26
mar
Seneste opdatering: 27/3-16 kl. 2217
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den tidligere statsminister Reinfeldt talte så det gav genlyd i danske aviser, og det blev fanget på en mobiltelefon. Han er ironisk, for han kan ikke lide, at selv seriøse, svenske skribenter bruger ordet “systemkollaps” om Sverige. Det var dog kun en feberredning, der i januar reddede Sverige fra total kollaps, eller rettere udskød den. Det var hans egen politik, der kørte ind i virkelighedens betonmur.

Han taler her for sit eftermæle og sin syge moster. Læg mærke til, men hvilken reservation publikum i salen modtager Reinfeldts ironi og “humor”. Et enkelt fnis bliver det til. De er simpelthen ikke med ham, havde det ikke drejet som om svenskere, var han blevet buh’et ud som en Ceaucescu på balkonen. Tino Sanandaji klæder Reinfeldts løgne helt af:

Sverige gældsætter sig, den offentlige service er nede på fælgene, folk dør på sygehusenes ventelister, skolen er havereret, der er knap et mord om dagen – syv gange flere end i Danmark – og den næste opstand i ghettoerne vil kræve at hæren sættes ind. Det skøjter han let henover. I hans retorik har han hjulpet livstruede krigsflygtninge, skønt kun fem procent af dem, der har invaderet landet har villet identificere sig og således ikke kan bevise, de er flygtet fra noget som helst, der giver asylret.

Det har med andre ord overhovedet ikke drejet sig om godhed og næstekærlighed, men om noget andet. Noget internt svensk, der tangerer en pervers psykologi. Magten siger: “Se, folkens, vi kan opløse jer, hvis det passer os,” og det kunne de da. De foragter deres eget folk, og det er straffen.

Formålet med Sveriges asylpolitik henligger i det ret dunkle, for så vidt man overhovedet kan tale om en politik. Set udefra har der ikke været andet formål end at skifte den svenske befolkning ud så hurtigt som muligt med ligegyldig hvem. Det er det eneste rationale, man kan se i den, og det kræver løgne og følelsesapeller fra den hovedskyldige at bortforklare.

Hån og ironi er hans forsvar, og det værste er, at han kommer til at slippe for at stå til regnskab for, hvad han har gjort. I manges øjne, er han en gemen forbryder, så det er skidt han kan leve uanfægtet videre i det internationale jet-set. Imens viser samfundsopløsningen sig hver dag, så man skal hedde Fredrik, for ikke at se den:

Stenkastning och bränder i Stockholm

Stenkastning i Hovsjö – polisbil fick ruta krossad, Nya bilbränder i Stockholmsförort


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 26 marts 2016 - 16:58 - Svar

Jeg vil påstå at

Reinfeldts er en av de ondeste personer / vesen i Skandinavia, en psykopat som egentlig burde sitte på et mental sykehus.

  snaphanen

  Posted: 26 marts 2016 - 18:02 - Svar

  ikke engang hans far bryder sig meget om ham

  https://www.youtube.com/watch?v=5FbyI6nYDII

   kenneth hovestøl

   Posted: 26 marts 2016 - 18:49 - Svar

   Kadaverdisiplin i hjemmet….!!!!

   invernes

   Posted: 26 marts 2016 - 21:57 - Svar

   Damien Thorn 666/The Devils Son. 🙂

   Lotta

   Posted: 27 marts 2016 - 09:55 - Svar

   Jag får ont i magen av att lyssna på Reinfeldt… .”för mig är det frågan om ägs det här landet av folk som bott i fyra generationer eller..”
   Hur kunde det gå så här långt att vårt fädernesland plötsligt inte längre skulle vara vårt utan tillhöra alla? Hur kunde det gå så här långt att vi plötsligt skulle vara allmängods, till för allt och alla? Hur kunde en sån landsförädare och quisling få makten utan en enda blodsdroppe föll? Allt har glidit in i den totala utförsäljningen av vårt land utan något särskilt motstånd alls.
   Vissa dagar vill jag bara gråta.

