24
mar
Seneste opdatering: 24/3-16 kl. 0607
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Søren Hviid Pedersen medvirker også.


Islam og kriminalitet

Av Peder Fjordman Jensen
·
Det er i beste fall liten forskjell mellom jihad og vanlig kriminell aktivitet. I verste fall er det ingen forskjell i det hele tatt. Muhammed og de tidlige muslimene i Medina var landeveisrøvere som plyndret og drepte andre mennesker. Dette kalte de “jihad for Allah.”

Det forklarer hvorfor så mange muslimer er kriminelle, og hvorfor så mange voldskriminelle konverterer til islam i fengsel. Ingen bør bli spesielt forbauset dersom Anders Behring Breivik konverterer til islam i fengselet, når han er blitt lei av å være nazist. Han beundrer al-Qaida og andre islamske jihadister.

Nok en gang kan vi se, som i Paris og København i 2015, at morderiske jihadistiske angrep utføres i europeiske byer av muslimer som allerede var kjent for politiet. Dette får politimyndighetene kritikk for. Kanskje fortjener de noe kritikk. Det er mulig at politiet og sikkerhetsmyndighetene kan være bedre organisert og utstyrt. Selv om dette skulle være sant er det likevel bare et sekundært problem.

Hovedproblemet er at politiske ledere har sluppet inn altfor mange muslimer. Det finnes nå så mange muslimske innvandrere, pluss en og annen konvertitt, i vesteuropeiske byer at det er umulig for sikkerhetstjenestene å ha kontroll over alle militante muslimer. Myndighetene har mistet kontrollen over sitt land. Så lenge masseinnvandringen fortsetter og vi importerer enda flere muslimer vil dette problemet forverre seg.

Dersom utviklingen fortsetter som nå vil den kunne lede til kaos, anarki og sosial oppløsning. Myndighetene viser at de ikke kan opprettholde et minimum av sikkerhet eller beskytte landets grenser. De meget høye skattene de innkrever vil da ikke lenger oppfattes som legitime av borgerne.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?