25
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 1812
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Another ONE MILLION migrants are on their way

Havde det ikke været EU’s grænsechef, havde det ikke været så foruroligende. Danske politikere og medier pludrer imens om det ligegyldige, konservative parti, og DR holder sine seere i den illusion, at deres lille land ikke risikerer at blive fejet af landkortet på ganske få år. DE forstår hverken problemets omfang eller dets natur. Alt afhænger nu af, om de bliver stoppet på Balkan og hvor mange EU lader slippe over Middelhavet. Danske politikere “har forlænget grænsekontrollen tre måneder.” I maj kan der være tusinder, der vil krydse den hver dag.

A million more migrants will arrive in Europe this year, the EU’s borders chief declared yesterday.Fabrice Leggeri said it was impossible to halt the flood of arrivals who already number 110,000 this year. ‘Experience has shown that fences and patrols at sea do not stop the refugees,’ he added. Michael Gove said EU immigration policies were causing misery, with free movement diktats stopping the UK choosing who it wanted to let in. The Justice Secretary said this meant Britain could neither be ‘humane’ to refugees nor ‘wise’ economically. Another ONE MILLION migrants are on their way: Borders chief warns of huge new influx to Europe this year as Michael Gove says Britain has no control over who we let in.

Cutting the influx of migrants is now a ‘question of survival’ for Europe, warns Austria as it blasts the EU for failing to tackle the crisis

Austria warned yesterday that reducing the record influx of migrants was a ‘question of survival’ for the European Union.Vienna has come under fire from Germany and Greece for imposing daily limits on the number of migrants that can apply for asylum or pass through to other countries.

‘We have to reduce the influx now. This is a question of survival for the EU,’ Austrian interior minister Johanna Mikl-Leitner said after the talks. Austria believes measures are necessary because the EU has failed to get off the ground any effective common response to the continent’s biggest refugee crisis since 1945.

Jeg blev mindet om denne, der godt kan tåle en reprise:

A lesson on immigration from an American Indian


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 25 februar 2016 - 11:54 - Svar

  Nostradamus_i_norr

  Posted: 28 februar 2016 - 22:49 - Svar

  En mycket bra parodi och en parallell till det som händer i Europa även om koloniseringen sker på ett annat sätt. Den rekommenderas för alla och del 2 finns på youtube.

FelixKrull

Posted: 25 februar 2016 - 11:58 - Svar

Fabrice Leggeri said it was impossible to halt the flood of arrivals who already number 110,000 this year. ‘Experience has shown that fences and patrols at sea do not stop the refugees,’ he added.

The Big Lie.

Hegn virkede for Sovjet, det virker for Sydkorea, det virker for Kina, det virker for Israel og det virkede for Europa foer vi lod EU varetage graensekontrollen.

  Britta Due Andersen

  Posted: 25 februar 2016 - 13:15 - Svar

  Det er viljen til et effektivt hegn, der mangler. Når folk ved, at de bliver samlet op og sejlet ind til EU, fortsætter det. Kun hvis de ved med 100 % sikkerhed, at de bliver sendt tilbage til Tyrkiet, vil strømmen ende. Altså vi skal have gang i NATO krigsskibe.

  Torben Caroc

  Posted: 25 februar 2016 - 16:48 - Svar

  Ja, hegn virker. Men kun hvis de støttes af fysisk magt. Ansigt til ansigt. Det forstår alle andre end europæere. Verdensmestre i naïvitet. Det nærmeste magt vi kommer, er at smide bomber fra fly, så at man slipper for at se ofrene – eller kan påstå at det er precisionsbombning uden menneskelige tab.

jasminum

Posted: 25 februar 2016 - 13:44 - Svar

Den tyske kansler Angela Merkel vil ikke stenge grensene, hun står imot alle forsøk. Jeg mener Angela Merkel = EU. DETTE er villet politikk knyttet til US oliarkene sine motiver som er ganske så avskyelige. EU har dem som oppdragsgivere. Oppdater dere gjerne på denne bloggen, skulle ønske det, men må innse at dette er seriøs, gravende journalistikk som ikke kan underslås. Hvordan få dette ut; doc.no sletter meg hver gang jeg uttaler begrepet/uttrykket NWO, det er da et kjent uttrykk eller? … og oftest brukt som de liberalistiske globalistenes mål.

  Anna Svensson

  Posted: 25 februar 2016 - 16:31 - Svar

  Merkel ger sig inte förrän Tyskland har förstörts totalt en gång för alla, och Sverige hänger gladeligen med.

   jasminum

   Posted: 25 februar 2016 - 23:07 - Svar

   Vi kan spekulere i hennes merkelige motiver. Jeg tror hun har hengt seg på US-globalistenes ønske om verdensherredømme (oi, der våget jeg meg utpå igjen). Jeg tror vi må dra inn EU i diskusjonen, Merkel/EU synes å være anglo/amerikanske-oligarkers trofaste samabeidspartnere. EU infrir flere og flere av US-industriers ønsker via deres lobbyvirksomhet. Det er knapt til å komme forbi.
   Merkels Wilkommenanonsering til asylsøkere, hennes anmodning (les: KRAV) som lød: “Wir schaffen das” var tilsiktet. EU sin manglende vilje til å gjøre noe med situasjonen i Middelhavet sier sitt, Sveriges handlinger likeså, Andre lands knebøying for alle utdaterte konvensjoner likeså. Rent infamt overfor befolkningen, skjønt mange av dem vet ikke sitt eget, for ikke å snakke om landets beste – du vet, og ser. Min sympati – da budene er altfor harde.
   Rive ned, for effektivt å bygge opp nytt. DET vil først og fremst gå ut over middelklassen. Men, alle får føle det når og “OM” (som et lite håp) bank- og finansindustrien setter inn sine dolkeliknende støt. Blir det forbudt å spare…. se ikke bort fra det!

