11
mar
Seneste opdatering: 11/3-16 kl. 1851
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jag och min hustru hade en ytterst skrämmande upplevelse igår när vi åkte taxi hem från en mottagning. Taxichauffören hade just blivit utsatt för ett rånförsök men kommit undan med en hårsmån och med en spottloska från den tilltänkte rånaren på sin sidoruta. Det var inte första gången han råkat ut för något sådant, han menade att detta var en verklighet som taxichaufförer lever med dagligen numer. Det som rann ur honom till oss, helt främmande, var ytterst skrämmande. Han gav uttryck för ett fullständigt ursinnigt hat mot det samhälle och de politiker som han ansåg ha svikit sitt folk. Det han såg i förlängningen av den här utvecklingen vill ni inte höra, men läs gärna denna artikel av Lasse Wikman som givetvis refuserades av etablissemangets propagandaorgan DN.

Svenska regeringen regerar mot sina landsmän

Missnöjet växer i Sverige. Fler och fler känner sig otrygga, känner sig distanserade och man känner inte igen sitt land längre. Sverige har alltid varit ett humant land. Vi har värnat och tagit hand om de som behöver vår hjälp. Vi har skyddat människor som är i behov av en fristad och vi har ställt upp för de fria idealen – idéerna och tankarna som gör människan till den rättrådige samhällsmedborgaren vi hyllat.En statsmakt i fritt fall og Lasse Wikman: Svenska regeringen regerar mot sina landsmän


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 11 marts 2016 - 18:58 - Svar

Både Reinfeldt og Løfven, primært Reinfeldt..var den som åpnet Sveriges grenser for flyktninger..øko emigranter Uten egentlig å vite hvem de slapp inn i landet..idag ca 40 000 illegale..hvorav mange “ernærer seg av mord, rån og voldtekter..elendig/ingen organisering/oversikt over hvem de er…alikevel får de øko støtte og hus.
De som egentlig betaler for dette gildet er de eldre/sjuke/pleietrengende/mennesker i lange køer for alvorlige sykdommer…Køene bare stiger.
Dette vet vi som bor i Sverige nå…god info på ikkePK blogger.
En gladnyhet..Det Tyske partiet AFD regner med å få ca 20% i delstatsvalg, mens merkel tilbake..mere mere.

Lenn

Posted: 11 marts 2016 - 19:01 - Svar

Erklær staten Krig! Start derefter deporteringerne, – når I har sat Løfven og resten af de kriminelle, som giver landet Sverige væk til jihadister og voldtægtsmænd, i hundehullet!!
Men jeg ville gerne have hørt, hvad taxichaufføren havde at fortælle, og jeg synes synd på ham, som man vil sige på nordisk. Må vi få fortsættelsen?

  snaphanen

  Posted: 11 marts 2016 - 19:08 - Svar

   Lenn

   Posted: 11 marts 2016 - 23:18 - Svar

   Tak, men måske orker jeg ikke at høre det. Det er så trættende. På en israelsk tråd har en person lige skrevet, at Sverige ser ud til at gå bare én vej: at være på vej til at bøje sig helt for islam og blive den første islamiske stat i Europa. Jeg anser dette for at være meget plausibelt. Svenskerne har selv stemt de hjernedøde politikere ind, for de er jo ikke kommet tilrejsende fra Pluto (selvom man skulle tro det!).

    snaphanen

    Posted: 12 marts 2016 - 01:22 -

    Sverige er allerede en betydelig sikkerhedsrisiko for sine naboer, og det er ikke kun fra 60 personer

    Säpo: ”60 asylsökande utgör säkerhetsrisk”

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sapo-bedomer-60-asylsokande-utgor-sa kerhetsrisk

    begriper nada

    Posted: 12 marts 2016 - 02:12 -

    Vi har också en betydande skara som inte är registrerade alls. Finns inte i statistiken. Ingen vet antagligen hur många det är, eller vilka de är.

    Filtnisse

    Posted: 12 marts 2016 - 02:21 -

    Det sägs vara lika många som inte ens sökte asyl. 160000 extra NN

    Lenn

    Posted: 12 marts 2016 - 12:08 -

    Ja, det ved jeg godt, og det er også derfor, at jeg mener, broen til Sverige skal lukkes en dag. Säpo er en samling Vimmerby-pansere, sandsynligvis blot lidt mer’ inkompetente og idiotiske end PET! De sidste skal jo altid have alting at vide fra andre lande, og de siger, de overvåger, men hvorfor stopper de ikke terrorister som tøsedrengen ‘Ommer’, i stedet for at overvåge i månedsvis. Det hedder præventiv antiterrorbekæmpelse. Håber, I læser med, PETz!! Sharpen up, eller opløs jer selv!

invandrare1957

Posted: 11 marts 2016 - 21:23 - Svar

Sverige har alltid varit ett humant land.
NÄÄ vad fel han har Sverige har alltid utnyttjat invandrare för skitjobben. Man har satt dom i baracker o ghetton. En lagom invandring är human där man låter dom komma in i svenska samhället eller rättare sagt ställer krav o tvingar in dom. Ställer krav på svenska språket det är en human invandring i en sån mängd så jobben räcker till. Inte en massa hittepå jobb i deras kultur det bygger bara upp hat. Södertälje när man klarade sig bättre på finskan och det var krav på att man kunde finska för att bli arbetsledare på Scania det samhället fanns det inget humant över. Man ska stoppa kriget i Syrien det är humant så dom kan bygga upp sitt land det är humant. Men det är för stora pengar intressen för att stoppa kriget. USA givetvis men det är ryssen som är ond.

