11
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 0813
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvem er ikke glad for Twitter? Man kommer til lægen eller tandlægen, og man kommer som sædvanlig til en halv time for sent. Man har valget imellem Twitter, Politiken, Alt for Damerne og Helse. Man følger verdens gang på Twitter. Det seneste terrorangreb kommer på skærmen ikke to minutter efter at det er sket.

Nye toner fra EU?

Tør man virkelig tro det? I den ellevte time.

NATO is sending warships to the Aegean Sea to help Turkey and Greece crack down on criminal networks smuggling migrants and refugees into Europe.Three military vessels have been ordered to move immediately to the Aegean Sea to conduct reconnaissance and surveillance, Jens Stoltenberg, the NATO secretary-general, said today.The move is aimed at helping Europe tackle its worst migration crisis since World War II, with more than a million asylum-seekers arriving in Germany alone last year. NATO warships ordered to patrol the Aegean Sea ‘without delay’ after Turkey, Germany and Greece ask for help in stopping illegal migration

Tens of thousands of migrants could be sent back to Greece, under plans unveiled by the European Commission on Wednesday.The EU’s leadership wants to apply a rule, known as the Dublin regulation, that permits EU countries to deport an asylum seeker to the first EU country they reached on their journey. Some 800,000 people arrived in Greece last year on their way to central Europe, but removals under the Dublin rule have been suspended since 2011 after the European Court of Justice and European Court of Human Rights ruled that the Greek asylum system is “degrading”. EU plan to send asylum seekers back to Greece


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 11 februar 2016 - 15:09 - Svar

Næh! Den tror jeg bestemt ikke på. Dommedagsuret siger 3 i midnat http://thebulletin.org/timeline, og allerede de horder, vi har fået ind i Europa, er nok til at knække det hele og starte en voldsom borgerkrig, dernæst verdenskrig. Bortset fra det, så er Stoltenberg en parodi (det var ham, der åbnede Norges porte på vid gab, for muslimerne), for han og resten af slænget vil jo ikke fatte, at det er en massiv okkupation og slet ikke den ‘stoore tragedie’, som han taler om! De kommer, fordi Merkel har inviteret dem fra nær og fjern, og det er mange gange blevet dokumenteret, at kun omkr. 20 % er reelle flygtninge fra Syrien.
Og hvad mener de med ‘illegale menneskesmuglere’? De, der kommer sig over strædet dernede, de ved da udmærket, hvad de gør, og hvem de køber af, bl.a. Isis. Jeg vil endda påstå, at mange af de ‘ensamkommende’ børn bliver betalt af muslimske organisationer for at tage til Europa. Det kaldes ‘Hijrah’.
At de vil sende bådene retur til stakkels, fattige Grækenland er jo hul i hovedet! De skal sende dem tilbage til Libyen og Tyrkiet, for de kommer i hundredtusindvis fra Tyrkiet. Vi ledes af hjernedøde nazistoide fascister, som kommer til at få Europa til at bukke under, og jeg tror, at det kommer til at gå hurtigt.

  sussebassa

  Posted: 11 februar 2016 - 16:06 - Svar

  Hvis dette innebærer at det blir færre lykkesøkere/kjeltringer som kommer seg til Norden er det helt ok for meg, skjønt jeg ser galenskapen i å returnere de til Grekenland, stakkars land og befolkning…de må jo også hjelpes som Tyrkia får ved milliarder pøses inn.
  Brundtland var den som åpnet Norges porter for denne galeskapen, ved å lure oss bakveien inn i EØS, som senere ble fult opp av Stoltenberg…fellesnevner PK og begge forrædere av Norges befolkning.

   Lenn

   Posted: 11 februar 2016 - 16:58 - Svar

   Det var Brundtland, ja, havde glemt det. Men Tyrkia lurer jo Merkel, for de får nok milliarder ind, men ud den andenandre vej – ad baglemmen – sender de i tusindvis fra deres mangeårige ‘flygtninge’lejre.

    sussebassa

    Posted: 11 februar 2016 - 17:04 -

    Tyrkia lurer oss alle…bestandig og alltid, men vi må prøve ut alt nå.
    Vi burde pøse inn milliarder i alle flyktningeleirer..bygge nye, der de fleste flyktninger lever…enda.

    T. Snorrason

    Posted: 11 februar 2016 - 19:10 -

    Det mindste man kunne gøre, er at hjemsende 1 tyrk for hver “flygtning” Europa modtager, det ville da lette lidt – og Tyrkiets økonomi går jo fint, ifgl. Erdogan, så der måvære god brug for flittige og arbejdssomme tyrker i deres hjemland. De fleste har jo derudover dobbelt tyrkisk statsborgerskab, så det kan ikke være problemet.