   Jeg er ikke økonom, alt dette er nytt stoff for meg, men jeg synes å se tegningen. Den er stygg … historien er omfattende bakover, framover. Vi har krigen i Syria/Irak, vi har Putin – mye kan skje… gå flere veier

   Mang en kjepp i hjulet er kommet til, krigen i Syria/Irak vil også ha en rolle i fortsettelsen. Vi har Putin som selv leder et land med oligarker, men de spiller ikke en slik rolle som US sine (de som finnes idag som utslag av Sovjetunionens oppløsning. Putin er forøvrig imot GMO. Det tyder bra. Han er sterk millitært…. du DET bruker norsk msm for alt det er verdt på norske avisers framside med: “Putin kan utgjøre en trussel for Norge” …. det samme gjelder jo Sverige, hvor de sier “vi må bli medlem i Nato”.

   Jeg har ikke nevnt msm bortsett fra rett over. De er grotesk avskyelige og årsakene gidder du og jeg vi knapt beskjeftige oss med her og nå. Andre har tatt den jobben hva deres mentalitet m.m, angår. At de er landsødeleggere – klart.

    Anna Svensson

    Posted: 26 februar 2016 - 00:43 -

    Jag gillar faktiskt Putin, i den mån man nu kan gilla en politiker, dessutom en som man endast känner från media. Merkel och Tyskland finns det säkert mycket att säga om som vi inte ska veta. Somliga kallar det för konspirationsteorier, men enligt min erfarenhet har de ofta visat sig vara sanna, det är ganska invecklat, men sök på Youtube om du är intresserad i hur det förhåller sig t ex med Tyskland och medborgarskap efter kriget.

    jasminum

    Posted: 27 februar 2016 - 22:22 -

    Les bloggen til Lars Bern, der finner du Putin med “på tapetet”, dvs hans (Berns) søken etter sannheter. Anglo-amerikanskje oligarker driver hensynsløs, propaganda mot Putin; og vil at vi skal kjøpe søppelet de produserer. Ledd i eks. Soros skitne plan, ref. også intervjuet i svenske DN. P.s. Berns blogg er på svensk. Stilen er flott pedagogisk 🙂

    Anna Svensson

    Posted: 27 februar 2016 - 22:27 -

    Tack för tipset. Samtidigt vill de på alla sätt förhindra att Tyskland lierar sig med Ryssland. Jag brukar läsa Lars Berns blogg.

  selma

  Posted: 25 februar 2016 - 17:04 - Svar

  Veldig bra at du oppga lenke, takk for den. Jeg skal skrive den ned og mangfoldiggjøre for å dele ut til andre interesserte. Her ble det en klargjørende oversikt over hvem som gjør hva, og hvorfor. Ertresvåg fikk rett igjen. Ja, dette kaller jeg også seriøs og nødvendig gravende journalistikk. Det er merkelig og uventet at doc.no stopper bruken av begrepet NWO. Det benyttes ellers mye i flere sammenhenger, ser jeg.Jagland, Rompuy, Peter Sutherland har alle sagt at nasjonalstaten skal bort, PS til og med at migrantflommen er en måte å ødelegge nasjonalstaten på. Skulle sagt mer her, men virkeligheten er ikke til å ta inn over seg. Jeg vil likevel være en smule optimistisk og håpe folk flest sier ifra. Det er den politiske viljen og evnen som bekymrer mest.

  achantus

  Posted: 25 februar 2016 - 20:11 - Svar

  Doc.no ser ut til å ha et noe problematisk forhold til NWO, det har jeg også fått merke. Virker som om de prøver å holde debatten på et strengt empirisk, ikke-konspiratorisk nivå. Man da er det altså enkelte ting man ikke får opplyst almenheten om, ting det tross alt er viktig å få mer debatt om. Selv om alt som skjer er forvirrende, tror jeg ikke det hjelper stort å gjøre enkelte emner tabu.

   jasminum

   Posted: 25 februar 2016 - 22:31 - Svar

   I rest my case. De gjør uansett en fabelaktig jobb; den står det respekt av.

   Lars Bern tar jeg følge med videre. Hans analytiske evner er formidable, kloke og etterettelige, og som jeg ser det høyst nødvendige bidrag i den fasen som utspiller seg idag. Jeg lærer at han har et utbredt internasjonalt nettverk, og tilsammen utgjør dette et håp for etterhvert å få satt ord på hva disse oligarker gjennom over huindre år har befattet seg med. Og befattER seg med enn idag.