  kenneth hovestøl

  Posted: 26 marts 2016 - 18:44 - Svar

  I internasjonale media skrives det om at Merkel og Tyskland fremdeles føler skyld i det nazismen gjorde før og under andre verdenskrig. Og derfor er/var så positivt til denne masseinnvandringen.
  – Kan man spekulere i at Sverige også har slike skyldfølelser pga sine mange nazisympatisører før og under krigen?

   invernes

   Posted: 26 marts 2016 - 21:57 - Svar

   Ja noe er gærent i alle fall 🙂

   jasminum

   Posted: 26 marts 2016 - 23:05 - Svar

   Kan sosiopater føle skyld?

    kenneth hovestøl

    Posted: 27 marts 2016 - 09:11 -

    Nei, Jasminum. Ikke her. Dog vil sosiopater bruke alle midler til sin sak. Og her i denne sammenheng….
    – Så brukes skyldfølelsen bevist på folket for å gjennomføre en masseinnvandring i sine respektive hjemland.

    Se bare på hvordan media brukte barn med oppblåste mager nede i Afrika. Det var reelle katastrofer i så tilfelle. Men det ble mest brukt i propaganda henseende.

    Det er vel fremdeles hungersnød i Afrika. Og hvor er alle bildene av oppblåste mager nå..?

    Bare at i de siste tiår så er det muslimene vi skal “synes synd” og ikke tale vont om. Fordi/pga ????

    Vil også legge til at mange politikere i Europa er enten sosiopater eller psykopater. Hitler, Stalin og bla. Mussolini var nok psykopater. Reinfeldt ser ut til å være, etter det jeg kan se, høre og lese, en sosiopat….. Og skyldfølelse…..NEI, ALDRIG!!

   Bjørn

   Posted: 27 marts 2016 - 10:52 - Svar

   Skyldskomplekset er et venstrefløjs-fænomen, ikke et historisk betinget. I Danmark består komplekset i skyld over kolonitiden, slaveriet, muhammedtegningerne, afvisningen af flygtninge, børnearbejde i kaffeplantagerne, alt ikke fair-trade og økologi, osv.

    kenneth hovestøl

    Posted: 27 marts 2016 - 11:39 -

    Du har rett, Bjørn.
    – Det historiske aspektet/innslaget var ment å vise litt av forskjellen på en sosiopat og psykopat.

    – I Norge er en av de største bidragsyterne på “venstrefløjs-fænoment” at vi i Norge har slik en overflod av oljepenger. Landet er nok ikke stort nok for alle millionene migranter. Men penger har vi jo nok av. Og de skal brukes på GOD SAMVITTIGHET….

   Lenn

   Posted: 28 marts 2016 - 01:21 - Svar

   Jeg tror, at det for Sverige skyldes ren og skær dumhed. Svenskerne bliver styret af småt kørende madammer og metroseksuelle mandslinge, og ingen af dem har nogensinde gidet bruge tid på at sætte sig ind i, hvad islam er. Svenskerne har desuden aldrig udtrykt nogen som helst anger ift. deres behandling af jøderne, og det svenske jødehad er nærmest verdenskendt.

    jasminum

    Posted: 28 marts 2016 - 18:07 -

    Hvordan kan man unngå å være dum, når sannheter blir holdt fra en. Når det tilbake bare blir en mengde symptomer man skal forholde seg til. Symtomer som opprører, men også spiller på folks samvittighet, og en følelse av at det er en selv der må være noe galt med). Dette tilsammen sørger for at forvirringen blir total, og at der oppstår gnisninger mellom folk og myndigheter som bare vanskelig lar seg håndtere rasjonelt. På et vis gjør det oss sjakk matt.

    Man sørger for at befolkningen beveger seg i tykk tåke – langs en klippekant = passifisering.

    Krig via okkupasjon ville være langt å foretrekke! Men politikerne skal jo helst bistå disse fremmede maktene, og resultatet viser seg i hele Europa. Helt tydelig, men ingen (nesten) tør eller VIL tale om det. Derfor svir det langt inn i sjela å måtte høre på slike som Reinfeldt, rent utålelig, han som har brukt Sverige til fordel for NWO-makerne som etterhvert viser sitt sanne ansikt.

