16
feb
Seneste opdatering: 16/2-16 kl. 1313
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

pasion Vilks Chr Borg  2016 (72)

Der var fuldt hus og højt humør på Christiansborg i lørdags trods den alvorlige anledning, et års dagen for Krudttønde-terroren. Lars Vilks-kommitteen uddelte en pris til den engelske kunstnersammenslutning, Passion for Freedom.. Herren i den stribede jakke og med Churchill-tegningen, er Peter Batkin, tidligere direktør for Sotheby’s i London. Der skal en stor personlighed til at klæde sig sådan, og det var han.

Karin Olsson skrev i Expressen en læsværdig, ironisk artikel om svenske kunstnere og politikeres evne til at ignorere Vilks’ skæbne totalt, dog ikke uden en ursvensk hjerneblødning: “Det är bara intresset för landets enda till livet jagade konstnär som är svalt – förutom i de muslimhatande kretsar som använder honom som en maskot.”

Lars Vilks og Thomas Nydahl har skrevet om lørdagen. Et par fotografiske indtryk fra “de muslimhadende kredse.” – Fotos © Snaphanen.dk

passion (2) passion Vilks Chr Borg  2016 (6) Vilks Chr Borg  2016 (62)P1010377 P1010386P1010331

Sandelig, det er Niklas Orrenius…..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Annoncer fra Danske Partner-Ads: