27
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1626
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De skal frygte, at befolkningerne nu rejser sig imod islams krigserklæringer. “Fascister og højreekstremister”, kalder pressen dem, men vent og se om ikke den folkelige virkelighed ender med at sætte dagsordenen.

Det er ikke så meget de de store terrorangeb. der trods alt kun rammer nogle få tusinde, men den daglige terror: røverier, voldtægter, vold, mord og kvindechikane, som berører millioner. Her ligger kimen til en rigtig krig, som ingen had-lovgivning kan tæmme. Havner politikerne på den forkerte siden af den, vil de også deligitimere demokratiet selv, for befolkningerne blev aldrig spurgt, masseindvandringen er vedtaget hen over deres hoveder. Politikerne har eneejerskabet, det ved enhver, der kender dens historie fra 1983 til nu.

Vil de virkelig eje en blodig krig, for de kommer til at sidde med aben for politikere, som allerede er døde? En Svend Auken, f.eks., som foruden en Gammeltoft Hansen er to af hovedskurkene. Deres arv er nutidnes politikeres, og de må hellere vågne op til det.

Vil de sidde som de medskyldige og  passivt de på, at en borgerkrig udvikler sig, eller vil de tæmme islam med midler, der ellers har liggetdem fjernt. Tør de overlade det til det frie initiativ, som vil træde til? Der er formentlige ikke megen betænkningstid tilbage. Deres besøgelsestid er det kommende år eller to, vil jeg tro. Så har de tabt kontrollen over “multikulturen”, som islam kompromitterer hver dag. PICTURES: Riot Police And Migrants Clash With Anti-ISIS ‘Hooligans’ At Brussels Terror Shrine, – The real threat is not the far right – it’s the smug left! When did it become acceptable to water cannon people standing up for their country while turning a blind eye to the destruction of Europe?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?