21
feb
Seneste opdatering: 22/2-16 kl. 1454
74 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“You can have a feminized society, but it won’t survive islam”

Kritik af kvinder – i Sverige kaldet had – er der nærmest dødsstraf for. Når man i forvejen er noget katten har slæbt ind, behøver man heldigvis ikke tage sig af det. Denne video er dybt foruroligende for enhver, måske mest for begavede kvinder, men det er en sådan, der har anbefalet mig videoen, og hun er enig med hvert et ord i den. Godt 100 000 har set den på fire dage.

Jeg kan ikke lide at kritisere kvinder, eller jøder for den sags skyld, for jeg ved hvilke typer, der pludselig kan blive mine “bedste venner”, men denne video er for interessant. Den tager naturligvis de forbehold for individuelle, politisk begavede kvinder, som bør tages, og det er mildest talt ikke svenske kvinder ved magten: Margot Wallström, Mona Sahlin og Ylva Johansson. Figurer uden bare de ringeste forudsætninger for at have med et lands styring at gøre. En studentereksamen og en læreruddannelse er deres kvalifikation, og ingen af dem er blevet skarpere efter fyrre år i politik.

Når historikere som Niall Ferguson, Mikael Jalving, Henrik Jensen og en hel del andre, i vor tid ser konturerne af Romerrigets undergang, er der noget ekstraordinært på færde. Man må søge forklaringerne, også de ubehagelige, og der er naturligvis også andre forklaringer, end kvindelig evolutionsbiologi. 1914 og 1968 kommer ind højt på listen.

Og dog er “kontroversiel” bare videoens fornavn, og det er vel derfor jeg blogger den. “Kønsdebat” har ellers aldrig appelleret til mig. Kvinder har siden jeg var fire år appelleret til mig, som Gud har skabt dem, ikke som ideologierne har. Den når også frem til Sverige hen mod slutningen. Tør de se den i Sverige, matriarkatet som svenske kvinder og kvindagtige, underdanige mænd kører komplet i sænk “as we speak?” Jeg tror ikke, de tør vise den i Sverige og Norge. Sveriges skæbne er den avancerede model for hele Vesteuropa, ikke Østeuropa som man tydeligt ser.

For en ordens skyld, vil jeg tilføje at jeg stadig har ondt af alle de kvinder (jøder og bøsser), der lider korporligt under militant, patriarkalsk indvandring. At en  ganske stor del af dem har nedkaldt ulykkerne over sig selv, ændrer intet ved min medfølelse over for ofrene. Også dødsofrene, som der i Sverige er temmelig mange af, anslået  plus 500. Dertil hundredetusinder af volds- og voldtægtsofre.

Skulle man afværge en katastrofe, hvad vidoen knapt tror på, måtte man blandt andet afskaffe stemmeretten for kvinder under fyrre, og naturligvis også for de indforskaffede patriarker. Det er ikke et scenarie, jeg ser for mig.

Der er naturligvis tale om en magtkamp mellem mænd og kvinder, og mændene bør tage den på sig. Det er ikke nogen nyhed, det har altid været sådan. Læs  Strindbergs “En Dåres Försvarstal (1887).” Mændene har kapituleret, det var der, det gik galt. Jeg har indset, at vi muligvis kommer til at gå under som Romerriget – alle civillisationer er hidtil gået under, det er deres eneste fællestræk – men jeg vil ikke umiddelbart affinde mig med det, og jeg vil i al fald fortsætte med at beskrive det.

Vil man se et helt dagsaktuelt på defaitismen, det nationale selvmord og forrædderiet mod egen kultur, kan man se i dag eller hver dag i svensk MSM: Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili eller en anden der er drevet til yderligheder: German left-wing politician gang-raped by immigrants is “unbelievably sorry” for being raped and for “racist society”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?