17
mar
Seneste opdatering: 17/3-16 kl. 2035
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ejendommeligt klip, det er svært at finde noget mere konkret om. Man kan se kommentarerne igennem på Supposedly doing a group “refugees” Army exercises! Her er en anden ting:Germany:Muslim refugee from Afghanistan made a rap video praising the Charlie Hebdo attacks

Europa står overfor en helt ny og farlig tid.

Europa er truet af masseindvandringens uoverskuelige følger. Og gemt i strømmen af asylansøgere kommer tusindvis af tilhængere af Islamisk Stat ind i de europæiske lande med det formål at begå terror.

Den skræmmende vurdering er kommet fra folk fra sikkerhedssystemernes top. Chefer fra Nato, Europol, antiterrorenheder og andre – folk som virkelig ved, hvad de taler op.Men der er reelt ikke blevet lyttet. Nu er grænserne omsider ved at blive lukket og kontrollen øget i en del lande. Men reaktionerne står slet ikke mål med alvoren i advarslerne. Hærchef: Faren for terror og social uro vokser – det er langt farligere, end politikerne tror

Undtagelsestilstand indskrevet i den franske forfatning ?

Overhuset fra stemt for det med overvældende flertal, hvilket måske bringer os nærmere spørgsmålet om, hvad islam er. Politik eller religion: En undtagelsestilstand


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 17 marts 2016 - 20:57 - Svar

Jo mere der kommer til overfladen af “Eksersering”, “Ny farlig tid” og “Undtagelsestilstand”…. Jo mere får vi “holdningsmasseret” Islam, ind som en “naturlig” del af Europæisk kultur… Og, at integration er mulig…

DR kører for øjeblikket en serie… “En vej – to verdener”… En skildring af underklassen og middelklassen, der bor på hver sin side af en vej i Brabrand “Gellerup vs Villakvarteret”…

Fra “sørgelige” skæbner med handicap over “skraldere/klunsere” til IT millionæren med social bevidsthed…Er der ET par “integrerede”… Hun; Tyrkisk muslim, han dansk… De hedder Uffe og Esra… i afsnit 3, “popper” DR at han er konverteret for at blive “et bedre menneske”… ( jaa-jaa-ja-ja-ja ).

Kernen i det hele er.: Muslimer, hvis forældre er flyttet hertil for årtier siden… Deres børn giver ikke afkald på deres ørkenrelegion/kultur. Men den unge mand, som gerne vil have kvinden (tyrken) til partner, forkaster sine danske værdier. DR og MSM i det hele taget er ikke interesseret i at stille spørgsmålet: Hvis dine muslimske forældre har valgt, danmark som deres børns hjemland… Hvorfor skal deres danske mænd så konvertere… Er det fordi Islam ikke er foreneligt med danskhed (Europæiske værdier )…?

Se udsendelserne på DR.dk… Og bræk jer, når i når til afsnit 3/4… PS Det er ligeså betændt som Rushi Rashits fætter-kusine sammenkomster på 24syv… Og symtomatisk for hele MSM og den politiske klasses Modus Operandum… Og det bliver værre og værre…

Lawrence

Posted: 18 marts 2016 - 09:20 - Svar

invernes

Posted: 18 marts 2016 - 11:45 - Svar

Det som forbauser meg er den passive holdningen folk i Vest Europa har, folk virker som en flokk fjernstyrte sauer , Vest Europa blir okkupert ødelagt og pervertert av islamske horder, folk er likegyldige ? normalt skulle muslim pakket blitt utslettet.

Leave a Comment