28
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1748
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man ser, at ABB flere steder omtaler sig selv i pluralis majestatis. Der kan være personer i den norske samfundstop, der ikke er begejstrede for at se, hvor knäppt i skallen hans majestæt livstidsfangen er. De samme politiske personer – Stoltenberg – der ville have ham dømt rask og tilregnelig inden retssagen var slut.

“Han uttalte da at det ville være en fordel for alle som ble rammet av terrorangrepene den 22. juli 2011 om Anders Behring Breivik ble vurdert til å være tilregnelig.”

Sjovt nok er mange af de norske MSM kilder til den udtalelse forsvundet fra nettet. Breivik skulle være politisk nyttig, og det blev han da også. Sådan er verden og det selvgratulerende, norske Arbeiderparti. Jeg anerkender selvfølgelig, at hans psyke er en voldsom udfordring for enhver psykiater, eller man kunne sige, at psykiatrien endnu ikke er nået frem til at have en dækkende beskrivelse af hans tilstand. Så langt ser det sjælelige Hubble-teleskop endnu ikke, og jeg giver mig ikke af med fjern- og lægmandsdiagnoser, selvom jeg har mødt en hel del sindslidende personer i min tid. Peder Fjordman Jensen skriver bla:

Jeg har brukt noen dager på å tenke igjennom om jeg skulle publisere disse bildene. Noen medier vil kanskje bruke dem til å klistre meg til Breivik nok en gang. Dette gjør de imidlertid uansett. Brevene kan kanskje også bidra til oppmerksomhet omkring Breiviks person og ego. Dette er også noe massemediene gjør uansett.

Til gjengjeld finnes det flere grunner til å publisere Breiviks brev fra fengselet. Massemediene har vært påfallende stille omkring innholdet av disse. I alle fall sett i forhold til hvor mye tid de brukte på ABBs såkalte manifest. Avisen VG publiserte ulovlig begge de to rettspsykiatriske erklæringene om Breivik. Hvorfor er de da så tause om dette? Det kan ikke være fordi de ikke ønsker å gi ABB mer oppmerksomhet. Rettssaken om Breiviks soningsforhold i fengselet har igjen skapt mye medieomtale av ham våren 2016.

Etter å ha lest brevene finner jeg dem enda mer psykologisk avvikende enn det Breivik selv skrev i manifestet. Jeg tok meg selv i å le spontant flere ganger da jeg leste teksten. Noe av det Breivik skriver er så sykt og absurd at det er svært vanskelig å ta seriøst. Det skulle ha vært interessant å få vite hva som står i brevene Breivik ikke får sendt fra fengselet. Det han har fått sende er svært spesielt og ekstremt avvikende. Mitt syn er at Breiviks fengselsbrev styrker teorien om at han kort og godt er sinnssyk. Det er god grunn til å mistenke at dette er årsaken til at massemediene nesten ikke har sagt noe om innholdet. Se brevene og hele teksten

Paul Weston: Coming to America, is like leaving a sinking ship

If you feminize men, and import muslims……….Jeg mødte ham for ni år siden under en pub-crawl in Bryssel, og jeg har fulgt ham lige siden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?