20
feb
Seneste opdatering: 20/2-16 kl. 2124
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en god og vidende kommentar. Den blander dog de marokkanske gadebĂžrn pĂ„ Stockholm Central sammen med de andre “ensamkommande barn”, som er langt oppe i tyverne eller trediverne, men det er en detalje. Hele verden kan ikke vĂŠre swedologer. I Tyskland har en far fĂ„et nok af at fĂ„ sin 11-Ă„rige datter seksuelt forulempet af “flygtninge”: Mrs. Merkel, Enough Is Enough!

Michael Thestrup: DR er en trussel mod demokratiet

NĂ„r tidligere dramachef Ingolf Gabold indrĂžmmer, at DR’s dramaserier er rĂžd-radikale projekter, er det Ă„rtiers ikke-nyhed:

I ‘Matador’ er radikale doktor Hansen en dannet, retskaffen frihedskémper, mens konservative oberst Hackel er en opblést usympatisk nar og konservativ ungdom en flok antidemokratiske halvnazister (Gustav Friis).

I ‘KrĂžniken’ er skurken Kaj Holger grĂ„dig, svigagtig, brutal, dominerende, manipulerende, vĂŠrnemager og konservativ – mens helten, Palle From, er brav, romantisk, opofrende, engageret, empatisk og socialdemokrat.

I ‘Taxa’ forsþger den modbydelige og intrigante kapitalist, Herman fra City-Bilen, at overtage vores alle sammens Krone Taxa.

I ‘Borgen’ gĂ„r Moderaternes smukke (radikale) heltinde gennem ild og vand for at fĂ„ Danmark pĂ„ tilbage pĂ„ det rette (radikale) spor i udlĂŠndingepolitikken og siger i den anledning endog nej til selv at blive statsminister. Omvendt tegnes Frihedspartiet (DF) af en fedladen, usoigneret, udannet, uforskammet og utiltalende Svend Åge Saltum (Ole Thestrup).

I ‘Lykke’ tĂŠnker ledelsen i en medicinalvirksomhed mere pĂ„ bundlinjen end pĂ„ patienterne.

Det rĂžd-radikale er sĂ„ indgroet, at det er utĂŠnkeligt, at DR vil skabe tv-drama, hvor helten er smuk, intelligent, empatisk, selvstĂŠndig erhvervsdrivende og borgerlig – mens skurken er en svedende fagforeningspamper, et antidemokratisk medlem af Enhedslisten, en radikal hykler, som sĂŠtter egne bĂžrn i en hvid skole, en voldelig muslimsk mandschauvinist og bĂžssehader eller en antijĂždisk leder i Folkekirkens NĂždhjĂŠlp, som misbruger danske bistandsmidler til at stĂžtte islamistiske terrororganisationer i MellemĂžsten.

Licensen anvendes ensidigt til at trampe pÄ det blÄ Danmark ved at udkonkurrere frie medier, fremme rÞd-radikale utopier og dÊmonisere og latterliggÞre borgerlighed i almindelighed og hÞjreflÞjen i sÊrdeleshed.

Derfor er DR en trussel imod demokratiet.

Michael Thestrup, Document og Nordjyske

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Hvis det sĂ„ kun var i dansk drama, men alt andet har samme slagside. Er der “fremmede” / “flygtninge” med, er de altid gode. Sorte i amerikanske medier er ogsĂ„ altid gode, selv om de fylder godt op i statistikkerne over “onde”. Vestens medier er som DR.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago

God video, tak for linket.

samuelafugglas
samuelafugglas
8 years ago

Den var precis!!!!!

BjĂžrn
BjĂžrn
8 years ago

I Danmark er nÞdvÊrge med pebersprÞjte mÄske strafbart! En sag fra SÞnderborg.
PS. I Flensborg kan (smÄ) pebersprÞjter fÄs fra 5 EUR. Gode omkring 25 EUR.

https://www.youtube.com/watch?v=BrnqgfLUzSE

Lenn
Lenn
8 years ago

Video fra en nylig aften i Berlin – ufattelig! LĂŠg mĂŠrke til de skyhĂžje tal – crime rates. https://www.youtube.com/watch?v=w9V96TPmAr8

