22
feb
Seneste opdatering: 23/2-16 kl. 1641
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er ved vores geniale politikeres mellemkomst efterhånden kendt af kvinder i hele europa, at ikke mange muslimske mænd kan tåle en afvisning. Den lokale don Muhammed bliver afvist af kvinden til højre, og så slår han hende selvfølgelig. Krænkningen er for meget for ham. Det skulle han nu ikke have gjort!

Det er altså hvad europiske kvinder takket været politikerne, er nødt til at lære: Den præmoderne kurtisering. Pigen er kineser, der er mere hjemme i pæren på dem, ved jeg af meget gammel erfaring. Hvis Danmark have indtaget 500.000 kinesere i stedet for muslimer, ville vi hverken have sociale eller økonomiske problemer med dem, selvom jeg også ville syntes en halv million var noget i overkanten. Men det danske Folketing havde ikke hjerne til andet, de er jo ikke kinesere.

(Gennemsnitsintelligensen i Hong Kong er 108, i Somalia er den 68, i Afghanistan 84. Europa masseimporterer ikke bare brutalitet, men også dumhed. Resultatet ses allerede med overtydelighed på vore gader og i skolen og fængslerne, og det ses mere end nogen andre steder i Sverige. Læs i den forbindelse Ralph Pittelkows Debatten om udlændingepolitikken kan til syvende og sidst koges ned til én sætning: Se hvad der er sket med Sverige! og Morten Uhrskov om den svenske skoles fald i PISA.)

Totalt kaos på Balkan-ruten

For nylig sagde den danske statsminister: Vi kan ikke klare et år mere med flygtningekrise. Som man ser har Tyrkiet gjort absolut nul, og nu myldrer tusinderne ind i Grækenland. Man kan godt love Løkke allerede, at det bliver værre i 2016. Hvis europæerne bestemmer sig til at stoppe dette, kan de godt indstille sig på, at de kommer til at leve under belejring i al overskuelig fremtid. Der er flere som vil ind i EU, end som bor her allerede, og det vil tiltage i hele næste generation. Der er altså IKKE tale om en krise. Det er sådan noget uvidende, danske kunstnere fra det indvandrerfrie Gentofte ikke rigtig begriber, men de kommer på forsiden med vrøvlet alligevel. Så skriver de en virkelighedsbefriet smøre i avisen og føler sig “samfundsbevidste.”

Intet kan stoppe flygtningene! Ud for ​​Grækenlands kyst drukner folk der flygter til Europa ugentligt. De, der har formået at nå fastlandet, står overfor lukkede grænseovergange og pigtråd. Deres situation synes håbløs.

Egentlig skulle over 5000 flygtninge til den overfyldte lejr i Polykastro ved grænsen med bus, men busserne kører ikke. Der er totalt kaos i grænsebyen Idomeni fordi det makedonske grænsepoliti kun lukker et bestemt antal ind før de lukker grænsen helt.

Alene i havnebyen Piræus ankom tre færger med 4.100 flygtninge igen i morges. 50 busser var der klar til at bringe folk mod nord til Polykastro og Idomeni. Nu kører disse busser ikke længere på grund af kaos. Makedonien lukker ikke afghanere ind, og de udgør 20 procent. De hober sig nu op i Grækenland

Bare de første 20 dage af februar kom ifølge FN’s Flygtningehøjkommissariat UNHCR 31,318 flygtninge fra Tyrkiet til Grækenland. Og det i dårligt vejr.De seneste tre dage er antallet af indkomne flygtninge steget dramatisk – helt op til niveauet for forsommeren 2015. Fra Tyrkiet kommer hver dag mere end 4.000 flygtninge til de græske øer ud for Tyrkiets kyst til. Hidtil i år var det daglige i gennemsnit ikke mere end 2000.

Tyrkiet har åbnet sluserne. Senest tirsdag ventes de første 100 000 flygtninge at være kommet den vej. Intet er ændret på den tyrkiske side, hvor flygtninge stadig frit kan sætte over til Grækenland.Gennem Grækenland kan op til to millioner komme i år. Alene fra fredag til søndag reddede den græske kystvagt 1.600 flygtninge i det Ægæiske Hav fra at drukne. Fra EGAL, WAS DIE POLITIK UNTERNIMMT. Nichts hält die Flüchtlinge auf! (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?