    Lenn

    Posted: 29 marts 2016 - 14:42 -

    Ja, Jasminum, du har ret i dette. Man vil pacificere hele Vesten, og det samme gør muslimen Obama, når han går ud og taler om, at uuuha, nu må man endelig ikke ‘stigmatisere’ muslimer! Jo, man må så, for man kan jo knagme ikke vide sig sikker, når man står i kø eller sidder i et tog, for det vrimler jo med perkere, og man ved ikke, hvem der nu har fået den ide at skulle op og ‘ordne’ jomfruer! At stigmatisere er vel en mild ting i forhold til de onde bomber med skruer og søm, som de onde muslimer fyrer af midt i menneskemængder. Det er horribelt, og vore dages politikere er feje hunde! Jeg nærer afsindig stor afsky for dem! Det samme gør jeg for journalister, som hele tiden forsøger at bortforklare og komme med politiseringer; fx i forhold til terrorangrebet i Lahore, som bliver forsøgt gjort politisk. Det var det ikke, og det siger de jo også selv, muhammedanerne, som gjorde det: De gik decideret efter kristne, og tjekker man fx Raymondibrahim.com eller Jihadwatch.org, så kan man måned for måned se de ufatteligt mange angreb på kristne i 50 lande. Det står i koranen, at de skal dræbe ‘først sabbatsfolket, dernæst søndagsfolket’, men det vil MSM ikke rapportere, og først nu den anden dag har Det Hvide Hus anerkendt, at der foregår systematisk folkedrab på kristne i Mellemøsten.
    Jeg kommer tit i snak med muhammedanere, fx når jeg tager bus og tog, og den anden dag satte en fyr sig ved siden af mig. Han var fra Pakistan, og jeg begyndte at spørge ham, hvordan det kunne være, at muslimer mener, at de skal dræbe-dræbe-dræbe for at imødekomme deres onde afgud. Jeg var ret vred, så jeg sagde direkte til ham, at muslimer tilbeder Satan! Han havde ikke tilkendegivet, at han var muslim, men det kom så frem, og jeg havde jo gættet det. Jeg sagde også, at Jesus siger: “Elsk din næste som dig selv, gør godt imod dine fjender”, men jeres afgud, sagde jeg, han siger: “Dræb-dræb-dræb!” Han spurgte mig så, om jeg mente, at Jesus stadig lever, og jeg sagde, at ja, det gør Han, for han er Guds søn og det eneste menneske nogensinde uden synd, derfor kunne Døden ikke fastholde Ham. Så stod jeg af, men sagde pænt ‘hej’ til ham…
    Det interessante er, at der lige nu er rigtigt mange muslimer i flere mellemøstlande, som bliver kristne, for de væmmes ved mange muslimers afskyelige og onde handlinger. Nogle kirker fortæller, at muslimer bare møder op i kirker og siger: “Jeg vil være kristen!”, og det kan nærmest ikke gå hurtigt nok. Det er vigtigt at støtte op om dette arbejde med pengedonationer til nødhjælp og Bibler, for mange kristne og yazidier lider voldsomt under både sygdom og hungersnød i bl.a. Syrien og det nordlige Irak nu, og de kristne organisationer hjælper både kristne forfulgte, yazidier og muslimer. Derfor bliver flere muslimer kristne, når de ser det sind, som de kristne har.

  Anna Svensson

  Posted: 26 marts 2016 - 18:51 - Svar

  Dessutom tvivlar jag på att hans påstådda intelligens finns. Detta “tal” är väl i allra högsta grad bevis på både ignorans, arrogans och dumhet.

   Lotta

   Posted: 26 marts 2016 - 20:04 - Svar

   Lite som kejsarens nya kläder. Så många ser inte det uppenbara – kejsaren är naken och dummare än tåget.

    jasminum

    Posted: 28 marts 2016 - 17:47 -

    Han har bare vært sine oppdragsgivere tro. AAO er deres identitet.

