28
mar
Seneste opdatering: 28/3-16 kl. 1131
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ingrid Carlqvist in Helsinki: The Deliberate Deconstruction of Sweden Through Muslim Immigration

Tommy Robinson, Part I: Enemy of the State

Nyt interview, første del 43 minutter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 28 marts 2016 - 02:21 - Svar

Ingrid Carlqvist sier sannheten ! hvor lenge skal folk gå bevistløse rundt og late som ingenting ? vi blir okkupert av islam, og politikerne som nå styrer er på okkupantenes side . Folket i Vest Europa må fjerne landssviker politikerne og ta makten tilbake .

OlofdeGothia

Posted: 28 marts 2016 - 08:27 - Svar

Verkligheten har nu sprungit ikapp sju svenska politiska partier och påtalar hur naiva de varit de senaste decennierna. Deras lyckorike, ett multikulturellt samhälle verkar endast bli en parentes i svensk historia.

Tyvärr har deras politik skadat det svenska samhället, det blir otroligt svårt att reparera och därmed följer också gigantiska kostnader, att stävja våldet. Ett ökat utanförskap m m.

Har vi förmågan att återigen bli en framgångsrik nation ?
Jag tvivlar på det. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/03/27/godtrogna-svenskar/

Britta Due Andersen

Posted: 28 marts 2016 - 09:45 - Svar

Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke kan komme mig over undersøgelsen, der vidste at 25,5% af franske teenagere anser sig for at være muslimer – og det var for et år siden. Samtidig synes jeg at have læst, at det anslås (vel officielt), at der er ca. 6 % muslimer som helhed i landet. Sidstnævnte tal kan ikke passe! Der må være flere, hvis antallet skal passe med de 25,5%.

    Peter Zichau

    Posted: 29 marts 2016 - 15:47 - Svar

    Det skal nok passe at 25,5% af de franske teenagere er muslimer. Så kan man jo prøve at gætte på, hvordan næste generation kommer til at se ud.
    Jeg tror heller ikke at Frankrig kun har 6% muslimer. Jeg tror mere de ligger omkring de 10%. Og den oprindelige befolkning er snart i pensionsalderen. Det ender galt..!

Lenn

Posted: 28 marts 2016 - 16:59 - Svar

Robinson for Prime Minister! Would give him my vote anytime.
Velartikuleret, sympatisk og meget charmerende! Jeg håber, at nogen er med til at passe på ham, for han er en af de mest fornuftige i Storbritannien, og det er livsfarligt at være fornuftig i lande, der er inficeret af islam. Men det er ikke værd at betale med sit liv, så han skulle tage at flytte til Irland eller New Zealand. UK is a lost country anyway.

Lenn

Posted: 28 marts 2016 - 18:05 - Svar

Superflot tale af Carlqvist! Ja, også jeg har tænkt, at en dag bliver svenskerne nødt til at flygte, og hvor skal de tage hen? Vi andre har ikke plads, fordi det vælter ind med arabere og afrikanere (og zigøjnere).

Det er ufatteligt, at EUs ledere ikke tænker, at det er mærkeligt, at man vil flytte et helt land, Syrien, til Nordeuropa, når de samtidigt påstår, at isis og andre muslimske terrororganisationer kun udgør en lillebitte del? Hvad hulen flygter idioterne så for?? Og hvad med Afghanistan, hvor der lige nu er 6,5 mio. på flugt? Næstefter bliver det Pakistan, og hvad med de afrikanske lande? Der er pt. vist 60 mio. ‘flygtninge’ på verdensplan, så skal de også have lov til at komme herop?

Min konklusion: Europa er stupid, og det går ned. Trøsten er, at alle rotter også omkommer, når skibet går ned….

Kasper K

Posted: 28 marts 2016 - 19:21 - Svar

Bra tal av Ingrid Carlqvist. Vi behöver mer av gränsöverskridande information av det här slaget mellan våra grannländer. Ett nordiskt samarbete har aldrig känts mer angeläget än idag.

Leave a Comment