24
mar
Seneste opdatering: 24/3-16 kl. 0607
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Søren Hviid Pedersen medvirker også.


Islam og kriminalitet

Av Peder Fjordman Jensen
·
Det er i beste fall liten forskjell mellom jihad og vanlig kriminell aktivitet. I verste fall er det ingen forskjell i det hele tatt. Muhammed og de tidlige muslimene i Medina var landeveisrøvere som plyndret og drepte andre mennesker. Dette kalte de “jihad for Allah.”

Det forklarer hvorfor så mange muslimer er kriminelle, og hvorfor så mange voldskriminelle konverterer til islam i fengsel. Ingen bør bli spesielt forbauset dersom Anders Behring Breivik konverterer til islam i fengselet, når han er blitt lei av å være nazist. Han beundrer al-Qaida og andre islamske jihadister.

Nok en gang kan vi se, som i Paris og København i 2015, at morderiske jihadistiske angrep utføres i europeiske byer av muslimer som allerede var kjent for politiet. Dette får politimyndighetene kritikk for. Kanskje fortjener de noe kritikk. Det er mulig at politiet og sikkerhetsmyndighetene kan være bedre organisert og utstyrt. Selv om dette skulle være sant er det likevel bare et sekundært problem.

Hovedproblemet er at politiske ledere har sluppet inn altfor mange muslimer. Det finnes nå så mange muslimske innvandrere, pluss en og annen konvertitt, i vesteuropeiske byer at det er umulig for sikkerhetstjenestene å ha kontroll over alle militante muslimer. Myndighetene har mistet kontrollen over sitt land. Så lenge masseinnvandringen fortsetter og vi importerer enda flere muslimer vil dette problemet forverre seg.

Dersom utviklingen fortsetter som nå vil den kunne lede til kaos, anarki og sosial oppløsning. Myndighetene viser at de ikke kan opprettholde et minimum av sikkerhet eller beskytte landets grenser. De meget høye skattene de innkrever vil da ikke lenger oppfattes som legitime av borgerne.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


kenneth hovestøl

Posted: 24 marts 2016 - 06:11 - Svar

“Hovedproblemet er at politiske ledere har sluppet inn altfor mange muslimer.”

– Og alt det negative som følger med dette er del-problemer som lett hadde været unngått ved at landene hadde sterkere ledere. I positivt forstand. Eller rettere sakt ledere som arbeidet for landets befolkning til beskyttelse og trygghet.

– Det er en hard og tøff verden vi lever i. Og derfor trenger landene beskyttelse og trygghet som en, ja en menneskerett. Denne menneskeretten har ikke politikerer i “blodet” til dags dato. Jo, forresten, Ungarn og Polen kanskje.

Peter Zichau

Posted: 24 marts 2016 - 16:12 - Svar

De Radio24syv-værter er da i den grad til at brække sig over. Vil den åndssvage venstrefløj – herunder hele journaliststanden – venligst snart se, at få fingeren ud og melde sig ind i virkeligheden..?!
For det første går hele deres agenda tydeligvis ud på, at få en højreorienteret person til, at gå ind for tortur. Med til lejligheden afspillede Donald Trump- citater.(!) Uha, uha… For det andet har hverken Morten Uhrskov, Sørine Godtfredsen eller Søren Hviid Pedersen noget som helst med tortur at gøre. Så hvorfor trækker man dem ind i et program om det emne. Spørg dem dog om det de véd noget om, i stedet for det infantile pjat man fremturer med dér. Og så får vi gudhjælpemig en rapport fra Bruxelles, hvor et andet infantilt følelses-menneske kan berette om, at livet går videre.(!) Nøj, hvor det går… Men det sjoveste er vel næsten, at Muhammed ringer ind og snakker om, at vesten selv er skyld i det hele(!) og at han da naturligvis går ind for tortur – bare det også bliver brugt imod andre end muslimer.(!) Ja, tak skal du ha’ for dit opkald Muhammed – det var en interessant vinkel.(!) Så var bunden ligesom nået.
Kan de virkelig ikke selv se det..?! Så forstår jeg sgu bedre hvorfor vi er havnet hvor vi er..!

  snaphanen

  Posted: 24 marts 2016 - 18:08 - Svar

  Du har ret, hun lyder fuldstændig som P 1. Hendes tricks for at lokke Uhrskov i gyngen, er latterligt gennemskuelige

  MollyM

  Posted: 25 marts 2016 - 13:11 - Svar

  Hvilken skod-kanal …. og Mohammed?! Hm … tilhører vist ikke ligefrem “blomsten af Danmarks ungdom. Der er ikke meget håb tilbage, “vi” (ikke jeg!) solgte vort fædreland, slaget er tabt, er jeg bange for …

prentesvarten

Posted: 24 marts 2016 - 18:37 - Svar

Islams taqqyia, med 7 regler for å lure, bedra og bekjempe de kristnes vantro, med stilltiende uvitende aksept fra samtlige skandinaviske sosialdemokratiske liberalister, for å fortsette folkemordet på egen etniske befolkning uten synlig motstand; hva gjør vi som vil bekjempe dette vanviddet/ondet?

latmask

Posted: 25 marts 2016 - 07:45 - Svar

Det borde vara enkelt att kriminalisera hela islam. Det finns flera suror i koranen som uppmanar till massmord på alla otrogna (kuffarer). Ett nödvändigt villkor för en muslim för att få stanna i Europa skall vara att han konverterar till kristendomen.

Leave a Comment