    Lotta

    Posted: 28 marts 2016 - 19:20 -

    Aao? Vilka är det?

    jasminum

    Posted: 28 marts 2016 - 19:48 -

    Angloamerikanske oligarker. Se siste artikkel på anthropocene.live (27.3.16)
    Forøvrig artiklene 1-10 (I-X) gjennom februar-mars på samme sted. En forutsetning for å forstå hva som skjer i verden idag. Det bakenforliggende spillet vi knapt kunne tro utspilte seg – idag avslørt. Men man vegrer seg fortsatt, mye lettere å ta itu med utslagene/symptomene. Vår framtid avhenger av at vi tar realitetene for realiteter, trekker opp rullegardinene. Det sies jo at kunnskap gir makt. Og om den spres, (kunnskapen); hvem vet – kanskje kan den utgjøre en forskjell.

    Lotta

    Posted: 28 marts 2016 - 20:34 -

    .Aha då förstår jag…(.googlade på aao och fann bara ögonläkare. Tänkte att det kan knappast vara dessa herrar som ligger bakom så mycket här i världen )

    Jag instämmer vi måste se bakom symtomen och sätta ljuset på de som verkligen hållet i tåtarna annars kommer vi ingen vart.

    jasminum

    Posted: 28 marts 2016 - 21:56 -

    Ha,ha,ha til det første (ler godt).

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 26 marts 2016 - 22:11 - Svar

   Man skulle kunna uttrycka det så att hans intelligens är i ständig kollaps.

   Olav Ødegaard

   Posted: 29 marts 2016 - 15:20 - Svar

   Han er med stor sannsynlighet normalt utrustet. Det var spennende å høre ham mot den førende sossen før M vant valget, begge viste seg å være gode retorikere. Husker jeg håpet han skulle vinne. Men jeg trodde det var ekte konservative verdier mannen sto for.
   Det viste seg at han hadde ganske andre oppdragsgivere enn velgerne, noe vi også ser hjemme i Norge, da særlig i partiet som skulle vokte arbeidernes interesser..

    Anna Svensson

    Posted: 29 marts 2016 - 17:48 -

    Jag hade samma förväntningar som du, men ack vad man kan bedra sig.

  Skåning

  Posted: 27 marts 2016 - 01:46 - Svar

  Sociopater hör inte hemma på mentalsjukhus, men definitivt heller inte i politiken. De ska förses med en diagnos som samhället kan förhålla sig till, och förhoppningsvis få ett meningsfullt mekaniskt arbete och inte skaffa barn. Extremsportare är en annan bra syssla.

  noisme

  Posted: 28 marts 2016 - 16:36 - Svar

  enig..sittet sammen med løflen,jagland,stoltenberg,brundtland,merkel og resten av europas venstreekstreme politikere og journalister………

FelixKrull

Posted: 26 marts 2016 - 17:39 - Svar

Jeg ved ikke med Sverige, men i Danmark regnes et mord for opklaret, hvis blot der rejses tiltale, saa maaske skulle du vaere forsigtig med den statistik.

Skåning

Posted: 26 marts 2016 - 20:12 - Svar

Han har blivit en gaggig gubbe vars enda syfte är att försvara sig själv och sin prestige inför eftervärlden.

