1
apr
Seneste opdatering: 1/4-16 kl. 1357
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige medvirkede i DR Debatten. Se det hele her, hvad jeg vil overveje. Historikeren Henrik Jensen nægtede at medvirke i Debatten under cikusdomptør Clement Kjærsgaard, og det er præcist sagt og begrundet. Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er. Hvad fantasten Rasmus Brygger foretager sig i panelet, kan jeg ikke lige indse. Ligeledes orgasmeeksperten Lea Korsgaard.

Støvrings mørke fremtidsvision

Politikerne vil gøre mange ting, men det meste vil være uden virkning over for denne skingren af frosten. For igen vil de tøve med at gøre det ene fornødne: Lukke grænserne, undlade at give statsborgerskab til ekstremister, udvise kriminelle udlændinge, tildele længere straffe til voldsmænd, udtræde af Flygtninge- og Statsløsekonventionen og flytte al asylbehandling til nærområder. Sådan vil landet ligge, som en kapital af frygt og forbandelse, der er sat på renters rente, en højkonjunktur af afmagt og destruktion. Det er som mødet med undergangens »Imperia« i Sophus Claussens berømte digt, Jordmassens Dronning, om hvem det hedder, at hun er »urstærk som Kulden, der blunder i Bjergenes Skød, mørk og ubøjelig«. Den vesteuropæiske vinter (+ længere version: Dystopia)

Vil vores børns fremtid blive sådan? Eftersom at det er den kurs, vi er på, og eftersom at alt, alt for få taler imod det og vil forebygge det, så bliver den formentlig sådan. Med en del held først i vore børnebørns tid. – Nogle videoklip fra fremtiden, der allerede er  her


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 1 april 2016 - 10:05 - Svar

Hiv djevelpakket ut av Europa !

FelixKrull

Posted: 1 april 2016 - 11:42 - Svar

Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er.

Det er overhovedet ikke betryggende. DF er landsforraedere.

Rune Hansen

Posted: 1 april 2016 - 13:20 - Svar

Støvring har i dag skrevet en udvidet version af denne klumme. Tilsidst linker han til en masse artikler, der underbygger hans dystre spådomme:
http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/04/01/dystopia/

  Lenn

  Posted: 1 april 2016 - 14:40 - Svar

  Han har helt ret i sine fremtids’spådomme’. Mange af de ting, han nævner, er virkelighed i fx Sverige, Tyskland og Storbritannien. Når man importerer lovløse voldsorgaster, som kun har respekt for ekstremstraf, fx dødsstraf, og de kommer til et lovløst (og hovedløst) samfund som det europæiske, hvor folk har formået at omgås hinanden på ret fredelig vís i mange år, så går det helt galt. Derfor er jeg for ekstremstraf, for ekstrem ondskab bør møde det ultimative ‘svar’.

Lenn

Posted: 1 april 2016 - 14:29 - Svar

Det er altsammen meget fine floskler, men hvem står frem og fortæller, at MANGE af de indvandrende okkupanter kommer for at røve, voldtage og dræbe europæerne, også kaldet Kuffar?? Hvém står frem og siger, at grupper af muslimer truer Vesten med en ‘dirty bomb’ (en atombombe i en storby)??
Hvém fortæller, at Erdogan drømmer hede drømme om kalifatet, at han behandler halshuggere fra den muslimske forbryderbande isis på tyrkiske hospitaler, at han grinende stopper EU-penge i lommen, mens han sender hundredetusinder af såkaldte ‘flygtninge’ til Europa – for at destabilisere os?? Dermed bliver overtagelsen legende let, formoder han og millioner af muslimer.

Jeg savner klar, hård tale! Tale om at lukke grænsen til DK for at undgå jihadister som dem i Bruxelles (som nok allerede er her), om nødvendigt med strømførende pigtråd, om nødvendigt med maskinpistolbevæbnede kampsoldater! Jeg savner handling og beslutsomhed! Især fra DF.

  Britta Due Andersen

  Posted: 1 april 2016 - 14:53 - Svar

  Hvad er det DF kan beslutte? Hvor har DF mandat til at lukke af for asylbehandlingen ? Hvilke handlinger er det DF undlader, og som stopper asylstrømmen? DFs 37 mandater kan intet gøre – udover af stille ultimative krav, som mange altid foreslår som den eneste handling. Vil et valg medføre en ændring? Nej PT vil det medføre en ny S-regering. Er vi da nærmere en lukning af asylstrømmen? Nej, så længe det store flertal har deponeret asylpolitikken hos Angela Merkel, er det hende, der bestemmer vores politik.

