20
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 2124
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er en god og vidende kommentar. Den blander dog de marokkanske gadebørn på Stockholm Central sammen med de andre “ensamkommande barn”, som er langt oppe i tyverne eller trediverne, men det er en detalje. Hele verden kan ikke være swedologer. I Tyskland har en far fået nok af at få sin 11-årige datter seksuelt forulempet af “flygtninge”: Mrs. Merkel, Enough Is Enough!

Michael Thestrup: DR er en trussel mod demokratiet

Når tidligere dramachef Ingolf Gabold indrømmer, at DR’s dramaserier er rød-radikale projekter, er det årtiers ikke-nyhed:

I ‘Matador’ er radikale doktor Hansen en dannet, retskaffen frihedskæmper, mens konservative oberst Hackel er en opblæst usympatisk nar og konservativ ungdom en flok antidemokratiske halvnazister (Gustav Friis).

I ‘Krøniken’ er skurken Kaj Holger grådig, svigagtig, brutal, dominerende, manipulerende, værnemager og konservativ – mens helten, Palle From, er brav, romantisk, opofrende, engageret, empatisk og socialdemokrat.

I ‘Taxa’ forsøger den modbydelige og intrigante kapitalist, Herman fra City-Bilen, at overtage vores alle sammens Krone Taxa.

I ‘Borgen’ går Moderaternes smukke (radikale) heltinde gennem ild og vand for at få Danmark på tilbage på det rette (radikale) spor i udlændingepolitikken og siger i den anledning endog nej til selv at blive statsminister. Omvendt tegnes Frihedspartiet (DF) af en fedladen, usoigneret, udannet, uforskammet og utiltalende Svend Åge Saltum (Ole Thestrup).

I ‘Lykke’ tænker ledelsen i en medicinalvirksomhed mere på bundlinjen end på patienterne.

Det rød-radikale er så indgroet, at det er utænkeligt, at DR vil skabe tv-drama, hvor helten er smuk, intelligent, empatisk, selvstændig erhvervsdrivende og borgerlig – mens skurken er en svedende fagforeningspamper, et antidemokratisk medlem af Enhedslisten, en radikal hykler, som sætter egne børn i en hvid skole, en voldelig muslimsk mandschauvinist og bøssehader eller en antijødisk leder i Folkekirkens Nødhjælp, som misbruger danske bistandsmidler til at støtte islamistiske terrororganisationer i Mellemøsten.

Licensen anvendes ensidigt til at trampe på det blå Danmark ved at udkonkurrere frie medier, fremme rød-radikale utopier og dæmonisere og latterliggøre borgerlighed i almindelighed og højrefløjen i særdeleshed.

Derfor er DR en trussel imod demokratiet.

Michael Thestrup, Document og Nordjyske


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 20 februar 2016 - 18:03 - Svar

…Och hvem bestemmer i Sverige….jo Løfven, så hans ønske och ansvar for at denne totale galenskapen får eksistere…han fegar ut ifht disse gale kvinneforkjemperne, som han vet stemmer på han…fellesnevner…
kommunister/marxister..FF for noen skikkelige jævler.
Polisene gjør som dom får beskjed om…men jeg er seker på, dom som har tjeier boblar innom seg….og tenker om dette var min tjei… ja då ja…så man kan bare hoppas….

Hestehandleren

Posted: 20 februar 2016 - 19:15 - Svar

“DR er en trussel mod…….” Om 10 år eksisterer DR ikke længere som magtfaktor… Og hvad DR end må komme op med af PK tv-serier, drukner disse mellem udgivelser på internationale internetmedier… Om så politikerne kaster 20 MIA ekstra pr. år efter DR, så er løbet kørt…. Bare se på 1864… Ingen danskere gad se det PK lort 🙂 Og desuden ser ingen danskere under 20 fjernsyn… GUDSKELOV

  snaphanen

  Posted: 20 februar 2016 - 19:36 - Svar

  “ser ingen danskere under 20 fjernsyn” + mig ! Det gør det selvfølgelig også lidt svært at diskutere seriernes kvalitet, men jeg stoler da på, de er noget lort. Jeg ser film, hvis jeg vil “underholdes”. I går så jeg Atom Egoyans seneste. FREM ragende. https://en.wikipedia.org/wiki/Remember_(2015_film)

   sussebassa

   Posted: 20 februar 2016 - 20:06 - Svar

   Jeg ser danske “badehotellet”, ler og koser meg… avslappende

    snaphanen

    Posted: 20 februar 2016 - 20:24 -

    Den kender en TV-fri jo heller ikke https://da.wikipedia.org/wiki/Badehotellet

    Lenn

    Posted: 20 februar 2016 - 21:13 -

    Jeg ser svenske og norske naturudsendelser, skiløb – og Beck (eller rettere: Persbrandt). Det hedder virkelighedsflugt…

    Lenn

    Posted: 20 februar 2016 - 22:01 -

    Du kunne også se ‘Starke man’, en svensk serie om en borgmester – sjovt nok ikke så ‘politisk korrekt’, som jeg husker den. https://sv.wikipedia.org/wiki/Starke_man – den var faktisk ret morsom.

