5
mar
Seneste opdatering: 5/3-16 kl. 0903
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Meet Swedish street artist Dan Park. Some of his work is crude and some is thought provoking. Of course, Park is a leftist. I think everyone in Sweden is. To meet our next interviewee, artist named Lars Vilks, police told us to go to the Malmo train station and wait in the coffee shop until we were phoned with instructions. It was like being in a Cold War spy movie.

How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx

Det er et emne The Mail tager op, der har interesseret mig længe. Det startede i 2001, da jeg opdagede at jeg ikke kunne få ét ord indført i nogen svensk avis. Jeg fik ikke engang et automatsvar, som man får hvis man bliver refuseret i en dansk. Jeg havde uden besvær skrevet i enhver dansk i 35 år, så jeg vidste det ikke skyldtes mine manglende evner.

Da jeg havde diskuteret det med velskrivende svenskere, opdagede jeg at deres og mine synspunkter slet ikke kunne publiceres. Det var første gang jeg opdagede, at svenske journalister kunne lyve lige så tosset de ville, og at ingen kunne modsige dem. Man kunne have ikke-personer og ikke-begivenheder i et europæisk naboland – eller er Sverige europæisk? Man producerede rigtige dissidenter. Der var slet og ret politisk censur, der er intet andet passende ord.

Endda blev kritikere af masseindvandringen shamet så hæmningsløst, at ingen med position og noget at miste, havde lyst til at tilføre debatten noget. Det er slemt for en offentlig samtale, at de mest kvalificerede er bange for at ytre sig, derfor ser vi stadig i dag, at svensk debat er underlig hjælpeløs og primitiv. Filosoffer, præster, historikere, sociologer osv. – der ikke har været enige med magten – har ikke kunnet skrive. Åbenlyse løgne og myter som om de “ensamkommande barn” kan leve i årevis, fordi ingen tør eller kan skrive sandheden.

Man ser det også i pressens valg af danskere – Carsten Jensen, Suzanne Brøgger og Hanne Vibeke Holst – de er enige med nomenklaturaen, men svenskerne kender ikke andre danskere fra det brede spektrum af debattører. Det har ikke generet disse danskere at ytre sig i et land, hvor mange indfødte blev forhindret. De kunne lige så godt have holdt foredrag for de indespærrede tyskere i DDR om glæden ved at rejse i den store verden.

Den svenske debatcensur udøves endnu i dag efter internettets ankomst, hvilket resulterer i et mærkelig parallelunivers, og som Daily Mail forklarer, meget store alternative medier vi slet ikke kender andre steder i Europa. Svenske journalister bruger ikke så lidt af deres produktive tid på at bagtale og nedrakke disse medier, og resten tier de ihjel. I dag ømmer  DN sig over, at Facebook ikke censurerer mere “racisme.” De har ikke haft det sjovt siden ordet blev frit, og enhver kunne undergrave deres løgne. Det er offentlig striptease, men pengene er åbenbart vigtigere end sandheden.

Disse forhold var medvirkende til at jeg helt forlod Sverige i 2004 og oprettede denne blog. Et land kan have nok så mange attraktioner, men hvis man ikke kan ytre sig frit, kan det hele være lige meget. Et land uden udstrakt ytringsfrihed, kan ikke fungere demokratisk. Det har Sverige heller ikke kunnet, og derfor er det hvor det er i dag. Jeg har skrevet det før: Jeg betragter ikke Sverige som et ægte demokrati, og disse journalister er de mest foragtelige luderkarle, jeg kender. De er de hovedskyldige i Sveriges nuværende tilstand. Ikke et sekund ville jeg leve under deres regimente.

