5
mar
Seneste opdatering: 5/3-16 kl. 0903
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Meet Swedish street artist Dan Park. Some of his work is crude and some is thought provoking. Of course, Park is a leftist. I think everyone in Sweden is. To meet our next interviewee, artist named Lars Vilks, police told us to go to the Malmo train station and wait in the coffee shop until we were phoned with instructions. It was like being in a Cold War spy movie.

How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx

Det er et emne The Mail tager op, der har interesseret mig lÊnge. Det startede i 2001, da jeg opdagede at jeg ikke kunne fÄ ét ord indfÞrt i nogen svensk avis. Jeg fik ikke engang et automatsvar, som man fÄr hvis man bliver refuseret i en dansk. Jeg havde uden besvÊr skrevet i enhver dansk i 35 Är, sÄ jeg vidste det ikke skyldtes mine manglende evner.

Da jeg havde diskuteret det med velskrivende svenskere, opdagede jeg at deres og mine synspunkter slet ikke kunne publiceres. Det var fĂžrste gang jeg opdagede, at svenske journalister kunne lyve lige sĂ„ tosset de ville, og at ingen kunne modsige dem. Man kunne have ikke-personer og ikke-begivenheder i et europĂŠisk naboland – eller er Sverige europĂŠisk? Man producerede rigtige dissidenter. Der var slet og ret politisk censur, der er intet andet passende ord.

Endda blev kritikere af masseindvandringen shamet sĂ„ hĂŠmningslĂžst, at ingen med position og noget at miste, havde lyst til at tilfĂžre debatten noget. Det er slemt for en offentlig samtale, at de mest kvalificerede er bange for at ytre sig, derfor ser vi stadig i dag, at svensk debat er underlig hjĂŠlpelĂžs og primitiv. Filosoffer, prĂŠster, historikere, sociologer osv. – der ikke har vĂŠret enige med magten – har ikke kunnet skrive. Åbenlyse lĂžgne og myter som om de “ensamkommande barn” kan leve i Ă„revis, fordi ingen tĂžr eller kan skrive sandheden.

Man ser det ogsĂ„ i pressens valg af danskere – Carsten Jensen, Suzanne BrĂžgger og Hanne Vibeke Holst – de er enige med nomenklaturaen, men svenskerne kender ikke andre danskere fra det brede spektrum af debattĂžrer. Det har ikke generet disse danskere at ytre sig i et land, hvor mange indfĂždte blev forhindret. De kunne lige sĂ„ godt have holdt foredrag for de indespĂŠrrede tyskere i DDR om glĂŠden ved at rejse i den store verden.

Den svenske debatcensur udĂžves endnu i dag efter internettets ankomst, hvilket resulterer i et mĂŠrkelig parallelunivers, og som Daily Mail forklarer, meget store alternative medier vi slet ikke kender andre steder i Europa. Svenske journalister bruger ikke sĂ„ lidt af deres produktive tid pĂ„ at bagtale og nedrakke disse medier, og resten tier de ihjel. I dag Ăžmmer  DN sig over, at Facebook ikke censurerer mere “racisme.” De har ikke haft det sjovt siden ordet blev frit, og enhver kunne undergrave deres lĂžgne. Det er offentlig striptease, men pengene er Ă„benbart vigtigere end sandheden.

Disse forhold var medvirkende til at jeg helt forlod Sverige i 2004 og oprettede denne blog. Et land kan have nok sÄ mange attraktioner, men hvis man ikke kan ytre sig frit, kan det hele vÊre lige meget. Et land uden udstrakt ytringsfrihed, kan ikke fungere demokratisk. Det har Sverige heller ikke kunnet, og derfor er det hvor det er i dag. Jeg har skrevet det fÞr: Jeg betragter ikke Sverige som et Êgte demokrati, og disse journalister er de mest foragtelige luderkarle, jeg kender. De er de hovedskyldige i Sveriges nuvÊrende tilstand. Ikke et sekund ville jeg leve under deres regimente.

LĂŠs  Migrant attacks and a conspiracy to hide the truth in Europe’s most liberal country: How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kverulantus
Kverulantus
8 years ago

Jag sÄg 1864:Bröder i krig hÀrom kvÀllen.
Fantastiskt bra film!
TyvÀrr skulle den vara omöjlig att göra i dagens Sverige.
Tusen tack Danmark!!
Vi svenskar lÄter vÄr kultur och historia utplÄnas.
Allt offras till förmĂ„n för “mĂ„ngkulturen”….

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

At lytte til tavsheden er altid det mest lÊrerige, nÄr man skal lodde stemningen. Er den samtykkende? Er den anspÊndt? Er den misbilligende? Er den afventende?
Jeg har sagt det fÞr, og jeg bliver aldrig trÊt af at gentage det: Den samtykkende tavshed, der muliggjorde danske journalisters, opinionsdanneres, og politikeres uimodsagte lÞgne i det danske firsertiÄr stÄr ikke tilbage for de svenske. Vi var bare sÄ heldige, at vi kom frelst ud, inden nutidens folkevandringstsunami. PÄ grund af en heldig timing.
MĂ„ske …
– – –

Historymandk
Historymandk
8 years ago

Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation? Dette her bĂžr ikke opfattes, som en anklage eller kritik, jeg har i Ă„revis nydt at lĂŠse Snaphanen, som en af de bedste blogs. Jeg fĂžler mig altid mere oplyst og mere indsigtsfuld efter af have lĂŠst bloggen. Du Steen gĂžr et fantastisk arbejde, ligesom ogsĂ„ Kim MĂžller pĂ„ Uriasposten. NĂ„r historien en gang skal skrives sĂ„ vil du og han fremstĂ„ som nogle af de bedste og stĂŠrkeste frihedskĂŠmpere for vore nation, mĂ„ske ogsĂ„ for Sverige, ja, hvem ved? Men,… Hvorfor prĂžve at hjĂŠlpe en stat/nation der nĂŠrmest har besluttet at slĂ„… Read more »