    Lenn

    Posted: 11 februar 2016 - 21:15 -

    Hahaha! God ide! Det kunne være super!

    Lenn

    Posted: 11 februar 2016 - 19:12 -

    Ja, men hvorfor skal kristne Europa hænge på “tyrkens” ødelæggende adfærd, kan man jo spørge? De mohammedanere koster os milliarder. Nu bør Merkel sige “Stop” til flere flygtninge, og be’ Saudi om at tage affære. Det er trods alt deres uvorne og onde fætre! Europa skal være lukket land.
    Luther sagde noget interessant, da ‘tyrken’ stod uden for Wien for ca. 500 år siden:
    “For djævelen søger gennem sit redskab, tyrkerne, ganske vist ikke alene at opnå det verdslige herredømme, men også at støde Kristi rige og hans hellige lemmer fra troen, som Daniel siger i 7,8. Derfor vil jeg dele denne prædiken i to dele; først undervise samvittighederne, derefter formane næven. For at undervise samvittigheden er den saglige begrundelse for, at man skal være klar over, hvad tyrken er, og hvad man skal regne ham for, ifølge skriften. For skriften profeterer for os om to gruelige tyranner, som før Dommedag skal ødelægge og tilintetgøre kristenheden. …den ene er åndelig (paven, katolicismen…min udlægning), og den anden tyran hersker legemligt og i det ydre med sværdet på det grusomste, og om ham har Daniel profeteret i kap. 7;8, og Kristus har i Matt. 24;15 profeteret om en trængsel, hvis lige der ikke har været i verden. Det er tyrken!” (“Tyrken”= muslimen)

    Jeg har først lige nu set denne tekst, og jeg finder det interessant, at Luther for over 500 år siden henviser til dét kapitel i Bibelen (Matt. 24), som jeg har nævnt i en kommentar tidligere i dag. http://www.martinluther.dk/tyrk3.html Alle bør læse det kapitel, og mange kristne gør det ekstra her i tiden.

  snaphanen

  Posted: 11 februar 2016 - 16:10 - Svar

  Jeg har svært ved at vurdere det. Du har set Trump i dag

  Migrationen til Europa kan føre til revolutioner og Europas kollaps

  https://www.document.no/2016/02/trump-med-nadelos-diagnose-over-europa  /

   Lenn

   Posted: 11 februar 2016 - 16:56 - Svar

   Ja, vi kan bare håbe, at nogen virkelig vender de både rundt og skubber dem tilbage. Men jeg ser blot en samling inkompetente halvhjerner i EU, som ævler og kævler og ikke formår at handle, så jeg tror ikke på den. Der vil nok komme oprør, men når man ser den brave franske dame fra Calais fortælle, så står det jo klart, hvem det er regering og politi ‘beskytter’. Det er ikke befolkningen, som ikke vil lade sig invadere.

    T. Snorrason

    Posted: 11 februar 2016 - 19:02 -

    Den franske tidligere legionærgeneral og generalstabschef er ikke den eneste på det sidste af højtstående militære, der har udtalt sig i samme retning, og det bliver nok derfra løsningen for Europa skal og vil komme.
    Og det vil let kunne udføres, såfremt alle kompagnichefer i NATO stadig har kupplaner liggende i deres bokse, de planer som tidligere lå mod kommunistiske kupforsøg.
    Det var sådanne planer de græske oberster udnyttede, da Konstantin røg ud.

    Lenn

    Posted: 11 februar 2016 - 21:16 -

    Man skulle sætte Fremmedlegionen ned for at bevogte Europas porte. De plejer at tage opgaverne ganske bogstaveligt…

   sussebassa

   Posted: 11 februar 2016 - 16:59 - Svar

   Trump er ingen dom mann han, litt upolert, men…harde tider behøver harde åtgjerder.

    snaphanen

    Posted: 11 februar 2016 - 17:03 -

    Hvis han vinder, blir han lige så hadet af vänstern, som Reagan var i 1981

    sussebassa

    Posted: 11 februar 2016 - 17:13 -

    ..hatet av venstern..lyder bra i mine ører så lenge han blir president..og kan bestemme.

