1
apr
Seneste opdatering: 1/4-16 kl. 1357
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige medvirkede i DR Debatten. Se det hele her, hvad jeg vil overveje. Historikeren Henrik Jensen nægtede at medvirke i Debatten under cikusdomptør Clement Kjærsgaard, og det er præcist sagt og begrundet. Nogenlunde betryggende er det at se, hvad hvor enige S og DF er, og hvor enige Ny Borgerlige og DF er. Hvad fantasten Rasmus Brygger foretager sig i panelet, kan jeg ikke lige indse. Ligeledes orgasmeeksperten Lea Korsgaard.

Støvrings mørke fremtidsvision

Politikerne vil gøre mange ting, men det meste vil være uden virkning over for denne skingren af frosten. For igen vil de tøve med at gøre det ene fornødne: Lukke grænserne, undlade at give statsborgerskab til ekstremister, udvise kriminelle udlændinge, tildele længere straffe til voldsmænd, udtræde af Flygtninge- og Statsløsekonventionen og flytte al asylbehandling til nærområder. Sådan vil landet ligge, som en kapital af frygt og forbandelse, der er sat på renters rente, en højkonjunktur af afmagt og destruktion. Det er som mødet med undergangens »Imperia« i Sophus Claussens berømte digt, Jordmassens Dronning, om hvem det hedder, at hun er »urstærk som Kulden, der blunder i Bjergenes Skød, mørk og ubøjelig«. Den vesteuropæiske vinter (+ længere version: Dystopia)

Vil vores børns fremtid blive sådan? Eftersom at det er den kurs, vi er på, og eftersom at alt, alt for få taler imod det og vil forebygge det, så bliver den formentlig sådan. Med en del held først i vore børnebørns tid. – Nogle videoklip fra fremtiden, der allerede er  her


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?