15
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 2216
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Frauke Petry, tysk kemiker født i Brandenburg 1975. P 1 kaldte hende “højreekstrem.” Hele verdenspressen kalder hende “xenofob og ekstremist.” Hvad rager politiserende journalisters etiketter i grunden os? Journalistik er en lavkvalificeret, politisk mellemuddannelse. Hvem vil lade sig belære af dem? I Sverige er “rättvisan” en stor ting, og rättvisan har ramt svenske mainstream-medier så hårdt, at de ikke vil eksistere om ti år. Ikke alt er tibagegang. Staten må udgive dem som i DDR, og se om nogen overhovedet vil forbruge dem frivilligt. Jeg kender mange svenskere, der har forladt dem for tyve år siden, som anvender sindrige links og add blockers, hvis de endelig linker til dem. “Lügenpresse”, se til Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?