Historymandk
Historymandk
8 years ago
Reply to  snaphanen

Tak for svaret, Steen Jeg tror, at Lars LĂžkkes holdning, til hele indvandringen, har meget med Venstres EU politik at gĂžre. Man har bundet sig til “Herning – Venstre” dvs. smĂ„ og mellem store industrivirksomheder i Jylland, som er primĂŠrt afhĂŠngige af “det Tyske Marked”(mener at eksporten til Tyskland er ca. 35% af al dansk eksport). Og denne Ăžkonomiske forbindelse er nĂŠrmest hellig. Den bliver hele tiden trukket af stalden, nĂ„r danskerne skal trues til et eller andet angĂ„ende EU. Den virker ofte, men ikke altid, se Ă„r 2000. EU- Kommissionen benytter hele tiden markedsadgangen som kĂžlle overfor ulydige lande.… Read more »

Kverulantus
Kverulantus
8 years ago
Reply to  Historymandk

“Svenskernes politik er en idealistisk politik, der er baseret pĂ„ den radikale ide om brudte med fortiden og historien, Sverige skal vĂŠre nyt, smart land, en humanistisk stormagt. StĂžrre kan det ikke blive!” Helt rĂ€tt Historymandk! De flesta av oss Ă€r inte beredda att ta till oss detta “nye”. Vi hade det ganska bra hĂ€r i norden. Det hade vi jobbat för. Nu skall ett fungerande samhĂ€lle slĂ„s sönder för att vi skall importera hundratusentals muslimer? Hur tĂ€nker man dĂ„? Inte alls,enligt min mening. Svenska skattebetalare straffas nu dubbelt. SĂ€mre vĂ€lfĂ€rd som de samtidigt mĂ„ste betala dubbelt för….. I alla… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
8 years ago
Reply to  Historymandk

#…Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation?…# Sverige har ambuteret begge ben, for at helbrede en mand der var let forkĂžlet.. I Danmark har vi helbredt ham med placebo ( snak..! og strygen med hĂ„rene )… NĂ„r opgĂžret kommer… SĂ„ er det desvĂŠrre min overbevisning at Svenskerne vender 180grader og fixer.. deres nation…! Mens vi danskere “drejer” en anelse og fortsĂŠtter, vores langsomme dĂžd… HĂ„rdt tryk avler HĂ„rdt modtryk ( Svenskere )…. Moderat tryk avler lidt modtryk, men ingen ĂŠndring… andet end retorisk ( danskere….) Jeg sĂŠtter stadig mine penge pĂ„ at Svenskerne kommer til at reagere som de tidligere… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
8 years ago
Reply to  Historymandk

Fordi vi ellers bliver nérmeste naboer til denne forudsigelige katastrofe? 😉

Kverulantus
Kverulantus
8 years ago
Reply to  Historymandk

Sverige Àr snart kört i botten.
Vi kan liknas vid ett nordiskt Libyen.
Det jag Àr mest ledsen för Àr att detta mÄngfaldsexperiment kommer att drabba vÄra nordiska grannar.
TÀnk att vi kunde gÄ frÄn ett av vÀrldens mest vÀlmÄende land till ett utarmat iskallt nordiskt musselmanhelvete pÄ mindre Àn 20 Är.
Ta inte emot fler araber!
Snart Àr det svenskarna som flyr!

Hestehandleren
Hestehandleren
8 years ago

O.T……. Sakset fra Hodja…. #….Derfor har jeg besluttet at hjĂŠlpe Lars Hedegaard med at samle penge ind til den bĂžde pĂ„ kr. 10.000,-, som han i dag er blevet idĂžmt. Du kan stĂžtte indsamlingen til Lars pĂ„ mobilepay: 26123579….# Jeg har dd. overfĂžrt 100,- DKR, via mobilpay… Nummeret er Pernille Vermund fra Nye Borgerlige…. Og hĂ„ber at 100-200 Snaphane, Hodja og Uriaspost lĂŠsere vil fĂžlge med, husk… Det er bare 500 lĂŠsere der skal smide 20,- kr hver… Personlig, spiser jeg bare frikadeller istedet for en bĂžf idag… Og med bedre smag i munden.. 🙂 PS mobilepay er genialt… og… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  snaphanen

Man kan jo i hvert fald ikke nedlĂŠgge navneforbud for en efterlyst.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  snaphanen

Man kan jo i hvert fald ikke nedlĂŠgge navneforbud for en efterlyst.

Enten er man efterlyst.

Eller man mÄ ikke identificeres.

– – –

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, Personlig har jeg ikke en moderne og er ikke interesseret i en telefon med internet.

Hestehandleren
Hestehandleren
8 years ago

# journalister er de mest foragtelige luderkarle # Men virkeligheden er ved at indhente dem… Dette er positivt (hvis ikke det var sĂ„ negativt..!)… Luderkarlene kommer til at ĂŠde deres egne ord… Da jeg ferierede i Sverige i 80’erne… AnsĂ„ jeg dengang Svenskerne, for at vĂŠre nordens italienere, anarkister og opererende under radaren.. De stod i flokke uden for Folkeparkerne og bĂŠllede “hĂ„rd sprut” med en cocktail af flĂžde… SĂ„ spritten fĂžrst blev frigjort, nĂ„r de var inde pĂ„ “festivalpladserne”… Ydermere havde de deres rakkertrĂŠf mm… ( et kulturchok for en dansker som mig ) Jeg er ikke sverigeskender… Men… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x