10
feb
Seneste opdatering: 11/2-16 kl. 0446
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En kvinde fra Calais fortæller indtrængende om mordet på hendes by. Man skal ikke gøre sig nogen illusioner, europæiske politikere er parat til at gå til yderligheder. Spørgsmålet er mere, om europæerne også vil.

The following speech was given at an event organized by Riposte Laïque in the wake of recent events in Calais. After being introduced by Pierre Cassen, a lifelong resident of Calais named Simone gives an eloquent and impassioned description of the catastrophic situation in Calais, and the daily horrors that she and other townspeople have to endure at the hands of the “refugees”.GoV.

“Germany is an Open-Air Psychiatric Hospital”

Skrev Tatjana Festerling forleden. Nu lancerer det tyske ministerium for familie, seniorer, kvinder og ungdom en storstilet reklamekampagne for multikuturen. Reinfeldt har været der, det virkede ikke:

Screen-Shot-2016-02-10-at-16.16.47-640x480


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?