi?

– – –

  Morten - - -

  Posted: 10 februar 2016 - 01:20 - Svar

  P. S. Initiativtagerne til en vellykket befolkningsudskiftning bliver naturligvis ikke straffet. De bliver hædret. Tænk selv efter

   Morten - - -

   Posted: 10 februar 2016 - 01:57 - Svar

   P. P. S. Når vi selv regner, siger vi, at i år 2050 vil +18 % af befolkningen i Danmark være udlændinge eller efterkommere. Sådan ser det jo ikke ud, når vi kigger os omkring. Det opleves som om, der vil være langt flere til den tid. Men her skal man forstå, at tidligere indvandrede til de muslimske kolonier nu medregnes som pr. definition ‘danske’, da tiden af uvisse grunde indgår som en faktor i udarbejdelsen af prognosen.

   Der vil altså være langt flere, end 18 % i Danmark, der i 2050 har andre loyaliteter og en anden kulturel identitet end dansk.

   Er det de kriterier, der ligeledes anvendes i Sverige, så sker der noget drastisk inden 2050

    snaphanen

    Posted: 10 februar 2016 - 02:57 -

    Affe anvender begrebet “med udenlandsk baggrund”, så jeg vil tro, han tager højde for den statistiske forsvenskning

    sussebassa

    Posted: 10 februar 2016 - 14:22 -

    Kattene mine bodde i stallen i flere generasjoner, og ikke blev de hest av den grunn..:)

    Anders Bo

    Posted: 25 november 2017 - 10:38 -

    Pt bør der over 100.000 ikke-danskere i København.

   Hans Und

   Posted: 10 februar 2016 - 11:07 - Svar

   Det tvivler jeg på du, eller for den sags skyld de, skal regne med.

   1) Der kommer et tidspunkt, uanset om det er for sent, hvor folk vil kæmpe imod, om ikke andet fordi der ikke er andre muligheder for simpel overlevelse. Til den ende vil aflivning af personer med forrædder potentiale være et af de instrumenter, der tages i brug. Om ikke af andre grunde, så som simpelt forsvar. Folk der allerede har vist sig som forræddere falder selvfølgelig i kategorien “potentiel forrædder”.

   2) fsv at den muhammedanske overtagelse sker nogenlunde “gnidningsfrit”, så vil den nye herskendeklasse, selv uden det islamiske element, allerede fordi den gamle har begået eet forrædderi, se på den med støste mistro. Dernæst vil en sådan gruppe altid blive set som en “udfordring” som skal være under kontrol. Sharia style kontrol ved vi sker med sværdet over nakken.

   Med venlig hilsen; Sun Tzu, Machiavelli, Maco Polo og Clausewitz

    Anders Bo

    Posted: 25 november 2017 - 10:36 -

    Hvis retfærdigheden sker fyldest, skal Löfven afsone som skægbarn for afghanske mænd! ?

  snaphanen

  Posted: 10 februar 2016 - 01:22 - Svar

  Affe bygger på SCB og fremlægger sine kriterier. Du kan få hans mail, hvis du vil spørge ham om noget

  http://xn--svenskar%20i%20minoritet%20r%202050-x8c/?

   Morten - - -

   Posted: 10 februar 2016 - 01:41 - Svar

   Jeg er klar over det. Hvis du tror, han har så detaljeret en indsigt, vil jeg da bestemt gerne have del i den. For det er jo de tal, der kan bringe os til konklusionen, at “nu sluttede det i Sverige!” længe før tallene, der taler om “procent af befolkningen” eller “det demokratiske flertal”. For som de fleste intuitivt genkender: Når flertallet i de fertile og handlekraftige årgange ikke længere er – i det mindste – vestligt … så er Sveriges tilværelse som svensk definitivt og uigenkaldeligt omme.

   Derpå kan regnbuerepublikken starte sin. Med en nytårsfejring af år 0 i bananskørter og pailletter. Hvis det ellers går som den multikulti fantasi har udbildet sig det.

   – – –

    snaphanen

    Posted: 10 februar 2016 - 02:01 -

    sendt

Lenn

Posted: 10 februar 2016 - 01:34 - Svar

Husker nogen denne meget sigende video? Jeg håber, at Stampe, Johanne og resten af fascist-klubben husker, at mange advarede, den dag deres børn og de selv bliver tvunget til at bære den sorte sæk.
https://www.youtube.com/watch?v=eR0-Jp4TyIE

invernes

Posted: 10 februar 2016 - 02:16 - Svar

Bare det svenske folk kan stoppe dette ! de må ta over makten, fjerne alle landssvikerne i landet, jage ut alle muslimer av landet, det blir virkelig tøffe tak , men svenskene klarer dette om de bretter opp ermene.

