22
mar
Seneste opdatering: 22/3-16 kl. 2207
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BREAKING NEWS, BRUSSELS: At least 34 dead after ‘suicide bombers’ hit American Airlines check-in desk at Brussels Airport – wounded, many heavily.   – Thomas Nydahl: Blodbad i Koranens anda.  Se France 24 live tv på engelsk.

Det ser ud til, at alle bomber var selvmordsbombere. Bomberne på Maelbeek Metro sprang 200 meter fra Berlaymont-bygningen hvor EU-parlamentet sidder. Der er ikke plenum i dag, men adskillige aktiviteter.

Bryssel har muslimsk flertal omkring 2025-2030. Til den tid vil NATO og EU’s institutioner antagelig være flyttet til et sikkert område, hvis EU da har efterladt sig sådan et til den tid.

“Når vi når til selvmordsbomberen, til martyren, som for troen lader sig sprænge i luften blandt civile, er sammenstødet mellem os nået til sit væsens maksimum. Italiensk politolog: “Vi står foran en katastrofe”

«Er det trygt å fly via Brussel?» spurte lillejenta da vi for ikke lenge siden skulle ut på en litt lengre tur. «Nja, skulle det ikke det?» svarte jeg litt sånn avventende for å finne ut hvor mye hun hadde plukket opp. På vei til skolen i slutten av november hadde hun spasert forbi et avisstativ. Det var i de dagene det bortimot hersket unntakstilstand i den belgiske hovedstaden. Det var stridsvogner i gatene og metroen var stengt. Det var bare noen dager etter Paris.Vi valgte underdanighet, og vil få krig.

Nogle af de mistænkte terrorister ifølge Redactie. be. Til internt brug, men Tweetet ud af politiet ved en fejltagelse.

terror

Lars Hedegaard skriver på Facebook

Vi er i krig (gid det var så vel)

Pernille Vermund har sagt det: “Med mellemøstlige mennesker medfølger mellemøstlige tilstande. Alt går som forventet.” Det siger hun, nu hvor blodet atter flyder i Bruxelles – med snesevis af døde og hundreder af sårede.

Inden skyderierne og bombesprængningerne hørte vidner de mellemøstlige barbarer råbe noget på arabisk. Det har nok været “Allahu akbar” – Allah er større. Og det har de fuldstændig ret i. Han er i hver fald en del større end de politikere, der har importeret og fortsætter med at importere muhammedanere, som de af en eller anden årsag mener vil holde op med at være muhammedanere i det øjeblik, de krydser de europæiske grænser.

Skal vi nu forestille os, at de politikere, der har givet Allahs soldater mulighed for at opbygge befæstede positioner og kommandocentraler (læs: moskeer) i vore lande, vil lede os i forsvaret for friheden? Det skal man vist være intellektuel eller Politiken-læser for at tro.

Krig forudsætter, at to parter slås. Hvis kun den ene part (nemlig de rettroende muslimer) gør det, mens vore ledere satser på at “integrere” angriberne, er der ikke tale om krig, men om et slagteri, som vore politikere har banet vejen for.

EU foreign policy chief Mogherini weeps over Brussels bombings


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?