Peter Zichau

Posted: 26 marts 2016 - 20:24 - Svar

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Sverige er et omvandrende mindreværdskompleks.
Her sidder man oppe i nord, omgivet af Danmark, Norge og Finland, og drømmer store “storebrors-drømme” om, at spille en vigtig rolle i verden, så de andre nordiske lande kan se op til en – og se hvor dygtig man er.
Men Danmark er mere orienteret mod kontinentet, Norge har olie og national stolthed og ikke engang Finland, deres tidligere besiddelse, skænker dem en nævneværdig tanke. Ja, det skulle da lige være når det vælter ind med migranter, som egentligt skulle være blevet i Sverige.
Og hvad gør man så. Man sørger da bare for, at inviterer hele verden til Sverige, så multikulturen rigtig kan udfolde sig, befolkningstallet kan stige til højder der kan tages seriøst og Stockholm kan blive en kosmopolitisk smeltedigel, der kan lege med de store. Med andre ord en provinsiel tankegang så det basker.
Men nu er hele Sverige selvfølgelig ikke Stockholm. Det meste af både nord og syd hviler sådan set ganske fint i sig selv, uden at have de store drømme om at spille vigtig. Men det sku’ Reinfeldt nok se til, at få lavet om på. Så da han en dag fløj fra Stockholm og ud i den store verden, kunne han på sin vej konstaterer, at der var masser af plads til alt den mindre progressive befolkningsopfyldning – udenfor Stockholm. Idioterne skulle bare “åbne deres hjerter” så han kunne få luftet ud i alt den svenske ligegyldighed og skabe en underklasse der kunne servicerer Södermalms kosmopol-hungrende borgerskab. Hvis ikke de brød sig om det, var det selvfølgelig fordi de ikke forstod det. Men de boede jo heller ikke i Stockholm og havde derfor heller ikke det samme store udsyn som journalister, kunstnere og rigsdagspolitikerne jo havde. Det ville i øvrigt også være alt for svært at forklare dem det. Så var det måske smartere bare at kalde dem dumme – eller racister. Det ville sikkert virke. Ja, det kunne man oven i købet også få venstrefløjen med på.
Men hvad er det hele nu endt med..? Kassen er tom, grænserne er lukket og resten af verden står og glor måbende på en flok forfjamskede kællinger og Södermalms-kosmopolitter, der endnu ikke har fattet hvad der er hændt.
“Hvordan kunne vi sidde midt i en “verdensby” og opfører os så dumt..? Der er ikke engang nogen der gider at bombe vores tunnelbane, ligesom ude i den store verden, for vores udenrigspolitik er helt til grin – selv i ghettoerne langt udenfor byen. De går først amok, når kassen bliver smækket i. Ellers hygger de sig såmænd fint derude – uden politi eller anden indblanding”.
Sverige 2016…

  snaphanen

  Posted: 26 marts 2016 - 22:48 - Svar

  Jeg tror mindreværdskomplekset er mere sammensat. Snarere: “Alle kan jo se, vi er verdens bedste, så vi behøver vel ikke sige det højt”? “Det ville jo være primitivt og nationalistisk” – det værste skældsord i landet.

   Peter Zichau

   Posted: 26 marts 2016 - 23:45 - Svar

   Jamen, jeg tror faktisk ikke deres indvandringspolitik har ret meget med humanisme at gøre. Jo, det er da muligt venstrefløjen ser det sådan. Men sådan ser venstrefløjen jo på det i alle lande.
   Jeg tror mere det har noget at gøre med tanken om det gode gamle stor-Sverige og stockholmernes iboende selvfølelse.
   De andre er dumme. Russerne tog Finland, Norge er bare nogle fjeldaber, som var heldige med olien og danskerne er nogle små skiderikker, som vi desværre aldrig fik fravristet København. Vores plads burde rettelig være ved siden af Tyskland, England og Frankrig, men nu sidder vi her på en udpost – i et kæmpe land med bare 8 – 9 millioner mennesker. Vi har ikke engang nævneværdig industri tilbage og USA har sagt, at SAS skal ligge i Kastrup.
   Så må vi altså se at få Sverige tilbage på verdenskortet igen. Og her kan jeg altså godt se en finurlig ting ved den her meget selvbevidste forestilling om hvor man rettelig hører til – og så det matriarkat Sverige nu har udviklet sig til. Kvinderne har fået ret, mens mændene fifler med forretningen. Og om ikke andet, så er et godt menneskesyn sikkert godt for forretningen.

    Skåning

    Posted: 27 marts 2016 - 00:32 -

    Fjordaraber är den rätta svenska benämningen på norrmän. 🙂

    invernes

    Posted: 27 marts 2016 - 01:01 -

    Vennligst ikke kall oss for arabere 🙂 fjeldaber er ok men ikke sammenlign oss med ørken islam pedo svineriet .