Lenn
Lenn
8 years ago

Stockholm-syndromet videoen er rigtigt god! Svenske kvinder er IKKE mine medsÞstre, og for min skyld mÄ man gerne snart lukke broen over til tosse-anstalten Sverige!
Jeg blev sĂ„ stolt, da jeg hĂžrte, at nogle svenske gutter ville banke muzzie scum pĂ„ stationen! Ligesom ‘Sons of Odin’ i Finland: det er jo rigtige MĂŠnd! MĂ„ske er jeg primitiv, men jeg kan lide mĂŠnd, der kan slĂ„ en proper nĂŠve, mĂ„ jeg sige. Dem vil vi ha flere af… HĂ„rdtslĂ„ende, beskidte skovhuggertyper 🙂 Og svensk Pippi LangstrĂžmpe-politi skulle skamme sig overhovedet at vise sig, nĂ„r svenske mĂŠnd vil bringe justits til gaderne!!

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, den havde jeg ikke lĂŠst. Jeg lĂŠser mest britiske, amerikanske og israelske sider – svensk er ofte som volapyk for mig, fx ‘snyftreportagen’?? hva??! (lĂŠser hellere nynorsk). Rystende tal i den artikel, nĂ„r det gĂŠlder andel af kvinder i svensk politik!! Ikke sĂŠrt, at det land bukker under, og mĂŠndene uddĂžr!… De eneste kvindelige ledere, der var noget vĂŠrd som ledere, var Golda MeĂŻr og Thatcher.

invernes
invernes
8 years ago

Sverige rÄtner opp innenfra, landet er angrepet av ondsinnet kreft.

Hestehandleren
Hestehandleren
8 years ago

“DR er en trussel mod…….” Om 10 Ă„r eksisterer DR ikke lĂŠngere som magtfaktor… Og hvad DR end mĂ„ komme op med af PK tv-serier, drukner disse mellem udgivelser pĂ„ internationale internetmedier… Om sĂ„ politikerne kaster 20 MIA ekstra pr. Ă„r efter DR, sĂ„ er lĂžbet kĂžrt…. Bare se pĂ„ 1864… Ingen danskere gad se det PK lort 🙂 Og desuden ser ingen danskere under 20 fjernsyn… GUDSKELOV

sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg ser danske “badehotellet”, ler og koser meg… avslappende

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg ser svenske og norske naturudsendelser, skilĂžb – og Beck (eller rettere: Persbrandt). Det hedder virkelighedsflugt…

Lenn
Lenn
8 years ago
Reply to  sussebassa

Du kunne ogsĂ„ se ‘Starke man’, en svensk serie om en borgmester – sjovt nok ikke sĂ„ ‘politisk korrekt’, som jeg husker den. https://sv.wikipedia.org/wiki/Starke_man – den var faktisk ret morsom.

FelixKrull
FelixKrull
8 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg ser nynazistiske propagandavideoer paa Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=zimFdbGo2uc

sussebassa
sussebassa
8 years ago
Reply to  sussebassa

Svar til dere alle hvorfor jeg i min fritid ser/velger noe mere avslappende, noe jeg kan le av…”virkelighetsflukt”..
I Min hverdag/arbeide har jeg optimal virkelighet…
noe med “Ă„ holde sine venner nĂŠre, mens fiender enda nĂŠrere”…derfor ser jeg pĂ„
pk tv…holder meg oppjustert.

Hestehandleren
Hestehandleren
8 years ago
Reply to  snaphanen

Min sĂžn er 14 Ă„r…. Og som alle pĂ„ hans alder… INGEN FJERNSYN… Men blogs og HBO/NETFLIX…. Jeg er selv 50 og har ikke betalt licens siden 2008.. INTET TV.. Andet end lidt DR streaming pĂ„ MACBOOK indimellem… Derefter, tjekke sandhedvĂŠrdien af DR pĂ„ Snaphanen mm. 🙂 DR ER DØD

sussebassa
sussebassa
8 years ago

…Och hvem bestemmer i Sverige….jo LĂžfven, sĂ„ hans Ăžnske och ansvar for at denne totale galenskapen fĂ„r eksistere…han fegar ut ifht disse gale kvinneforkjemperne, som han vet stemmer pĂ„ han…fellesnevner…
kommunister/marxister..FF for noen skikkelige jĂŠvler.
Polisene gjĂžr som dom fĂ„r beskjed om…men jeg er seker pĂ„, dom som har tjeier boblar innom seg….og tenker om dette var min tjei… ja dĂ„ ja…sĂ„ man kan bare hoppas….

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x