11
feb
Seneste opdatering: 11/2-16 kl. 1019
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Bland utrikesfödda går utvecklingen åt fel håll, säger analyschef Mats Wadman.Den här tudelningen som har pågått under lång tid gör att gruppen utrikesfödda kommer att överstiga gruppen inrikes födda nu under februari. I takt med att den här gruppen växer och många av dem har en låg utbildningsnivå blir det lite svårare, säger Mats Wadman.

Her regner SR med “fødte i udlandet,” der næppe er hele billedet. Ungdomsarbejdsløsheden er stadig meget høj, og i skolen øger andelen elever, der ikke kan finde ud af noget som helst, mere i Sverige end i nogen andre OECD lande: Antalet lågpresterande elever skenar i Sverige. Den gennemsnitlige IQ bare falder, og der er intet at gøre ved det. De kan ikke uddannes udover deres begavelse.

Afvist Kent Ekeroth i Jyllands Posten

Sverige er et mærkeligt land. Vi har i høj grad valgt at lade udenlandske statsborgere, som er dømt for voldtægt, mord eller andre forbrydelser, blive i landet – hvilket sikkert for de fleste fornuftige mennesker er svært at forstå. Derfor har Sverigedemokraterne (SD) anmodet om at få udgivet en opdateret statistik på netop det område. Det er barsk læsning. Det viser, at andelen af nye kriminelle udlændinge i institutionerne er steget hurtigt – fra 29 pct. i 2011 til 41 pct. i 2015. Husk også, at udlændinge, der efterfølgende har modtaget svensk statsborgerskab, ikke er inkluderet i disse statistikker. Hvis man tog dem med, er det ikke usandsynligt, at dette tal ville ende langt over 50 pct. i dag. Smuthuller bruges i Sverige, så kriminelle ikke udvises


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Kverulantus

Posted: 11 februar 2016 - 09:30 - Svar

Munkavel på Mats Wadman!
Migranterna är de som kommer att rädda välfärdsstaten!
Det har statsministern sagt!
Var är Vallonerna?
De brukar ju alltid framhävas som de som gav Sverige sitt välstånd.
Vi behöver fler Valloner och färre musselmaner.

  Anna Svensson

  Posted: 11 februar 2016 - 13:19 - Svar

  Ja, det “statsministern” säger är ju bevisligen sant!

   sussebassa

   Posted: 11 februar 2016 - 13:34 - Svar

   “statsministeren” har ikke synt seg på rett så lenge… det spekuleras…
   Det Vi vet er at sosserna tapar terreng…igjen..nedover går det…

    Anna Svensson

    Posted: 11 februar 2016 - 14:04 -

    Det bryr sig inte “statsministern” om – han har ju “experter” som Arnstad att förlita sig på. Han avgår nog inte utan att han tvingas till det. Det är väl kul att åka business class, eller ännu bättre med regeringsplanet världen över, tala strunt och få hutlöst betalt för detta.

    sussebassa

    Posted: 11 februar 2016 - 14:37 -

    Det sies at like barn tiltrekker varand..
    I dette tilfellet er fellesnevner lika låg utbilding och korkade…

    Anna Svensson

    Posted: 11 februar 2016 - 21:05 -

    ja, han är i god sällskap när han träffar Merkel och gelikar.

invernes

Posted: 11 februar 2016 - 14:00 - Svar

Sverige er narrenes land.

http://jinge.se/a7/9knug.jpg

  sussebassa

  Posted: 11 februar 2016 - 14:34 - Svar

  OIh då, nære en majestetsfornærmelse, men søt var han.

   invernes

   Posted: 11 februar 2016 - 16:07 - Svar

   ? ..

invernes

Posted: 11 februar 2016 - 14:03 - Svar

Marockanska ‘gatubarnens’ ultimatum till svenskarna: “Ge oss allt, annars fortsätter vi begå brott” ?

http://avpixlat.info/2016/02/11/marockanska-gatubarnens-ultimatum-till -svenskarna-ge-oss-allt-annars-fortsatter-vi-bega-brott/

FantomenSthlm

Posted: 11 februar 2016 - 14:19 - Svar

Men vänta nu. Statsministern säger ju att de flesta som kommer till Sverige är högutbildade och en tillgång för landet 🙂

Lotta

Posted: 11 februar 2016 - 19:30 - Svar

Vår förra statsminister har varit i Finland och kvittrat om hur oerhört bra det är för oss med massinvandring, han verkar nästan tävla i vem som tagit in flest…och vi vinner!!! Yippie!!!! Vi är bäst!! Jag visste att karln var knäpp, men nu inser jag att han verkligen fullkomligt sjuk i huvudet på allvar…nåt är helt galet. Han står mitt i misären han skapat och skrattar och är stolt och menar att allt är frid och fröjd de enda problemet är i såna fall svenska män som borde “skärpa sig”
Läs och rys:
http://avpixlat.info/2016/02/11/reinfeldt-predikar-om-massinvandringen s-fortrafflighet-for-finska-politiker/

Leave a Comment