5
apr
Seneste opdatering: 6/4-16 kl. 0004
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

WILDERS’ LAWYER DEMANDS DELAY, THREATENS PAPER OVER LEAKED DOCS,


Jalving interviewer Gunnar Sandelin

Hur hamnade Sverige i Nötskalet?

Sverige hamnade i Nötskalet därför att vi har haft politiker som inte värnat om sitt land och inte presenterat några konsekvensanalyser utan bara sagt det som låter bra och humanitärt. Till det kommer en journalistkår som inte gjort sitt jobb utan istället agerat som asylombud med sina snyft- och solskenshistorier om dem som de på ren reflex kallar för ”flyktingar”. Jag upphör aldrig att förvånas över den svenska mentaliteten. Vi tycks kunna anpassa oss till snart sagt vad som helt. Att göra motstånd verkar inte finnas i svenskens DNA. Argument för ett nötskal


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?