8
mar
Seneste opdatering: 9/3-16 kl. 1340
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You will lose everything you inherited

Mona Walter fejrer International Women’s Day, der iøvrigt har kommunistiske rødder i begyndelse af det 20. århundrede. Hun er også interviewet af Ezra Levant i dag.

En spindoktor har læst lektier

Michael Kristiansen, journalist, spindoktor og studievært, er blevet klogere. Det er ikke et år siden, han kaldte Wilders en klaphat og Vilks for “Vilkens,”en ynkelig kunstnerisk platugle” hvilket beviste, at han intet anede om den mere end almindelig kvalificerede Lars Vilks. I 2014 vidste han i en TV-quizz ikke hvad “haram” betød.”

Nu har han læst Michel Houellebecq og set TV 2’s afsløring af den ene imam efter den anden. Det er jo godt, verden bevæger sig, selvom man nogle gange tror, det kun er et par meter hvert femte år. Kristiansen vil selvfølgelig hævde, at Wilders stadig er “en klapand”, men i essensen siger de nu det samme. Hvem har styrken til at stoppe sharia i Danmark?

Folketingets politikere har mødefri uge, og man kan håbe, at de bruger tiden på at fundere over denne helt grundlæggende udfordring for det danske samfund i stedet for at mundhugges over detaljer i landbrugspakker og ligegyldig voksenmobning af hinanden på Facebook. Læs for eksempel og i stedet Michel Houellebecqs skræmmende roman Underkastelse, om hvorledes Frankrig nærmest umærkeligt ændres til et ”Sharia light” samfund, og hvor ikke mindst den venstre intellektuelle klasses svigt spiddes grundigt.

Hvis vi i Danmark skal lykkes med at bryde den konservative islamismes indtog i vores samfund, så kræver det sandsynligvis en bred politisk enighed – måske endda nærmest borgfred på området i en længere periode mellem de tre store partier; Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti og Venstre. For det lader sig næppe gøre, uden at vi må tage midler i brug, som vil møde massiv kritik fra flere sider – fx lukning af enkelte moskéer, udsmidning af imamer og opløsning af politiske grupperinger a la Hizb ut-Tahrir Men også spørgsmål som fordeling af tosprogede elever, fastholdelse af traditioner som fx jul i børnehaver, deltagelse i skoleudflugter og indgriben i parallelmiljøer vil skabe støj og mislyd – også i Venstre og Socialdemokraterne

Spørgsmålet er så bare, om vi orker?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?