24
mar
Seneste opdatering: 24/3-16 kl. 1931
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Quitting EU would make Britain SAFER, says former MI6 chief: Sir Richard Dearlove suggests Brexit would make it easier to deport terrorists and control our bordersFormer MI6 Chief: Leaving European Union Would Help British Security – Sikkerhedskilder: 600 IS-terrorister er smuglet til Europa og klar til at slå til og  helt aktuelt: UK terror plot foiled: Drive-by jihadis planned to murder soldiers, police and civilians

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Lassefar

  Hvorfor blir det ikke et folkekrav i Europa at EU skal oppløses ? hva i helvete feiler det folket i Vest Europa ? straks man kommer til Øst Europa er folk normale.

 • Lassefar

  Dansker og svensker blir rævkjørt av EU.

 • Lassefar
 • S Pdlr

  Let’s hope Brexit will be the start of EU collapse. Then comes Poland, Hungary, and more to follow. Germany will stop dreaming of european hegemony, the WW3, EU, will not succeed.

 • Holger Larson

  Radovan fik en dom på 40 års fængsel for at slå 48000 muslimer ihjel. Nogle mener han skulle have haft en medalje.

  • Peter Zichau

   Nu er det, i dagens klima, også lidt svært at forsvare sig med, at de bosniske muslimer var nogle forbrydere, som oven i købet allierede sig med nazisterne under anden verdenskrig.
   Tito styrede dem med hård hånd, med støtte fra Sovjet. De fleste af dem assimilerede, kvinderne smed tørklædet og folk giftede sig med hinanden, på trods af trosforskelle – fordi religion var pillet helt ud af ligningen. Så serberne vidste jo nok hvad der ville ske, da systemet endeligt brød sammen. Hvad de nok bare ikke havde regnet med var, at vesten i mellemtiden havde undergået en hjernevask og historierevision – uden sidestykke.
   Men hvad – den der ler sidst ler bedst…

 • Lenn

  En dag vil europæerne angre, at man ikke eksekverede de ‘hjemvendte’ terrorister….. de hjernedøde politikere lader dem gå frit rundt og endda nasse på vores system! Det er så fantastisk stupidt, at man mangler ord.