17
mar
Seneste opdatering: 17/3-16 kl. 2035
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ejendommeligt klip, det er svært at finde noget mere konkret om. Man kan se kommentarerne igennem på Supposedly doing a group “refugees” Army exercises! Her er en anden ting:Germany:Muslim refugee from Afghanistan made a rap video praising the Charlie Hebdo attacks

Europa står overfor en helt ny og farlig tid.

Europa er truet af masseindvandringens uoverskuelige følger. Og gemt i strømmen af asylansøgere kommer tusindvis af tilhængere af Islamisk Stat ind i de europæiske lande med det formål at begå terror.

Den skræmmende vurdering er kommet fra folk fra sikkerhedssystemernes top. Chefer fra Nato, Europol, antiterrorenheder og andre – folk som virkelig ved, hvad de taler op.Men der er reelt ikke blevet lyttet. Nu er grænserne omsider ved at blive lukket og kontrollen øget i en del lande. Men reaktionerne står slet ikke mål med alvoren i advarslerne. Hærchef: Faren for terror og social uro vokser – det er langt farligere, end politikerne tror

Undtagelsestilstand indskrevet i den franske forfatning ?

Overhuset fra stemt for det med overvældende flertal, hvilket måske bringer os nærmere spørgsmålet om, hvad islam er. Politik eller religion: En undtagelsestilstand


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?