Læs  Migrant attacks and a conspiracy to hide the truth in Europe’s most liberal country: How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 5 marts 2016 - 15:20 - Svar

# journalister er de mest foragtelige luderkarle #
Men virkeligheden er ved at indhente dem… Dette er positivt (hvis ikke det var så negativt..!)… Luderkarlene kommer til at æde deres egne ord… Da jeg ferierede i Sverige i 80’erne… Anså jeg dengang Svenskerne, for at være nordens italienere, anarkister og opererende under radaren.. De stod i flokke uden for Folkeparkerne og bællede “hård sprut” med en cocktail af fløde… Så spritten først blev frigjort, når de var inde på “festivalpladserne”… Ydermere havde de deres rakkertræf mm… ( et kulturchok for en dansker som mig )

Jeg er ikke sverigeskender… Men min opfattelse er at “folkedybet” indeholder grobund for et større og voldsommere opgør med “luderkarlene” i både MSM og politik… End vi nogensinde vil være i stand til at mønstre i Danmark… Sverige må være en trykkoger, der er på nippet til at eksploderer… Ret mig gerne… 🙂

Hestehandleren

Posted: 5 marts 2016 - 15:31 - Svar

O.T……. Sakset fra Hodja….
#….Derfor har jeg besluttet at hjælpe Lars Hedegaard med at samle penge ind til den bøde på kr. 10.000,-, som han i dag er blevet idømt. Du kan støtte indsamlingen til Lars på mobilepay: 26123579….#

Jeg har dd. overført 100,- DKR, via mobilpay… Nummeret er Pernille Vermund fra Nye Borgerlige…. Og håber at 100-200 Snaphane, Hodja og Uriaspost læsere vil følge med, husk… Det er bare 500 læsere der skal smide 20,- kr hver… Personlig, spiser jeg bare frikadeller istedet for en bøf idag… Og med bedre smag i munden.. 🙂
PS mobilepay er genialt… og så enkelt at en “jysk bonderøv” som mig kan finde ud af det… Så ingen undskyldning… FREM MED MOBILEN..

  snaphanen

  Posted: 5 marts 2016 - 15:56 - Svar

  ja, jeg brugte det også for første gang. Pærelet.

   Morten - - -

   Posted: 5 marts 2016 - 22:18 - Svar

   Man kan jo i hvert fald ikke nedlægge navneforbud for en efterlyst.

   Morten - - -

   Posted: 5 marts 2016 - 22:20 - Svar

   Man kan jo i hvert fald ikke nedlægge navneforbud for en efterlyst.

   Enten er man efterlyst.

   Eller man må ikke identificeres.

   – – –

   Peter Buch

   Posted: 7 marts 2016 - 02:32 - Svar

   Ja, Personlig har jeg ikke en moderne og er ikke interesseret i en telefon med internet.

Historymandk

Posted: 5 marts 2016 - 15:54 - Svar

Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation?

Dette her bør ikke opfattes, som en anklage eller kritik, jeg har i årevis nydt at læse Snaphanen, som en af de bedste blogs. Jeg føler mig altid mere oplyst og mere indsigtsfuld efter af have læst bloggen. Du Steen gør et fantastisk arbejde, ligesom også Kim Møller på Uriasposten. Når historien en gang skal skrives så vil du og han fremstå som nogle af de bedste og stærkeste frihedskæmpere for vore nation, måske også for Sverige, ja, hvem ved?

Men,… Hvorfor prøve at hjælpe en stat/nation der nærmest har besluttet at slå sig selv ihjel?

Der er jo ikke sket et statskup, der er ingen illegitim magt har styret landet. Den menings-mæssige hegemoni, som udøves i Sverige er jo ikke sket igår. Sammenblandingen imellem navnlig det svenske Socialdemokrati og pressen er ikke af nyere dato, det strækker sig helt tilbage til før anden verdenskrig.

Radikaliteten i de politiske beslutninger er jo heller ikke ny, tænk på med hvilken iver man ned rev Södremalm i Stockholm, for at bygge fremtidens storby. Tænk på nedskydningen af DC-3 flyet i 1952(Catalina affæren). Tænk på med hvilken arrogance Palme og Socialdemokratiet behandlede de andre partier i Sveriges rigsdag. Du kan da ikke havde været blind for, at der i mange år og i lang tid var menings-mæssige diskurser( jeg hader dette ord, så undskyld) der var alt domminerende. Og at Sverige havde en menings adel, der ”vi alene vide” styrede landet.

Så hvorfor prøve at redde en druknende (Sverige) fra sig selv?

