27
feb
Seneste opdatering: 27/2-16 kl. 1414
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er to gode interviews i dag. Jalving interviewer Thomas Nydahl i JP Sverige bliver aldrig et ”folkhem” igen

En svensk forfatter tager bestik af Malmø før og nu og konkluderer, at byen på den anden side af Øresund udgør selve frontlinjen i et civilisatorisk sammenbrud.

»Jeg tror, at det, jeg og andre først og fremmest tænker på, er fraværet af det, vi tidligere tog for givet: trygheden. Den gælder i både stort og småt. Ikke at skulle bekymre sig, når ens teenagedatter kommer sent hjem fra en tur i byen fredag aften, men også det faktum, at der ikke findes boliger til de unge.

»Det er en ambition, jag altid har: Litteratur skal åbne sår! Vi har i Sverige et stort behov for den slags litteratur. Sverige har så mange skeletter i skabene, at litteraturen må hjælpe til med at få dem ud. Uanset om det handler om internt svenske problemer eller andre. Først da kan man gøre noget ved dem.

Og Sunmørsposten interviewer Fjordman i Fjordman vil forby halalmat og bruk av slør i skolen (log in indtil videre, det kan blive låst op om et par dage)

Konklusjonen hans er først og fremst at all innvandring av muslimer til Europa må stoppe umiddelbart. Samtidig vil han ha en «meget begrensa innvandring fra andre kulturkretser». Han begrunner det med risikoen for at terrorister slipper inn i landet, men også med at «islamsk kultur ikke er kompatibel med vår kultur».

Hans løsning – i tillegg til at han vil forskjellsbehandle muslimer i asylpolitikken – innebærer at alle vestlige land forbyr all praktisering av sharialover. Det gjelder også halalmat og bruk av hijab.

– Det å forby hijab i skolen, betyr at de som følger sharialoven, vil være forplikta til å flytte til et annet land, sier han.Om straffeloven om hatytringer ble fulgt konsekvent, mener han dessuten at Koranen ville vært forbudt. Den er «en eneste lang hatytring mot flertallet av jordas befolkning», kommenterer han – men påpeker at han ikke selv ønsker å forby muslimenes hellige bok.

– Du har avvist menneskerettigheter som noe sekundært i møte med utfordringene med innvandring. Men er ikke slike humanistiske verdier sentrale i vår kultur og hvorfor skal vi gi disse verdiene på båten?

– Det er ingen spesielt viktig del av vår kultur å begå nasjonalt sjølmord.

Alle har sagt at «de vil bli mer som oss over tid», men de blir heller mindre som oss, jo lenger de er her, mener han.Folk med norsk bakgrunn er i ferd med å bli i mindretall i bydelene i Groruddalen i Oslo. Det samme er tilfellet i en rekke andre europeiske forsteder – mange preget av store sosiale problemer. Jensen mener utviklingen gjør at mange føler seg som fremmede i eget land.

Han bygger advarslene sine på høg befolkningsvekst, i første rekke i Afrika og muslimske land. Han trekker fram Pakistan og Bangladesh som eksempler.

– Befolkningsøkninga i disse to muslimske landene er nok til å oversvømme et lite europeisk land som Norge. Folk forstår ikke hvor stor folkeveksten er i verden, og vi kan ikke ta i mot alle disse problema, sier han.

Det som skjer i dag, er at vi blir integrert i Midtøsten og den islamske verden. Se på det som skjedde i Köln på nyttårsaften. Veldig mange av disse kvinnene som ble trakassert, stod kanskje sjøl noen måneder før og ønsket de samme muslimske mennene velkommen, sier han.

For å understreke poenget sitt peker Jensen på at den kvinnelige borgermesteren i byen etterpå rådet kvinner til å holde ukjente på en armlengdes avstand. Det er slik man gjør i Midtøsten, påpeker han.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?