23
feb
Seneste opdatering: 24/2-16 kl. 2011
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet handler i høj grad, om at være forud for sin tid. For Wilders og partiet, har det betydet, at de i de senste tre-fire år har været Hollands største parti. Det var anderledes i 2006, tiden har været med ham.

Jeg taler af og til med min norske ven om dette: Det vi skriver i dag, er main stream om ti år. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Hvad jeg skrev om Sverige for femten år siden, her og i aviserne, er almindeligt anerkendt i Danmark i dag, undtagen blandt kunstnere, Radikale og Enhedslistefolk. Jeg mener; Blandt oplyste, rationelle mennesker. De andre vil stadig kalde mig “racist” og “højreekstrem” om ti år, og det er der intet at gøre ved. Det er dem, der falder ind under, hvad Ralph Pittelkow skriver idag:

“Der er det mærkelige ved debatten om udlændingepolitikken, at den bliver ved med at starte forfra. Hver gang man tror, at et spørgsmål er blevet gennemdiskuteret, gennemdokumenteret og sat på plads, er der politisk korrekte kræfter, der begynder igen, som om vi ingenting vidste.”

Der er en vis procentedel af befolkningen, der har en politisk interesse i, at den offentlige samtale ikke rører sig ud af pletten. Til dem bidrager de nyttige idioter, kunstnerne, formentlig ikke af ond vilje, men fordi de er blanke på emnet. Wilders har været i Danmark et utal af gange på de ti år, og jeg husker jeg sagde til ham en af gangene: Din tid vil komme. Det har den gjort, men ikke så meget, at den ikke vil komme mere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?