Mvh.
Historyman

  snaphanen

  Posted: 5 marts 2016 - 15:59 - Svar

  Tak for venligheden. “Så hvorfor prøve at redde en druknende (Sverige) fra sig selv?” Det har jeg nu aldrig forsøgt på, men det er sociologisk og psykolgisk MEGET interessant, at se et land opløse sig selv.
  I dag lyder det måske drastisk, men om ti år ved alle det.

   Historymandk

   Posted: 6 marts 2016 - 03:25 - Svar

   Tak for svaret, Steen

   Jeg tror, at Lars Løkkes holdning, til hele indvandringen, har meget med Venstres EU politik at gøre. Man har bundet sig til “Herning – Venstre” dvs. små og mellem store industrivirksomheder i Jylland, som er primært afhængige af “det Tyske Marked”(mener at eksporten til Tyskland er ca. 35% af al dansk eksport). Og denne økonomiske forbindelse er nærmest hellig. Den bliver hele tiden trukket af stalden, når danskerne skal trues til et eller andet angående EU. Den virker ofte, men ikke altid, se år 2000.

   EU- Kommissionen benytter hele tiden markedsadgangen som kølle overfor ulydige lande. Dette argument kommer vi til at se og høre ofte op til den britiske afstemning 23.6.16. Markedsadgang betyder adgang til “det Tyske Marked”, det ved EU-kommissionen og det ved Tyskland. Fordi det tyske folk ALDRIG skal høres i traktat sager, har kommissionen reelt frit spil. Kommissionen og kansleren i Berlin (Merkel) er helt og holdent fokuseret på det multikulturelle samfund, og ser dette som et gode og en nødvendighed.

   Mit bedste eksempel var da vi sidst prøvede at indføre grænse kontrol( 2011), hvem protesterede?

   Det gjorde indenrigsministre fra tyske bundesländer, basalt set så de Danmark som et bundesland, bare med et andet sprog og lidt mere selvstyre, ikke som en selvstændig nation.

   Danske politikere har stadigt en “1864 psykose”, “Tyskland er så stort og vi er så små, og ubetydelige at vi må/skal følge Tyskland”. “Det Tyske Marked er alt afgørende for dansk økonomi”. Basalt dørmåtte tænkningen. Og det er her du finder Venstre og Lars Løkke. De får meldinger fra Dansk Industri om at holde båden i ro, og sørge for et godt forhold til Tyskland.

   Løkke ved, at Merkel har bundet sig personliget til indvandrings-politikken, og hun vil bruge hele Tysklands styrke på dette. Lars Løkke og Venstre og vist nok også Socialdemokratiet har regnet ud at der ikke er nogen gevinst ved indvandring, det er kun de radikale der fastholder illusionen om det multikulturelle samfund. Derfor panikken med at få “flygtninge ” i arbejde hos Venstre og Socialdemokratiet. Dette kan kun lade sig gøre via “indslusnings løn til flygtninge(dvs. løn nedgang for alle ufaglærte, også danskere) Dette vil højest sandsynlig blive fulgt op i slutningen af 2016, med en skattereform, der letter i bunden, for der ved at kunne skabe et konkurrencedygtig arbejdsmarked(lavt løns).

   Alt i alt, danske politikere er ikke svenske, med undtagelse af de radikale, danske politikeres vaghed og indolens bunder i den fælles forståelse, om at adgangen til “det Tyske Marked”, og Danmarks afhængig af underdanighed overfor EU og overfor Tyskland, og dette lands politik. Svenskernes politik er en idealistisk politik, der er baseret på den radikale ide om brudte med fortiden og historien, Sverige skal være nyt, smart land, en humanistisk stormagt. Større kan det ikke blive!

   Som jeg tidligere har skrevet mener jeg, at der er en vis indbygget antipati i svensk politik over for Danmark, “Vi er i det mindste ikke danskere” og “se bare på det vulgære og racistiske Dansk Folkeparti”. Danmark er blevet den politiske modpol til al svensk politik. Og der er blevet handlet derefter i Sverige i 10 – 15 år. Vi har rene negle/hænder og er ikke, smurt ind i racistisk mudder som Danmark.

