23
feb
Seneste opdatering: 24/2-16 kl. 0647
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forrygende vejr, han fik idag. Lad mig gætte, hvem han har interviewet: Lars Vilks, Peder Fjordman Jensen, Dan Park, Nicolai Sennels, Lars Hedegaard……Det bliver lidt af en føljeton den næste uges tid. De der så hans reportager fra Paris (1 og 2) efter terroren, ved det bliver fremragende TV.

Ezra Levant (3)

Ezra Levant i København/Malmø

I’ll be visiting Malmo, Sweden along with Cologne and Stockholm, talking to ordinary people as well as political activists and artists about the effects of mass Muslim immigration, the rise in censorship and other issues.The main question is:

Is this what Canada will look like if we continue on our present course? Throughout this week, I’ll be filing brief reports like this one.Then once I’m back in Toronto, we’ll bring your longer, in depth videos about what I’ve learned. So stay tuned! Rebel Media


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?