  Filtnisse

  Posted: 12 marts 2016 - 02:26 - Svar

  Hur många länder världen över har US varit inne i och ersatt med puppetledare? Även i Ukraina för att ringa in Ryssland. Sen Irak, Syrien o Iran har alltid varit en dröm.
  Ryssland har slagits mot muslimska rebeller. Tjetjenien, Afghanistan..

   Observant55

   Posted: 12 marts 2016 - 09:40 - Svar

   Du glömde visst Rysslands oprovocerade attack mot Ukraina 2014.

    Peter Zichau

    Posted: 12 marts 2016 - 10:39 -

    Var der ikke engang noget med Cuba..?
    Hvor mange “oprører” ville USA mon “støtte” – hvis Canada eller Mexico gik i forbund med Rusland..?

    Observant55

    Posted: 12 marts 2016 - 11:15 -

    Jag har inte sett några amerikanska “gröna män” försöka ta över Cuba från Guantanamo. Däremot har jag sett ryska “gröna män” ta över Krim, du kanske missade det Peter.
    För övrigt på vilket sätt är USA och Ukraina i forbund?

    Peter Zichau

    Posted: 13 marts 2016 - 01:40 -

    USA og EU er det samme. De ville gerne have Ukraine ind i deres fold. Det store russiske mindretal i øst brød sig hverken om den idé eller Kiev, for den sags skyld. Derfor gør de naturligvis modstand – ligesom “vores” oprører plejer at gøre.
    I øvrigt stemte over 90 procent af Krims borgere for russisk annektering. Det plejer vi i vesten at tage som et ret klart udtryk for et flertals ønske.
    Men selvfølgelig gælder der forskellige standarder i vores optik. Den sang kender vi jo til hudløshed. Serberne måtte jo også finde sig i de bosniske muslimers overgreb, finde sig i NATO’s bombardementer og give afkald på Kosovo. Men sådan er der jo så meget.
    Men bland du dig da bare i Ukraines indre anliggender. Det vil sikkert varme den bund korrupte regering i Kiev.
    Og hvad angår Cuba, er det vil ikke gået din næse forbi, at landet var ramt af en boykot. pga. deres kommunistiske revolution – ligesom flere latinamerikanske lande har haft både CIA og amerikansk støttede oprører rendende konstant.
    Men hvad fatter gør er altid det rigtige..?!

    Observant55

    Posted: 13 marts 2016 - 12:12 -

    Om den rysktalande minoriteten i östra Ukraina vill bilda en egen stat så måste de självklart få göra det men det skall ske genom fredligt politiskt arbete och inte som nu med våld, terror och gangstermetoder.
    “Valet” i Krim är helt irrelevant eftersom det inte genomfördes på ett demokratiskt sätt där olika åsikter om Krims framtid fritt kunde ställas mot varandra.
    Om det serbiska ledarskapet hade arbetat med vanliga lagliga demokratiska metoder hade det inte behövt några bombanfall från NATO överhuvudtaget.
    USA har gjort sig skyldigt till en mängd onda saker men det urskuldar de övergrepp som skett mot Ukrainas folk av regimen i Moskva eller Milosevics terrorregim i Belgrad.

    Filtnisse

    Posted: 12 marts 2016 - 12:57 -

    Har du läst Aftonbladets version?

    Det är USA hela tiden. Syrien. Pipelinen från Saudi o Qatar. Man ville ta bort Assad som vägrade låta pipeline gå genom landet till Turkiet. Direkt efter det finansierade o tränade man rebeller som sedan blev IS
    Stora nya gasfyndigheter i Polen samt i västra Ukraina skulle göra EU oberoende av Ryssland. De stora olje o gasbolagen Exxon o Co. Vill ha! Dessutom vill USA ha baser runt om hela Ryssland. Hör inspelningar där man bestämmer vilken marionettregering man vill ha.
    “F.ck the EU”

    https://youtu.be/fWkfpGCAAuw
    Follow the money.

Mariah_Magdalena

Posted: 12 marts 2016 - 07:51 - Svar

De folk Sverige tagit emot kommer från krighärdar.
Och till sommaren kommer kanske 100.00-200-000 till eftersom ingen gränskontroll hindrar någon från att söka asyl.
Vi är många som inser att detta inte kommer att sluta väl.
I det kaos som kommer att drabba Sverige kommer ingen hjälp att finnas.
Den starke tar det han vill ha, och den svage går under.
I vänster ringhörna står svenskarna som inte haft krig på 200 år och i höger folk som inte haft fred på 2000 år.

  sussebassa

  Posted: 12 marts 2016 - 09:50 - Svar

  Du har rett..denne gangen blir det ingen hjelp å få for Sverige..Løfven bare kjører på..og har allerede bedt om hjelp men får det ikke.,.hvor sprøtt er det..men han bare fortsetter alikevel…i samme destrutive spor og undergang for det svenske folket.
  De handler som om de er over alle og alt, verdensmestere…og tenke konsekvens av egne handlinger er ikke deres sterke side…WW2..da ble de også advart…på randen til å bli bombet…så langt måtte det altså gå for at de endret sin kurs…..
  I disse tider er hvert land for seg selv, ..EU har jo kollapset..håper det er varig.
  Synd om det svenske folket dog…de som ser galskapen og stemmer bort marxisterna.

Lazze

Posted: 12 marts 2016 - 17:20 - Svar

test

Leave a Comment