    Skåning

    Posted: 27 marts 2016 - 01:32 -

    Jag skrev ju att det är den svenska benämningen, inte den skånska. 🙂

    invernes

    Posted: 27 marts 2016 - 13:20 -

    Amen 🙂

    latmask

    Posted: 27 marts 2016 - 21:28 -

    Jag har aldrig hört den. Ska man i Sverige tala illa om norrmän säger man norrbaggar.
    Jag har aldrig använt det ordet själv (annat än som demonstration).

    kenneth hovestøl

    Posted: 27 marts 2016 - 09:21 -

    Of Topic, felsølgelig….
    – Du vet det, min venn invernes, at der reiste noen “vikinger” ned til araberland for å bistå med bevoktning og litt kjemping. Noen kom også tilbake til Norge. Hva de hadde med seg av kvinns kan man vel spekulere litt i. Og da er der en smule sjans for at der flyter litt araberblod i årene her på “berget.”

    Bjørn

    Posted: 27 marts 2016 - 11:52 -

    Hahaha !!!

    Lenn

    Posted: 29 marts 2016 - 14:45 -

    Hehe! Liker din “ørken islam pedo svineriet”. Det er en passende betegnelse.

    snaphanen

    Posted: 27 marts 2016 - 16:51 -

    Nej, det mener jeg heller ikke. Når hovedandelen ikke har haft asylgrund, er godhed ikke formlet. Afskaffelse af nationen Sverige ligner det egentlige formål

    Lenn

    Posted: 28 marts 2016 - 01:02 -

    Haha! Godt skrevet!

eurozone

Posted: 27 marts 2016 - 09:57 - Svar

Ser man på den ekonomiska utvecklingen i västvärlden, som en följd av att den politiska klassen sviker sina väljare, så blir förskjutningen från de stora folkgrupperna till förmån för de rikaste av de rika allt tydligare. Missnöjet i breda grupper gror och om inte utvecklingen bryts kan vi mycket väl se en revolutionär utveckling i förlängningen.

Den tydligaste exponenten för hur det politiska etablissemanget bytt lojalitet från sina väljare till oligarkernas nya världsordning är förre statsministern Fredrik Reinfeldt. Han blev omhändertagen av oligarkernas Bilderberggrupp, där redan förre statsministern Carl Bildt sitter, några månader innan han vann valet år 2006. Därefter effektuerade han en total omläggning av svensk politik, från att styras av nationella intressen till att helt underordna sig oligarkernas NWO(New World Order). Att ett land sviks på detta sätt av sin högste politiske makthavare måste vara unikt i historien. Som belöning för sveket mot Sverige arvoderas han nu av en av oligarkernas storbanker Bank of America Merryl Lynch.

  jasminum

  Posted: 28 marts 2016 - 18:38 - Svar

  Du refererer fra anthropocene.live – noterer jeg meg. Det gjelder 2ndre avsnitt.

   eurozone

   Posted: 28 marts 2016 - 18:58 - Svar

   Ja det stämmer- den sidan & ledarsidorna.se är vettig läsning i en tid av missinformation!

Bjørn

Posted: 27 marts 2016 - 10:29 - Svar

RUINFELDT

  Peter Buch

  Posted: 27 marts 2016 - 15:45 - Svar

  Umiddelbart tænkte jeg: Stakkels hotelejer. Nu er der møde på Undskabens Hotel igen.

   jasminum

   Posted: 28 marts 2016 - 18:47 - Svar

   Den du, fikk dystopien ut på tur – en liten stund…! Inntil jeg registerer Malmstrøm der bak, hun som sitter og har sin hånd på oligarkenes “krav” om innføring TTIP.

Gunnar Biering

Posted: 27 marts 2016 - 14:33 - Svar

Reinfeldt minder mig om Billy Graham, hvis nogen kan huske ham.

  Lenn

  Posted: 28 marts 2016 - 01:12 - Svar

  Det er ikke en rimelig sammenligning. Billy Graham var kristen; Reinfeldt er djævelens lakaj! Fællesnævneren for venstrefløjsere, som gerne vil importere islam, fx Reinfeldt og Støre, er, at de alle hader Israel og kristne.

Leave a Comment