    FelixKrull

    Posted: 20 februar 2016 - 22:03 -

    Jeg ser nynazistiske propagandavideoer paa Youtube.

    https://www.youtube.com/watch?v=zimFdbGo2uc

    sussebassa

    Posted: 21 februar 2016 - 09:46 -

    Svar til dere alle hvorfor jeg i min fritid ser/velger noe mere avslappende, noe jeg kan le av…”virkelighetsflukt”..
    I Min hverdag/arbeide har jeg optimal virkelighet…
    noe med “å holde sine venner nære, mens fiender enda nærere”…derfor ser jeg på
    pk tv…holder meg oppjustert.

   Hestehandleren

   Posted: 20 februar 2016 - 20:53 - Svar

   Min søn er 14 år…. Og som alle på hans alder… INGEN FJERNSYN… Men blogs og HBO/NETFLIX…. Jeg er selv 50 og har ikke betalt licens siden 2008.. INTET TV.. Andet end lidt DR streaming på MACBOOK indimellem… Derefter, tjekke sandhedværdien af DR på Snaphanen mm. 🙂 DR ER DØD

    snaphanen

    Posted: 20 februar 2016 - 21:00 -

    Så har vi det nogenlunde, som den 14 rige søn. Mine mange videoe skyldes – hvis jeg kan finde nogle gode nok – at jeg er et billedmenneske og vel kompenserer for det manglendes tv apparat.

invernes

Posted: 20 februar 2016 - 19:40 - Svar

Sverige råtner opp innenfra, landet er angrepet av ondsinnet kreft.

Lenn

Posted: 20 februar 2016 - 21:09 - Svar

Stockholm-syndromet videoen er rigtigt god! Svenske kvinder er IKKE mine medsøstre, og for min skyld må man gerne snart lukke broen over til tosse-anstalten Sverige!
Jeg blev så stolt, da jeg hørte, at nogle svenske gutter ville banke muzzie scum på stationen! Ligesom ‘Sons of Odin’ i Finland: det er jo rigtige Mænd! Måske er jeg primitiv, men jeg kan lide mænd, der kan slå en proper næve, må jeg sige. Dem vil vi ha flere af… Hårdtslående, beskidte skovhuggertyper 🙂 Og svensk Pippi Langstrømpe-politi skulle skamme sig overhovedet at vise sig, når svenske mænd vil bringe justits til gaderne!!

  snaphanen

  Posted: 20 februar 2016 - 21:18 - Svar

  Du så vel Ve er mina medsystrar?

  Ve er mina medsystrar som fått våra män att skämmas och som aningslöst låtit er kvoteras in i deras ställe. Ve er mina medsystrar som med missriktad och oegennyttig moderlighet offrar era egna barns framtid i era politiska gärningar. Ve er mina medsystrar som i ert journalistiska arbete lagt ut lögnens snaror och omöjliggjort klarsyn med snyftreportagens förgiftade smog. Ve er mina medsystrar som tagit heder och ära av vårt lands uppväxande pojkar genom att skuldbelägga dem för att inte vara nog mycket flickor. Det är nämligen i deras kuvade och osäkra händer som vår framtid nu ligger.

  http://avpixlat.info/2016/02/18/ve-er-mina-medsystrar/

   Lenn

   Posted: 20 februar 2016 - 21:44 - Svar

   Nej, den havde jeg ikke læst. Jeg læser mest britiske, amerikanske og israelske sider – svensk er ofte som volapyk for mig, fx ‘snyftreportagen’?? hva??! (læser hellere nynorsk). Rystende tal i den artikel, når det gælder andel af kvinder i svensk politik!! Ikke sært, at det land bukker under, og mændene uddør!… De eneste kvindelige ledere, der var noget værd som ledere, var Golda Meïr og Thatcher.

Lenn

Posted: 20 februar 2016 - 21:17 - Svar

Video fra en nylig aften i Berlin – ufattelig! Læg mærke til de skyhøje tal – crime rates. https://www.youtube.com/watch?v=w9V96TPmAr8

Bjørn

Posted: 20 februar 2016 - 21:56 - Svar

I Danmark er nødværge med pebersprøjte måske strafbart! En sag fra Sønderborg.
PS. I Flensborg kan (små) pebersprøjter fås fra 5 EUR. Gode omkring 25 EUR.

https://www.youtube.com/watch?v=BrnqgfLUzSE

samuelafugglas

Posted: 20 februar 2016 - 23:01 - Svar

Den var precis!!!!!

FelixKrull

Posted: 20 februar 2016 - 23:39 - Svar

God video, tak for linket.

Britta Due Andersen

Posted: 21 februar 2016 - 09:11 - Svar

Hvis det så kun var i dansk drama, men alt andet har samme slagside. Er der “fremmede” / “flygtninge” med, er de altid gode. Sorte i amerikanske medier er også altid gode, selv om de fylder godt op i statistikkerne over “onde”. Vestens medier er som DR.

Leave a Comment