12
mar
Seneste opdatering: 13/3-16 kl. 0437
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alle de omdiskuterede udsendelser er ved at blive undertekstet på engelsk, og kommer her så snart som muligt. Der bliver sagt meget vrøvl her, især af Zubir Butt Hussain, der ikke engang har set doukumentaren. “Islam har ingen essens, den handler ikke om islam, men om enkelte “rabiate” imamer.” Eftersom det er den samme koran og hadith  til alle tider, der kommer ud af munden på imamer over hele verden, er det selvfølgelig noget vrøvl. Der er altså ikke tale om “rabiate fortolkninger”, gud nåde iøvrigt dem, der vover at fortolke koranen. Selv Jakob Mcmagama siger, “det er en ekstrem udlægning af en religion”. Koranens ordrette citater? Det kalder jeg rettroenhed eller bogstavtro.

“Der er kun én islam”, siger Erdogan, og det har han fuldstændig ret i, nemlig Guds uforandrede ord gennem 1400 år. Til gengæld er der over en milliard muslimer, som er forskellige. Enhver der har prøvet at ændre den og reformere, har mødt en hurtig død. Derfor er det selvfølgelig også noget sludder at ønske sig en dansk imamuddannelse og “en dansk islam”. Den ville nødvendigvis bygge på en reformeret koran, og det har været ude af billedet i 1400 år. Et  typisk S, SF, Radikalt luftkastel. Illusionerne om islam står i kø.

Vi skal altså leve med koranens ord i al fremtid, har politikerne fundet ud af bag ryggen på os, og den sørgelige sandhed kan vi lige så godt se i øjnene uden filter. Koranen strider desuden dusinvis af steder mod både Grundloven og straffeloven, hvad man nemt kan se af at HUT Talsmanden Fadi Abdullatif fik betinget fængsel for at citere den ordret. En absurd situation.

Tina Magaard og Kasper Støvring (min. 27:48) repræsenterer ædrueligheden i denne debat. Politikere kan jeg næsten ikke tåle at se og høre længere, hvad jeg mener om dem, hvor meget jeg foragter dem, egner sig egentlig ikke til at komme på tryk.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Morten Dreyer

  Hvis SF og S får gennemført imam uddannelser i Danmark, vil deres krav om ligestilling også fastholdes ?

  Kvindelige imamere vil være en nyskabelse.

  • sussebassa

   ..kommer aldrig å skje…
   Ingen muslimer ville våge, og kvinner, da har du ikke mye kunnskap om islam…i så fall vil det skje når Hell fryser øver…

  • Lenn

   Men det er samme djævel, de tilbeder… At tro, at man kan reformere i-slam er som at be’ satanister om at begynde at synge salmer.

 • Hestehandleren

  Bortforklaringerne kører pt. med “tæppebombning” i de etablerede medier… Det sædvanlige:
  – Det er ikke det hele billede vi får….
  – Det er taget ud af kontekst….
  – Det er kun en betydelig minoritet….
  – Det er en moderat iman i et radikalt miljø… Underforstået, de arbejde for integration….
  – Den virkelige fare er højreekstremisme, der kan opstå i forbindelse med disse udsendelser….
  – TV2 undergraver integrationen af muslimer….
  – Soldiers of Odin, har rocker relationer….
  – Løsningen er mere lempelig flygtninge politik….
  – ect
  – ect

  Mon ikke vi tager en tur mere, efter næste terrorangreb…? På et eller andet tidspunkt må politikerne vel blive klogere…? MAN HAR LOV AT DRØMME.. 🙂 God vind og husk: ADVAR DINE BØRN… Mod Islam og naivitet..!

  • snaphanen

   Støvring citerer en et par undersøgelser, der siger at 70 procent af muslimer sætter sharia over loven. Ingen kommenterer det

   • Hestehandleren

    Af alle kulturer, som “de politisk korrekte” vælger, der skal fylde hullet for vores manglende “børnefødsler”… Så vælger de, modkulturen, til vores verdslige samfund… Den kognitive dissonans har kronede dage i disse tider… Men, mon ikke det hele, kollapser i vores “levetid”.. Og bluffen bliver “kaldt”….

    • sussebassa

     ….”barnefødsler”…
     ..og fremtidig stemmekveg.

 • prentesvarten

  Kvinnelige islamske imamer vil bli en ny berikelse her i Norden, vil de våve at hugge hodet av sine lesbiske muslimske søstre som har tittet frem under sløret…

 • Julemænd bør også uddannes.