Lotta

Posted: 10 februar 2016 - 08:48 - Svar

Det är helt galet i Sverige och dom med makt viker sig inte en tum!
DN påstår att nykomlingarna knappt begår några brott alls samtidigt som polisen mörkar med kod 291,,så DN ljuger som vanligt, något som Tino Sandaji redan bevisat utan problem.
Sen kommer dåren Arnstad och påstår att kriminaliteten minskat sen 40 talet!
Det är sant, han säger så! ( Sveriges är befolkat av många dårar)
Se Twitter:

  snaphanen

  Posted: 10 februar 2016 - 08:55 - Svar

  Han er så spøjtegal, at selv Löfven synes at have lagt ham på hylden

   Lotta

   Posted: 10 februar 2016 - 09:05 - Svar

   Svarade ditt inlägg men det hamnade fel. Det går inte att ändra.

   latmask

   Posted: 10 februar 2016 - 10:20 - Svar

   Han leder tokligan, men brottsförnekaren Sarnecki jobbar sig uppåt och närmar sig Arnstad.

    Lotta

    Posted: 10 februar 2016 - 10:23 -

    Ja den ja! Han är en sann förvillare av fakta. Här gäller det att grumla vattnet så mycket det bara går.

    Kverulantus

    Posted: 11 februar 2016 - 08:40 -

    Människor som Arnstad går fria för att Sverige stängde dårhusen.
    Han hade garanterat platsat som intern på Beckomberga!
    Madrasserad cell och tvångströja dygnet runt.
    Hans tvångsföreställningar och psykotiska utsvävningar visar på en fara för samhället.
    Lås dörren och kasta bort nyckeln!

Lotta

Posted: 10 februar 2016 - 09:00 - Svar

Ja Arnstad är väl helt passé.
Men hans dårskap lever vidare i andra. Polischefen som ägnar sig åt att tycka synd om afrikansk mördaren som huggit ihjäl ung kvinna på HVB hem…osv osv

Steinadler

Posted: 10 februar 2016 - 09:17 - Svar

Der kan måske være en modvilje mod at betragte det som folkemord, men det forhindrer ikke, at det er mere end dækket af definitionerne på et sådant. Man bør nærlytte Gavin Boby’s tale, ikke bare politikere, men også svenske journalister, for medhjælp til folkemord er også strafbart. Selvom der sandsynligvis ikke kommer noget retsopgør med dem, skal sandheden om dem alligevel siges.

Motviljen er forståelig. Det er ikke lett for folk å ta inn over seg at vi er omgitt av mordere. Har man først akseptert at det faktisk er slik det forholder seg så oppstår nødvendigvis også forestillingen om at disse burde straffes. Er et formelt rettsoppgjør umulig på grunn av rådende makttforhold alene så bør mordere likefullt straffes på en hvilken som helst mulig måte. For Sveriges del kan man trygt fastslå at dette nå gjelder en lang rekke godt kjente offentlige personer innen både politikk og media. Det burde jo sånn sett være en selvfølge at samtlige av disse straffeforfølges hvorenn de ferdes. Problemet her er jo i første rekke at dette slett ikke bare gjelder Sverige. Det gjelder samtlige av de nordvesteuropeiske landene. De snikmordere av noen politikerne, redaktører, journalister og det øvrige propagandaapparat som sørger for å gjennomdrive denne folkemorderiske politikken i de øvrige land utviser kun en større tålmodighet enn de svenske, åpenbart sinnsyke, kriminelle psykopater. AT dette dreier seg om et snikmord som har foregått gjennom en årrekke, og som de senere år har fått en åpenbar karakter, det kan man igrunn bare fastslå. Spørsmålet som burde reises er når, og hvorvidt det ikke allerede, har oppstått en nødrettstilstand hvor man har både rett og plikt til med alle midler å hindre denne systematisk folkemorderiske politikken.