   Lenn

   Posted: 1 april 2016 - 20:30 - Svar

   Problemet er, at DF ikke engang vil have lukket for ‘flygtninge’strømmen; de vil højst have den formindsket, ikke nødvendigvis stoppet helt. De forlanger ikke, at grænserne lukkes, og jo, vi har mulighed for at bestemme selv, men Løkke har givet dirigentstaven videre til Merkel. DF siger heller ikke tydeligt og klart, at vi Danskere er truet på sikkerheden, fordi der kommer isis-terrorister ind i Europa.
   Under Fogh-regeringen kunne DF ellers nok stille op og komme med krav, så Venstre måtte ofte lade Pia K. få sin vilje. Hvornår forsøger DF at få noget igennem i disse dage? Jeg ser ikke noget reelt forsøg på det, og det er nærmest som at gøre nar ad vælgerne, der har givet dem de mange mandater.

   Morten - - -

   Posted: 1 april 2016 - 21:00 - Svar

   Britta og I andre: DF har pladret om “grænsekontrol” – noget, der påviseligt er kontraproduktivt, selvom de nu gudhjælpemig giver samme, uvirksomme “grænsekontrol” ansvaret for det generelle fald i asylansøgninger (som bl. a. skyldes, at østlandene efterhånden effektivt har lukket af for den videre færd mod nord).

   Læs lige her i transskription, hvad Marie Krarup sagde, inden Sverige selv tog affære og lukkede deres grænse ved at kræve, at vi i Danmark frasorterer og beholder migranter uden papirer:

   Marie Krarup, som anerkender, at grænsekontrol vil føre til flere
   asylanter:

   – Det er da fuldstændigt hamrende umoralsk bare at sige, at vi ikke lægger
   mærke til – at vi lukker øjne og ører – fordi vi accepterer, at vi er
   transitland til Sverige. Og problemerne i Sverige bliver bare større og større
   og større, og vi gør bare, som om vi ikke opdager det. Selvfølgelig skal folk
   stoppes ved grænsen. Og så kan det godt være, vi i en periode får mange
   flere.

   Johanne Schmidt-Nielsen, som synes DF er meget populistiske, når de
   skjuler sandheden om grænsekontrols virkning:

   – For jeg tror, de fleste hører for eksempel Dansk Folkeparti – når de for
   eksempel siger “grænsekontrol” – på den måde, at de tænker: “Nå, så bliver
   grænsen lukket, og nøglen bliver smidt væk”. Det er jo slet ikke dét, der er
   tale om, og det er heller ikke dét, svenskerne har gjort. Det VIL føre til, at
   flere flygtninge søger asyl i Danmark. Det kan jeg da synes ville være rimeligt
   nok – man skal bare sige åbent og ærligt, at det er det, forslaget vil
   betyde.

   Dette a f s i n d i g e vrøvl fra DF har indtil videre kostet os et halvt års udvikling i formuleringen af en probat politik. I en meget kritisk situation. Det synes jeg ikke, vi skal tilgive, nu hvor vi har et meget bedre alternativ i Nye Borgerlige. – Som ikke fabler om “et europæisk Islam” … Det handler ikke om at finde “en modus vivendi med Islam” som Thulesen Dahl tror! Det handler om, at vi ikke skal koloniseres! Og ikke blive “Danmarks største mindretal”. Samt, med tiden, times det, der er værre. For det er dét scenarie, der er truslen. Og vores livsform er IKKE forenelig med disse kulturers. Det VED vi !
   Nye Borgerliges “fordelingspolitik”? Den er jeg ligeglad med! Bare den er dansk. Og det ved jeg, den er.
   – – –
   P. S: Jeg beder jer: Vi ved ikke, hvornår valget kommer – så stil for Nye Borgerlige! Vi kan ikke undvære dem i næste folketingssamling

Morten - - -

Posted: 1 april 2016 - 20:18 - Svar

Asylstop. Netop.

– – –

Morten - - -

Posted: 1 april 2016 - 20:24 - Svar

Så mange politikere, bevægelser, opinionsdannere, partier m. m. har spildt vores kostbare tid med “grænsekontrol”. Det har vi så nu under en eller anden form, og det giver os så lidt flere asylansøgninger, end vi ellers ville få. Sammen med Sveriges grænselukning.
Uden asylstop er “kontrol” under enhver form imidlertid alt mellem ligegyldig og kontraproduktiv.
A S Y L S T O P
– – –

Leave a Comment