2
apr
Seneste opdatering: 2/4-16 kl. 1056
61 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bemærk hvad Steyn siger om den aktuelle store, mega, trash-actionfilm, London has Fallen. Arabere dør som fluer i tusindvis, den har alle dagens terrorelementer undtagen ét: Årsagen. Der hentydes ikke til islam med ét ord, der er ikke ét eneste, lillebitte Allahu Akhbar – og jo, jeg har mirakuløst nok set den, men ikke  i biffen! Filmen er så inholdsrig, som den berømte, svenske alkoholfri snaps. Livet er sgu for kort til sådan noget lort, men det er nu engang, hvad Hollywood fodrer masserne af med. – Steyn er i Toronto for at debattere med Nigel Farage i Munch-debate. Man kan se den live-streamede debat her.


10 000 millionærer har forladt Frankrig

Indvandring, islam, kriminalitet og racespændinger sender dem afsted

Det var til at forudse: rige og ressourcestærke mennesker forlader Frankrig, Italien, Grækenland, Spanien og andre europæiske lande på grund af tilstrømningen af migranter, som truer landenes økonomi og sikkerhed. Som altid er det den økonomisk dårligst stillede del af befolkningen, der ikke kan slippe væk, men bliver tilbage med volden, de høje skatter og ødelæggelsen af deres daglige liv.

Det besynderlige er, at initiativerne til at åbne for ødelæggelsen af Europa kommer fra EU’s top, fra et establishment, som har sit på det tørre og som tror at kunne beskytte egen sikkerhed, men helt besynderligt støttes indvandringspolitikken af venstrefløjen, som repræsenterer de fattige europæere, som kommer til at betale den højeste pris.10,000 Millionaires Have Left France Due To Fears Over Islam, Racial Divides, Crime And Immigration


Et islamisk mareridt

Ny undercover film inde fra Raqqa


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?