   Anna Svensson

   Posted: 11 februar 2016 - 22:09 - Svar

   Jag hoppas han vinner, om så bara för att svensk media absolut inte vill ha honom. Man vet ju inte hur han blir som president, om han nu blir vald.

  jasminum

  Posted: 11 februar 2016 - 22:16 - Svar

  Skal enorme flyktningeleire etableres på gresk jord. Går Hellas med på dette. Skal Natobåter bare joine redningsbåtene som allerede opererer der nede. Ja Nell, naturligvis skulle Natobåter returnere de såkalte “flyktningene” tilbake til Tyrkia og Libya evnt. et tryggere land enn Libya.

  Jens Stoltenberg – talerør og nikkedukkemann.

invernes

Posted: 11 februar 2016 - 16:10 - Svar

NATO skulle jo beskytte oss mot farer ! nå renner det livsfarlige muslimer inn i Nato land, på tide de kaster ondskapen ut av Europa og stenger grensene for disse satans horder.

Lenn

Posted: 11 februar 2016 - 18:27 - Svar

Sådanne ‘toner’ skulle lyde fra tinge i EU! Se video med Michael Savage – http://www.barenakedislam.com/2016/02/11/banned-in-britain-conservativ e-radio-talk-show-host-michael-savage-has-been-banned-from-entering-th e-uk-since-2009/ – og den er endda nogle år gammel. Man bliver både skidesur, men kommer også til at grine.

Bjørn

Posted: 11 februar 2016 - 18:45 - Svar

NATO ved i Det ægæriske Hav giver absolut ikke færre indvandre. Det er den bimse (men stafmyndige) Merkel, som dumt vil tækkes den lille sultan ved Bosporus, hvis felttog i Syrien, Irak og mod PKK truer med at blive hans eget endeligt.

  Lenn

  Posted: 11 februar 2016 - 19:27 - Svar

  Godt sagt!

  jasminum

  Posted: 11 februar 2016 - 22:26 - Svar

  Hennes selvbilde tåler/tolererer ikke noe tap av ansikt. VI må lære oss å avsløre slike i tide – om mulig! Farlige mennesker.

  Morten - - -

  Posted: 11 februar 2016 - 23:49 - Svar

  Korrekt, Bjørn. NATO har allerede svaret, at der ikke bliver tale om “push-back”-operationer. Såeh … forvent “menneskefiskeri”. Og for Danmarks vedkommende: Asylantfiskeri.

  Det bliver “grænsekontrol” version 2.0. Dixi.

  – – –

Markus Lindt

Posted: 11 februar 2016 - 19:53 - Svar

Vilket intryck ger Europeiska Unionens beslutsfattande?

1. Välkommen hit! Sjöbevakare hämtar migranter till Italien.
2. Nej, Italien får inte skicka tillbaka immigranter.
3. Turkiet får inte skicka immigranter till EU.
4. Turket får inte hindra Syrier att komma till Turkiet.
5. Ungern får inte skydda sina gränser.
6. Grekland måste skydda sina gränser.
7. Migranter skall skickar tillbaka till Grekland.
8. Nato skall göra (vad fan?) i Egeiska havet. Stoppa migranter? Göra sig till åtlöje?

… samt lögner om den ekonomiska och kriminologiska effekten av invandring, mörkläggning iakttagna verkningar av migrationen, censuravtal med Google, Twitter och Facebook.
Vem fan producerar en sådan rad korkade och motstridiga beslut? Ett lag suputer? En samling ynkryggar, som beter sig som piskade hundar? Översittare som får stryk av verkligheter?

Det skulle vara komisk ifall det inte vore fullt allvar. Det här är inte Monty Python.

John Cleese säger: “I think the world is crazier now, than it’s ever been. I can take very
little seriously now. I realized sometime ago, that almost nobody in
charge have any idea what they are really doing.”

Ut ur EU, fan så fort!

  jasminum

  Posted: 11 februar 2016 - 22:24 - Svar

  Å, nei det er så kjekt å være med der. Inviterte til Davos blir vi jo og. Ja, ja gode penger tjente jeg – nå trekker jeg meg tilbake å kjøper et slott.

Anna Svensson

Posted: 11 februar 2016 - 22:11 - Svar

Från EU håll har vi hört mycket, för det mesta händer ingenting ändå. Bort med EU, hellre i dag än i morgon.

kenneth hovestøl

Posted: 11 februar 2016 - 22:12 - Svar

Hva enn NATO, EU eller noen land kommer til å gjøre der nede. Så er de i mine øyne like inkompetente og viljeløse for det.
– Det er for sent, og for mange liv gått tapt.

jasminum

Posted: 11 februar 2016 - 22:40 - Svar

Lars Bern; verdensherredømme – del III publisert idag:
http://anthropocene.live/2016/02/11/drommen-om-varldsherravalde-iii/

Leave a Comment