18
mar
Seneste opdatering: 19/3-16 kl. 1706
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I mellemtiden kan man høre 27 syv interviewet med SUT. Man kan ikke rigtig ødelægge et interview med Søren Ulrik Thomsen. Her tænker jeg på den indforståede, københavnerkulinariske indpakning. Hold den ud!

6.4 mio i 2016? Fem scenarier for asylstrømmen

Tyskland risikerer at få 6.4 mio asylanter i 2016. Med Balkanruten lukket, vil de komme over Middelhavet og Kaukasus. Vil det lære politikerne, DR og Politiken, at antallet asylsøgere i princippet er uendeligt, og at asylstrømmen er et eksistensproblem, ikke for asylsøgerne, men for Europa. Analyse von Denkfabrik 2016 könnten bis zu knapp 6,4 Millionen Flüchtlinge nach Deutschland kommen. Se graikkerne på Die Welt.

Migranter og flygtninge vil blive ved med at rejse mod Europa, uanset om krigen i Syrien endte i dag, og uanset om Tyrkiet bliver enig med EU om at tage flygtninge tilbage fra Grækenland, lyder konklusionen.

Tænketanken, som udfærdiger fremtidsprognoser baseret på matematiske simulationer, har for avisen Die Welt lavet simulationer, som viser menneskestrømmen mod Europa afhængigt af krig, fred og lukning eller åbning af grænser. På den baggrund har man opstillet fem mulige scenarier for flygtningetallene.

Sidste og femte option er, at der opstår nye konflikter i Afrika, og at Balkan-ruten er åben for alle. Det ville indebærer, at op mod 5,3 mio. asylansøgere ville ende i Tyskland i løbet af året. Der er dog ikke meget, der tyder på, at alle landene på Balkan-ruten har i sinde at holde grænserne fuldstændig åbne, som man så det tidligere. Aftale eller ej, krig eller ej: Her er fem scenarier for migrantstrømmen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Louis B Knockel

Posted: 18 marts 2016 - 14:18 - Svar

Lort eller lagkage? Nej, det er ikke valgmulighederne. Lort er givet, og vi hjælpeløse små velfærdsstatsborgere får i årets løb at se, om det bliver vognlæs, skibsladninger eller amokløbende tsunamier af lort.

sussebassa

Posted: 18 marts 2016 - 18:04 - Svar

Jeg blir så oppgitt, men ikke overrasket…
Nå skal “flyktninger” sendes tilbake til Tyrkia…sier en ny avgjørelse i EU.
Disse EU ledere er ikke ved sine fulle fem…
Først åpnes grensene …når realitetene viser seg…land blir oversvømmet….så lukkes de….åpnes..lukkes..innskrenkes…
Jeg undres over IQen til disse EU ledere, spes Merkels som satte det hele i gang…og ryggsleikerne fulgte etter ..Løfven for eksempel..et sant mareritt for folk og land..altfor vek og dum.
Man er helt stum over denne dumskap.

  Henrik Petersen

  Posted: 19 marts 2016 - 09:12 - Svar

  Dette er absolut ikke tilfældigt. Merkel er jøde og har israelsk pas, dette er helt banale fakta.

   sussebassa

   Posted: 19 marts 2016 - 15:47 - Svar

   …vil du utdype det mere….

   MollyM

   Posted: 19 marts 2016 - 16:29 - Svar

   Du er jo vanvittig – og DET er de endnu mere banale fakta!

Lawrence

Posted: 18 marts 2016 - 21:44 - Svar

Med fem mio immigranter ind i Tyskland i år så er borgerkrigen omsider kommet folkens. Det bliver grimt, grimt, grimt.

https://youtu.be/dF9V8POmuxg

  Morten - - -

  Posted: 19 marts 2016 - 09:22 - Svar

  Næh! Så er “borgerkrigen” omsider slut! Tyske mænd i fertil alder er allerede nu meget tæt på at være i mindretal. Casus belli er ikke – som analytikere fejlagtigt tror – i Det Sete, men i Øjet, Der Ser. Og Tyskland kan ikke mønstre ligeså mange aggressive unge mænd, som de muslimske kolonier på indeværende tidspunkt kan. Med indmarchen af blot et par millioner flere muslimske mænd i fertil alder, er det sket. Måske er det dét, Lars Løkke Rasmussen véd, og derfor han forbereder sig på “den nye, europæiske virkelighed” med en “forsigtighedspolitik i forhold til at begrænse den tiltagende indvandring”?

  – – –

  sussebassa

  Posted: 19 marts 2016 - 14:38 - Svar

  La den endelig begynne i hele Europa, jo før jo bedre.

Anna Svensson

Posted: 19 marts 2016 - 01:13 - Svar

Detta är ingen bra början på en helg!

  Zika Zhekelmeister

  Posted: 19 marts 2016 - 18:12 - Svar

  De blir nok nødt til å selge kuse.

   invernes

   Posted: 19 marts 2016 - 23:03 - Svar

   Hehe ja siste utvei 🙂

    Zika Zhekelmeister

    Posted: 19 marts 2016 - 23:54 -

    Bare ikke Stomperud må selge kuse 😉

Leave a Comment