Det er selvsagt et stort problem her at de verste morderne av alle faktisk befinner seg i toppledelsen av FN hvor man gjennom lang tid har gått inn for å utradere de europeiske nasjonene. Men det understreker jo strengt tatt bare at man her faktisk står ovenfor en nødrettssituasjon. Skal det finnes noe håpe her så man ihvertfall sørge for å ha klart for seg hvem fienden er.

http://www.un.org/News/dh/photos/large/2012/November/473313-migration. jpg

Who is Peter Sutherland? Here’s a 2012 column in The Daily Mail by the somewhat improbably named Sebastian Shakespeare: The questions Peter Sutherland, the globe’s grandee, was NOT asked by the Lords EU sub-committee. PUBLISHED: 15:01 EST, 27 June 2012 Unz.org 24 September 2015. BBC: “EU Should ‘undermine National Homogeneity’ Says UN Migration Chief”

  Lotta

  Posted: 10 februar 2016 - 09:39 - Svar

  “Motviljen er forståelig. Det er ikke lett for folk å ta inn over seg at vi er omgitt av mordere.”

  Instämmer! Människor kan inte tillåta sig att förstå det uppenbara, inte ens de flesta SD:are verkar se de större sammanhanget enligt mig. Men hur kan alla dessa länder i väst unisont frivilligt begå självmord om det inte fanns en kraft bakom som orkestrerar dessa politiker och makthavare att vara ombord på detta?

  jasminum

  Posted: 10 februar 2016 - 12:29 - Svar

  Stor takk til deg Steinadler, for din modige klare stemme. Du er av snaphanen-kvalitet, livsviktig sådann. Det er ikke alle gitt, relativistiske og feige som så mange av oss er. Vett, klokskap og vilje til å kjempe er ikke egenskaper som henger på trær.

  Lenker til denne artikkelen for dem som ikke kjenner til mulig bakgrunn for hva som foregår. Tror selv at her finnes mye reell informasjon for dem som søker sannheter. Ta gjerne med kommentarene:

  http://antropocene.se/2015/december/hotet-mot-var-frihet-och-var-halsa .html

achantus

Posted: 10 februar 2016 - 13:20 - Svar

Legal definition of genocide

Genocide is defined in Article 2 of the Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (1948) as

“any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national,
ethnical, racial or religious group, as such:

1.Killing members of the group

2.Causing serious bodily or mental harm to members of the group

3. Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about itsphysical destruction in whole or in part

4. Imposing measures intended to prevent births within the group [and]

5. Forcibly transferring children of the group to another group.”

Ut fra denne definisjonen, er det klart at det nå foregår et folkemord på etniske, “hvite” europeere.
“Multikulturisme” er en eufemisme for folkemord på oss.Det er bare vi som ikke har rett til et eget territorium. Det er bare vi som ikke regnes som opprinnelig, innfødt folk noe sted. Det er bare vi som ikke har krav på å få dyrke vår kultur og religion, eller å få bevare vår etnisitet. Det er bare vi som trenger kulturell “berikelse”. Ingen sier at Afrika er “for svart” eller at det er for mange kinesere i Kina, men Europa og hele den vestlige verden er “for hvitt”. Det er bare vår majoritet som må “dekonstrueres”.
Konklusjonen må være at dette er et angrep på oss og bare oss. Vi er utsatt for folkemord.

Hans Und

Posted: 10 februar 2016 - 15:30 - Svar

“vi”/”man” kunne jo holde et privat tribunal, hvor påstanden afprøves på forskellig vis. Nok så vigtigt til den ende er, skulle ideen får luft under sig, at “modparten” / repræsentanter for “den” i det mindste er inviteret til, at give (for)svare for sig.
https://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Tribunal

Kverulantus

Posted: 11 februar 2016 - 08:36 - Svar

Varför vill svenska politiker importera mellanöstern till norden?
De flesta länderna där är “failed states”.
Importen av dessa bidragsbaroner kommer att slå sönder vårt samhälle.
Har politikerna totalt havererat?
Inget gott kommer av multiimport av obildade idioter!
Hedersmord ,könsstympning och månggifte?
Det är vad de nytillkomna bidragit med .
Det hade vi klarat oss utan!

  Anna Svensson

  Posted: 11 februar 2016 - 13:37 - Svar

  Utomlands ses också Sverige redan som failed state.

   Anders Bo

   Posted: 25 november 2017 - 10:40 - Svar

   Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan.

Anders Bo

Posted: 25 november 2017 - 10:47 - Svar

Er det demokrati- og ytringsfrihedselskende unge danske rødfascister der lægger baggrunden? ?

Leave a Comment