11
mar
Seneste opdatering: 11/3-16 kl. 1851
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jag och min hustru hade en ytterst skrämmande upplevelse igår när vi åkte taxi hem från en mottagning. Taxichauffören hade just blivit utsatt för ett rånförsök men kommit undan med en hårsmån och med en spottloska från den tilltänkte rånaren på sin sidoruta. Det var inte första gången han råkat ut för något sådant, han menade att detta var en verklighet som taxichaufförer lever med dagligen numer. Det som rann ur honom till oss, helt främmande, var ytterst skrämmande. Han gav uttryck för ett fullständigt ursinnigt hat mot det samhälle och de politiker som han ansåg ha svikit sitt folk. Det han såg i förlängningen av den här utvecklingen vill ni inte höra, men läs gärna denna artikel av Lasse Wikman som givetvis refuserades av etablissemangets propagandaorgan DN.

Svenska regeringen regerar mot sina landsmän

Missnöjet växer i Sverige. Fler och fler känner sig otrygga, känner sig distanserade och man känner inte igen sitt land längre. Sverige har alltid varit ett humant land. Vi har värnat och tagit hand om de som behöver vår hjälp. Vi har skyddat människor som är i behov av en fristad och vi har ställt upp för de fria idealen – idéerna och tankarna som gör människan till den rättrådige samhällsmedborgaren vi hyllat.En statsmakt i fritt fall og Lasse Wikman: Svenska regeringen regerar mot sina landsmän


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?