 • Niels Henriksen

  Rød krig om muslimske friskoler: Det er trist og svensk 😉

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/roed-krig-om-musli mske-friskoler-det-er-trist-og-svensk/5992641

  12. mar. 2016 – kl. 21:57

  Det politisk korrekthed på den kedelige svenske måde, mener SF-rådmand,
  om radikalt nej til ekstra kontrol med muslimske friskoler

  Af: Jonas Sahl

  Der er udbrudt krig blandt politikere i rød blok.

  Årsagen er Socialdemokraternes forslag om at indføre forstærket
  tilsyn af muslimske friskoler i kølvandet på TV2 dokumentar Moskeerne
  bag sløret, hvor en forening afsløres i fusk med kommunale midler til
  driften af en koranskole.

  Forleden røg SF’s Özlem Cekic i flestet på Socialdemokraterne. I dag
  lørdag er det så SF og De Radikale, som skændes indædt.

  – Det er den gamle svenske tilgang til debatten. Svenskerne har jo
  heldigvis bevæget sig videre, men det lader til, at der stadig er nogle
  radikale, der står efterladt tilbage der, lyder det fra aarhusiansk
  SF-rådmand Thomas Medom direkte henvendt til den radikale
  folketingskandidat Karen Melchior, som mener, det er forkert at øge
  tilsynet med muslimske friskoler.

 • Peter Zichau

  Man orker det næsten ikke længere.
  Hvordan kan, antageligt, intelligente og veluddannede mennesker køre så meget i ring omkring noget så åbenlyst som islams forrykte tekster – og muslimernes forhold til dem..?
  Det handler overhovedet ikke om hverken lukning af moskeer eller begrænsning af eventuel ytringsfrihed. Det handler om, at vi har lukket islam ind i landet – og nu udfolder det sig helt efter bogen.
  Vil vi accepterer det – JA eller NEJ..?!
  Hvis vi gerne vil accepterer det, bliver resultatet – surprise – en islamisering af landet.
  Hvis vi ikke vil accepterer det, sku’ vi nok ikke have lukket muslimerne ind, til at starte med.
  Men nu kan alle idioterne så træde i vande over deres uvidenhed og fejlagtige beslutninger, mens familien Danmark og resten af den ikke-muslimske verden må tage sig til hovedet..!

  • Lenn

   Har det på samme måde; orker ikke helt længere.
   Folk tænker mere på, hvad de skal se i fjerneren i weekenden, hvad for noget mad de skal have osv osv. Tomme hjerner, som kun labber de små smuler i sig, som åndsamøberne inde på vores to sølle nyhedskanaler ‘udvælger’ til den gemene hob. Det bliver en uundgåelig verdenskrig, det er stensikkert! Hellere dét end at blive islamiseret!! Hellere en neutronbombe i hovedet end et slør! Det skulle vist gå en del mere stærkt med en neutronbombe end at være i den forkerte afstand ved en a-bombe…. (hvor man kun bliver middel grillet)

 • ramonafransson

  Jag lyckades se tre delar på Youtube av “Moskeerna bag sløret” innan de försvann på grund av någon upphovsrätt som jag inte förstår. Jag tittade också på Debatten, och idag skrev jag om det på min blogg, för är det något jag vill se så är det alla delarna med svensk textning på SVT. Tror någon att det kommer att ske?

  • snaphanen

   ja, de kommer her med engelske undertekster. Inden for en uges tid, vil jeg tro

   • ramonafransson

    Låter underbart bra!

   • Mike DK

    Er “Moskeerne bag sløret” kommet med engelske undertekster? I så fald hvor finder jeg dem?
    Link?
    På forhånd tak.

 • Lenn

  Man skulle egentlig spørge, om de 270.000.000 mennesker, der er blevet dræbt af muslimer de sidste 1.400 år, så bare var en lidt ‘stor fejl’, for en hel del psykopater må jo så have ‘fejlfortolket’ koranen… http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/
  Året 2015 slår i øvrigt alt, når det gælder drab på kristne i Mellemøsten (over 100.000!), og når det gælder muhammedanernes afslutning på deres elendige ramadan, så finder man et Ramadan Bombathon 2015 Scorecard lidt nede i denne tekst: http://www.barenakedislam.com/2016/03/12/uk-muslim-gets-away-with-murd er-because-he-was-fasting-for-ramadamadingdong/
  – De fejrede deres djævel med at slå næsten 3.000 uskyldige ihjel! Tænk, hvis vi fejrede højtider sådan! Forbyd den perverse sex-dødskult kaldet islam!!! BAN IT from Earth!!

 • Bjørn

  Løgnene er efterhånen bare pinlige.

  Men USA rører på sig med Trumph, Tyskland med AfD, Frankrig med FN, Østrig, Ungarn, Slovakiet og Kroatien har lukket grænsen og dannet en ny magt ved Doanu (ignoreret EU) – etablisemantet er skrækslagent !