10
mar
Seneste opdatering: 11/3-16 kl. 1407
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også videoen: Kontanthjælpssystemet er overbefolket af personer med flygtninge- og indvandrerbaggrund.

Asger Aamund: Luk grænsen

I Sverige kan man høre de fleste politikere fable om, at få indvandrerne hurtigt i arbejde. Man kan også høre det fra venstreføjen i Danmark. Det er fri fantasi. DE fleste kommer aldrig i arbejde, de vil være dødvægt hele livet. Det næste års tid bliver yderst kritisk for Danmark og for vore efterkommere. Lars Løkke kan ikke være så uvidende om det, som alle de der knævrer op uden at ville se hele billedet. Fra kunstnere til Radikale og Enhedslistefolk. De er uansvarlige, de lever ikke i denne verden. De ser f.eks. flot bort fra, at indvandring nu koster velfærd, som det længe  har gjort  i Sverige. De tror, det er en kortvarig krise, men den vil accelere i alle de år, vi kan se ind i fremtiden. Nu begynder også boligproblemerne, som har været i massive i Sverige i årevis. Vi har befundet os i en blindgyde i årtier, og nu begynder den at blive rigtig mørk. De er nu, Løkke skal kende sin besøgelsestid.

Med 800.000 borgere i den arbejdsdygtige alder på overførselsindkomst kan det blive svært nok at skaffe sig et arbejde i et Danmark, der endnu ømmer sig efter seks års bank- og finanskrise. Hertil kommer den accelererende digitalisering og automatisering af vore virksomheder, hvor robotteknologi erstatter levende mennesker. Billedet bliver endnu mørkere, når vi inkluderer de omkring 90.000 østarbejdere, der er beskæftiget i danske virksomheder.

Mere end halvdelen af de allerede herboende indvandrere fra ikke-vestlige lande er på støtten, hvilket koster det arbejdende Danmark 17 mia. kr. om året. De migranter, der allerede er her, har næsten ingen chancer for selvforsørgelse, så længe grænserne er åbne, og tilstrømningen fortsætter. Krav nr. 1 er, at regeringen smækker havelågen helt i og lukker grænsen totalt for alle migranter.

Vi ved fra en stor tysk undersøgelse, at 80 pct. af alle migranter, der ankom til Tyskland i 2015, vurderes som værende uden forudsætninger for at kunne begå sig på arbejdsmarkedet.

Uden en samlet, koordineret og national kraftanstrengelse har vi ingen chance for at integrere bare en del af de nye danskere på arbejdsmarkedet og i samfundet. Vi har anbragt os selv i en situation, hvor integrationen af indvandrere udgør et problem, der under ingen omstændigheder kan løses, men kun afhjælpes. Berlingske: Luk grænsen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?