   Mvh.
   Historyman

    Kverulantus

    Posted: 6 marts 2016 - 06:59 -

    “Svenskernes politik er en idealistisk politik, der er baseret på den radikale ide om brudte med fortiden og historien, Sverige skal være nyt, smart land, en humanistisk stormagt. Større kan det ikke blive!”
    Helt rätt Historymandk!
    De flesta av oss är inte beredda att ta till oss detta “nye”.
    Vi hade det ganska bra här i norden.
    Det hade vi jobbat för.
    Nu skall ett fungerande samhälle slås sönder för att vi skall importera hundratusentals muslimer?
    Hur tänker man då?
    Inte alls,enligt min mening.
    Svenska skattebetalare straffas nu dubbelt.
    Sämre välfärd som de samtidigt måste betala dubbelt för…..
    I alla andra länder utom Sverige hade detta varit politiskt självmord.
    Detta är ett svek mot oss som kommer att sluta i katastrof.
    I framtiden kommer Sverige att poppa upp först om man Googlar “failed state”.
    Tyvärr!

    snaphanen

    Posted: 6 marts 2016 - 21:09 -

    Jeg tror nok, at Løkke har lurepasset. Jeg mistænker ham ikke for at være dum. Hvis andre lande på ruten til Danmark kunne klare at tage striden med EU, har han sluttet, at det ville være nemmere for ham. Og det lader de jo til at gøre

  Hestehandleren

  Posted: 5 marts 2016 - 16:20 - Svar

  #…Hvorfor gide Interesserer sig for Sveriges situation?…#
  Sverige har ambuteret begge ben, for at helbrede en mand der var let forkølet.. I Danmark har vi helbredt ham med placebo ( snak..! og strygen med hårene )… Når opgøret kommer… Så er det desværre min overbevisning at Svenskerne vender 180grader og fixer.. deres nation…! Mens vi danskere “drejer” en anelse og fortsætter, vores langsomme død…

  Hårdt tryk avler Hårdt modtryk ( Svenskere )…. Moderat tryk avler lidt modtryk, men ingen ændring… andet end retorisk ( danskere….) Jeg sætter stadig mine penge på at Svenskerne kommer til at reagere som de tidligere østblok lande… Mens vi danskere kommer til at hænge fast i vores “forholdsvis frie diskussion”…. Svenskerne har nu siden 30’erne levet bag deres egen “Berlinmur”…. Når den falder, så er Svenskerne ikke som “fredelige” danskere…. 🙂

  Niels Henriksen

  Posted: 6 marts 2016 - 00:42 - Svar

  Fordi vi ellers bliver nærmeste naboer til denne forudsigelige katastrofe? 😉

  Kverulantus

  Posted: 6 marts 2016 - 05:55 - Svar

  Sverige är snart kört i botten.
  Vi kan liknas vid ett nordiskt Libyen.
  Det jag är mest ledsen för är att detta mångfaldsexperiment kommer att drabba våra nordiska grannar.
  Tänk att vi kunde gå från ett av världens mest välmående land till ett utarmat iskallt nordiskt musselmanhelvete på mindre än 20 år.
  Ta inte emot fler araber!
  Snart är det svenskarna som flyr!

Morten - - -

Posted: 5 marts 2016 - 21:28 - Svar

At lytte til tavsheden er altid det mest lærerige, når man skal lodde stemningen. Er den samtykkende? Er den anspændt? Er den misbilligende? Er den afventende?
Jeg har sagt det før, og jeg bliver aldrig træt af at gentage det: Den samtykkende tavshed, der muliggjorde danske journalisters, opinionsdanneres, og politikeres uimodsagte løgne i det danske firsertiår står ikke tilbage for de svenske. Vi var bare så heldige, at vi kom frelst ud, inden nutidens folkevandringstsunami. På grund af en heldig timing.
Måske …
– – –

Kverulantus

Posted: 6 marts 2016 - 05:44 - Svar

Jag såg 1864:Bröder i krig härom kvällen.
Fantastiskt bra film!
Tyvärr skulle den vara omöjlig att göra i dagens Sverige.
Tusen tack Danmark!!
Vi svenskar låter vår kultur och historia utplånas.
Allt offras till förmån för “mångkulturen”….

Leave a Comment