   Her er mange spørsmål rundt EU-dannelsen, deres ambisjoner. Vi vet at nasjonalstaters regjeringer pr idag har hengt seg på dette US-initierte globalisme-toget. Derfor deres taushet, deres idiotiske uttalelser, og merkelige handlinger, deres tilnærmede åpne grenser og manglende handlekraft over hele linja. Kafka sin bok: Prosessen må ligge på deres skrivebord og fungere som handlingsmanual overfor folket – skjønt ettersom de bryr seg døyten om samme, så er den nok bare til pynt.

   Oppsummert: Også for meg blir det feil å kamuflere den mulige bakenforliggende sannheten som omhandler en lang, lang vedvarende prosess, hvor man tålmodig fra generasjon til generasjon har sørget for sine kostelige formuer; en livets elexsir før overgangen til de hellige atmosfærer. For man har jo langsmed også drevet med massive, altruistiske gjøremål, så St. Peter står nok ved porten og smiler vennlig….

   Takk for innspill.

   Lenn

   Posted: 25 februar 2016 - 23:56 - Svar

   Doc.no har visst ansat en moderator fra Nordkorea….

    snaphanen

    Posted: 26 februar 2016 - 00:08 -

    Er du blevet slettet? “Samtalen” er forskellig i Danmark og Norge, jeg ville have svært ved at tilpasse mig “den norske tone”

    Lenn

    Posted: 26 februar 2016 - 22:46 -

    hehe! Ja, tænk engang! Det er lang tid siden, og jeg vidste ikke hvorfor, for jeg syntes, at jeg skrev bevidst ‘pænt’, som nordmænd vil ha det (jeg kender udmærket den norske kultur). Problemet er, at de egentlig vil have det sødladent og vammelt, og det gider jeg godt nok ikk’! Derfor frekventerer jeg ikke den side længere. Gider ikke censur.

    jasminum

    Posted: 27 februar 2016 - 22:25 -

    Ha,ha,ha (unnskyld, også doc. (hikst)…

  Lenn

  Posted: 25 februar 2016 - 23:52 - Svar

  Men undgå Sydamerika, for det er der, fallerede nazister plejer at tage hen, når jorden begynder at brænde under dem…. Merkel har efter sigende købt hus derovre. Grønland, Sibirien og Australien bliver nok nogle af frizonerne. Canada er ligeså sygt som Europa nu.
  PS: Estimatet lyder på hele 3 millioner okkupanter/jihadister i år, ikke blot én mio. De vil åbenbart flytte hele Syrien herop. Dernæst sikkert Afganistan. Europa er så sygt og dumt, at det faktisk fortjener at bukke under.

Lotta

Posted: 25 februar 2016 - 17:46 - Svar

Det här kommer bli en “utmaning”.

OlofdeGothia

Posted: 25 februar 2016 - 17:59 - Svar

Problemen hotar sig för den feministiska svenska “regeringen”.

De inser inte hotet från Islam För deras del är det stora hotet Putin.
Hotet består i hans raljerande vad det gäller svenska politikers tillkortakommanden.
Sveriges politiker har tagit över DDR;s agenda och vill omdana det svenska samhället enligt
George Orwells visioner i boken 1984. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/25/obefogad-rysskrack/

Lenn

Posted: 25 februar 2016 - 23:46 - Svar

Det hele er jo ved at gå totalt amok! Narcissisten Zuckerberg trues af isis http://pamelageller.com/2016/02/facebook-and-twitter-fatwas-isis-threa tens-mark-zuckerberg-and-jack-dorsey-with-death.html/ , Merkel laver handelsaftaler (krigsmatierel) med Saudi, som til gengæld gerne vil bygge 200 nye moskeer i Tyskland, og Merkel lader EU-penge fosse ned til Erdogan, der med et rævegrin så tømmer sine flygtningelejre ind i EU. Oveni dette har jeg så netop læst, at en ægyptisk avis påstår at have bevis for, at Obama er medlem af det Muslimske Broderskab! Om det sidste er en gammel nyhed, ved jeg ikke, men jeg har hele tiden ment, at han var muslim og aldrig burde have været præsident.
I DK skændes man om en landbrugsminister og no’en å-løb, og nu risikerer vi så at få en rød regering med antisemitter og muslimofile tosser som Alternativet, Radigale og EL! Gak i låget! Hvad hvis det hele pludselig går totalt amok, og vi får terrorangreb ‘en masse’ over hele Europa? Vil idioterne så stå og pille sig i skægget? ..Når de er kommet ud fra kabinetmøde….
Jeg er ærligt talt vred på vores politikere over, at de ikke tager ansvar og lukker grænserne og kommer lidt ind i den virkelige verden – ikke blot den virtuelle og ‘Like’-verdenen!

jacques_dbiann

Posted: 26 februar 2016 - 10:29 - Svar

Solide hegn og mure virker og patruljer til havs der vender bådene rundt virker også. Det ser vi ved Australien. Manden lyver.

Leave a Comment