1
mar
Seneste opdatering: 1/3-16 kl. 2042
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bliver 2016 ligesom 2015 eller værre? Står det til Østeuropa, stopper festen her. Står det til Merkel, bliver det værre.  Hun tror ligesom den svenske statsminister, at dette er en “krise,” der kan fordeles, hvor det i virkeligheden er en mindre krusning på havoverfladen inden en årtierlang tsunami af mennesker.

Med den analyse, vil Europa komme mange millioner asyltanter ind i en blindgyde, inden det indser at det må opgive eller lade sig skylle ud i historiens store hav af afdøde civillisationer. Hvis man tvivler på det, kan man se et notat fra det norske udenrigsministerium i dag:

Strømmen vil ikke stoppe – selv med fred i Syria. Varsler sannsynlighet for nye terroranslag. Europa har seks-åtte uker på seg for å unngå en kaskade-aktig krise.”

Danske politikere kommenterer det ikke, de har brugt dagen på at himle op over, at en imam er muslim og prædiker koran og sharia. Kasper Støvring har kommenteret farcen bedst ligesom sognepræst Marianne Høgh.. Politikerne håber at steningsimamen er overstået i morgen, så de kan hente nogle flere ind i stilhed.

Personlig kunne jeg godt tænke mig at vide, om mit land er købt eller solgt her få uger inden det store rykind, men Løkke har haft travlt med at skændes med de Konservative. Storming the walls of Europe: Hundreds of migrants use home-made BATTERING RAM to break down fence on Macedonian border – ‘I’ll do my damned duty on refugees,’ says Merkel. Hele interviewet fra i går: Video: Angela Merkel bei Anne Will – das vollständige Interview


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?