18
mar
Seneste opdatering: 19/3-16 kl. 1706
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I mellemtiden kan man høre 27 syv interviewet med SUT. Man kan ikke rigtig ødelægge et interview med Søren Ulrik Thomsen. Her tænker jeg på den indforståede, københavnerkulinariske indpakning. Hold den ud!

6.4 mio i 2016? Fem scenarier for asylstrømmen

Tyskland risikerer at få 6.4 mio asylanter i 2016. Med Balkanruten lukket, vil de komme over Middelhavet og Kaukasus. Vil det lære politikerne, DR og Politiken, at antallet asylsøgere i princippet er uendeligt, og at asylstrømmen er et eksistensproblem, ikke for asylsøgerne, men for Europa. Analyse von Denkfabrik 2016 könnten bis zu knapp 6,4 Millionen Flüchtlinge nach Deutschland kommen. Se graikkerne på Die Welt.

Migranter og flygtninge vil blive ved med at rejse mod Europa, uanset om krigen i Syrien endte i dag, og uanset om Tyrkiet bliver enig med EU om at tage flygtninge tilbage fra Grækenland, lyder konklusionen.

Tænketanken, som udfærdiger fremtidsprognoser baseret på matematiske simulationer, har for avisen Die Welt lavet simulationer, som viser menneskestrømmen mod Europa afhængigt af krig, fred og lukning eller åbning af grænser. På den baggrund har man opstillet fem mulige scenarier for flygtningetallene.

Sidste og femte option er, at der opstår nye konflikter i Afrika, og at Balkan-ruten er åben for alle. Det ville indebærer, at op mod 5,3 mio. asylansøgere ville ende i Tyskland i løbet af året. Der er dog ikke meget, der tyder på, at alle landene på Balkan-ruten har i sinde at holde grænserne fuldstændig åbne, som man så det tidligere. Aftale eller ej, krig eller ej: Her er fem scenarier for migrantstrømmen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?