10
mar
Seneste opdatering: 10/3-16 kl. 1648
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pernille Vermund i Radio 24-7.Ny Borgelige og Dansk Samling må gerne komme i Folketinget næste gang, men vi kan jo ikke have elleve partier i FT. Nogle må ud, gerne de tre mindste: SF, Alternativet og Det Konservative Folkeparti. Ingen vil savne dem. At håbe på Radikalt exit, er nok for meget at ønske sig. Paradis må vente.

Navneforbud ophævet i terrorsag

Omar El-Hussein trak to venner ind i VIP-rum i internetcafé kort efter mord. Her så han ud til at fortælle om skyderiet. Han fik kram og håndtryk.

Godt en time efter, at Omar El-Hussein 15. februar 2015 gik til angreb ved den jødiske synagoge i Krystalgade, dræbte en civil vagt og sårede to betjente, vendte han tilbage til en internetcafé på Svanevej.

Her mødte han sine to barndomsvenner, Liban Ahmed Saleban Elmi og Ibrahim Khalil Abbas. Vennerne er – sammen med to andre – tiltalt for at have medvirket til angrebet ved synagogen. Noget Statsadvokaten i København betegner som et terrorangreb. Morder mødt med glæde, kram og håndtryk efter angreb ved synagogen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?